Zsidók és fehér nők – állandó jellegű tettestársak a nagy népességcsere szolgálatában
A négerprobléma mindig is napirenden volt a 4chan (/pol/) nemzetközi vitafórumán, azt követően azonban, hogy egy afrikai suhanc halálra késelt három fehér kislányt Britanniában, naponta akár több témafonálban is szóba kerül egyszerre.
Alább az Európát sújtó folyamatos négerinvázió kapcsán született legutóbbi hozzászólásokból következik egy szerkesztett válogatás.
(A kommentelők országzászlókkal vagy politikai emblémákkal azonosítják magukat, és a mellékelt szemléltetőanyag is többnyire tőlük származik.)
Brit: Spanyolországnak vége – civil szervezetek új telefonokat adnak az illegális „menekülteknek”, amint megérkeznek:
Amerikai: És azonnal telepítik nekik a Tinder társkeresőt.
Anarcho-kapitalista: A zsidók előre telepítik a telefonra, mielőtt odaadják nekik.
Kanadai: Még sohasem láttam videót arról, hogy egy fekete segített volna egy fehérnek.
Amerikai: Segítenek a fehér lányoknak elveszíteni a szüzességüket.
Ez a jövőbeli afrópai már előre tréningezik az európai lányokra, akik a Hollywood & Netflix fehérgyűlölő zsidókomplexum szerint csak utána epekednek:
Amerikai (néger): A feketék kihozták a fehér majonézmajmokat a kőkorszakból… Szarral se tartozunk nektek, démonok.
Amerikai (fehér): Tényleg elhiszed ezt a szarságot? Legjobb esetben is csak elavult mezőgazdasági munkaeszközök vagytok. Nem a négerek építették a piramisokat, hanem az egyiptomiak, és ha megnézzük a hieroglifákat, látni fogjuk, hogy a feketék már akkor is rabszolgák voltak. Még a történelem legsötétebb híreszteléseiben sem volt néger, mert soha nem volt képes az önkormányzatra sem. Ezért a szubszaharai Afrika egy totális szarfészek, ahol egyáltalán nincs ipar. Ti, neandervölgyiek még mindig képtelenek vagytok önellátók lenni, és ha minden néger eltűnne erről a Földről, az élet exponenciálisan jobb lenne mindenki számára, aki megmaradt. Az abortuszok az AIDS, a hepatitis, a sarlósejt, a magas vérnyomás, az elhízás és a négereket ölő négerek között, ti, idióták, jó úton haladtok afelé, hogy a következő 50 évben el lesztek mosva az USA-ban. A latin-amerikaiak, az ázsiaiak, az arabok és a fehérek undorítónak tartanak titeket. Kapaszkodj csak bele az ősi néger űrprogramodba, tökfej. Ti, imbecilek, sárkunyhókban éltek, és még most sem vagytok elég okosak ahhoz, hogy kutakat ássatok. A néger évezredek óta egyszer sem javított a szörnyű életkörülményein. A nőstényeitek nyaktörő sebességgel ölik meg a csecsemőiket, a hímjeitek naponta gyilkolják egymást. Négy fehér vagy ázsiai kell ahhoz, hogy fedezzék egy néger értéktelen életének a költségeit, az ingyenes lakhatás, a rezsi, az élelmiszer, az orvos, a telefon, a jóléti készpénz és természetesen a bebörtönzési költségek mind összeadódnak.
Zoom
Egy átlagos amerikai fehér az élete során 221 ezer dollárral járul hozzá országa költségvetéséhez, egy átlagos amerikai néger 751 ezer dollárt vesz ki belőle, vagyis a fehérek szó szerint eltartják a feketéket. Európában ugyanez a helyzet: a beözönlő négerek nem hozzátesznek a GDP-hez, hanem a fehérek adójából fenntartott szociális ellátórendszeren élősködnek
Amerikai (fehér): (Minket kihoztatok), aztán visszamentetek a kőkorszakba? Kibaszottul röhejes.
Német: Nézzétek, ahogy eldobálják a szemetet a földre. Ezek nem emberek, csak embernek kinéző majmok.
Fekete nacionalista: Alighogy megérkeznek a niggerek, egy fehér nő máris készen áll a BBC (nagy fekete farok – H. T.) szopására.
Osztrák: Egy hozzájuk rendelt nő az érkezésükkor. Nem csoda, hogy menyországnak látják Európát.
Az észak-afrikai Ceuta spanyol enklávéban ilyen fogadtatásban részesülnek az Európát elözönlő új honfoglalók. Ez a fehér nő és ez a fekete férfi most találkozott először, de láthatóan máris dúl köztük az intimitás:
Kanadai: Minden fehér nőnek, aki segít nekik, egy odaútra szóló jegyet kéne adni Haitire.
Finn: Nos, a négereknek valahogy meg kell szerezniük a Tinder-lotyót a kamu házassághoz (ezért kell nekik a telefon).
Fekete nacionalista: Mindegyikük kap egy szabad fehér nőt.
Spanyol: Ezek a segélymunkások mind németek. Minden egyes barbárt ki kellett volna irtani a Dunától északra.
Zoom
Pia Klemp előbb bálnákat mentett a Csendes-óceánon, majd négereket mentett a Földközi-tengeren. Az előbbi miatt a Führer kitüntette volna, az utóbbi miatt (és a tetoválásai miatt) koncentrációs táborba küldte volna
Muszlim: Igen, ezt én is észrevettem, brit lotyók (ajnározzák a migránsokat) Szicíliában is. Ezek „humanitárius” zsoldosok.
Francia: Tönkreteszik az országukat.
Spanyol: Nem németek, ne áltasd magad, nézd meg a mi kormányunkat.
Amerikai: Ezek a civil szervezetek zsidók, tehát nem éppen „az országuk”.
Izraeli: Civil szervezetek – csak mond azt, hogy zsidók.
Zoom
Carola Rackete német állampolgárságú askenázi zsidó, korábban négercsempész hajóskapitány, most az Európai Parlament egyik parazitája a neokommunista Linke mandátumával
Kanadai: A lényeg az, hogy (a beözönlő afrikaiak) nem durva turisták. (Gúnyos célzás arra, hogy Barcelonában falfirkák és plakátok jelentek meg „Turisták, menjetek haza, a menekülteket Isten hozta” felirattal – H. T.)
Olasz: A fehérek az egyedüli őrült faj a Földön. Indoklás: mert a nőknek beleszólásuk van a társadalomba.
Muszlim: Igen. A demokrácia nem egyeztethető össze az érzelmes szavazókkal.
Amerikai: Nincs családjuk, nincsenek kölykeik, az élet csak egy nagy buli számukra. Ezeknek a szavazatait a szemétbe kéne dobni.
Amerikai: Igen, vége. Nem tudom, mit lehet még mondani. A nőknek joguk, sőt felhatalmazásuk van arra, hogy politikai partizánok legyenek, és ezt kulturális öngyilkosság elkövetésére használták, miközben a férfiak fele túlságosan nyámnyila (pussy whipped) volt ahhoz, hogy nemet mondjon nekik. Ez valójában a mi hibánk. Képzeljük el, milyen retardáltnak kellett lenniük az őseinknek ahhoz, hogy azt gondolják, jó ötlet szavazati jogot adni a nőknek.
Holland: Ezért tartom furcsának, hogy amikor a szélsőjobboldal ezek ellen az illegális négerek ellen van, soha nem azt mondja, hogy „ellenzem, mert négerek”, hanem inkább azt, hogy „ellenzem, mert sérülhetnek a nők jogai és nem akarom, hogy megerőszakolják őket” (holott a nők azok, akik azt akarják, hogy a négerek megerőszakolják őket), vagy azt mondja, hogy „nem akarom, hogy a négerek megöljék a homoszexuálisokat”. A jobboldaliak vagy mentálisan retardáltak, vagy felszarvazott bétahímek.
Konföderációs: Valószínűleg fizettek ennek a nőnek valamennyit, hogy ott legyen, és lenyűgözze a négereket. Megvesztegetjük őket fehér nőkkel, hogy nekünk dolgozzanak Afrika helyett.
Szlovén: Ez a legrosszabb, ahogyan ott áll, mintha valami fontos szuka lenne a közszemlére tett stupid seggével, és rohan, hogy megmentse a négereket, pedig halvány gőze sincs semmiről. Annyira gyűlölöm ezt az ostoba libát, hogy el sem hinnétek.
Anarcho-kapitalista: Utálom a fehér nőket. Jobban törődnek a négerekkel, mint a saját fajtájukkal, sőt, mint a saját gyerekeikkel.
Brit: Azt hiszem, hogy ez a videó jobban összefoglalja a helyzetet, mint bármelyik másik. Ezek a fehér nők, akik csak álnak ott vagy sietnek, hogy segítsenek a megszálló férfiaknak, szó szerint elpusztítják a társadalmat és a szabadságot, amely lehetővé teszi az ilyen nők számára, hogy félmeztelenek legyenek egy biztonságos, tiszta tengerparton. A nők egyszerűen elpusztítanak minden társadalmat, ha esélyt kapnak rá. Ez a természetük.
Izraeli: Mit tesz a BBC egy szukával?
Anarcho-kapitalista: Valójában ezek a szukák rasszisták, és nem tudnak róla. Mivel „liberális” oktatást kaptak, azt hiszik, hogy Isten arra rendelte őket, hogy megmentsék a négereket a gonosz fehér patriarchátustól. Azt hiszik, hogy a négereknek fehér nőkre van szükségük, hogy megmentsék őket, és nem veszik észre, hogy az egész feltevésük rasszista.
Amerikai: Zombi apokalipszis.
Niagga-vízesés:
Lengyel: Ez csak a kezdet. 200 millió afrikai már becsomagolt és készen áll (az invázióra).
Amerikai: Az Omajjádoknak 9 évbe telt, hogy meghódítsák Spanyolországot. A spanyolok 700 évet töltöttek azzal, hogy visszaszerezzék, és valószínűleg gyorsabban megtették volna, ha nem lettek volna állandó belharcaik. Az európai kultúra liberális értékekkel való felforgatásával (az afrikaiak) kevesebb mint tíz év alatt egyetlen lövés nélkül megszállták Európát.
A mórok újra meghódították Andalúziát, de ezek a „sötétebb” fajtából valók, minden szempontból. Vajon a következő reconquista meddig fog tartani? Egyáltalán megtörténik majd?
Európai: A nők azt mondják, hogy érzelmileg stabil, erős, leleményes férfira van szükségük, de nyüzsögnek analfabéta AIDS-es négerekkel dugni.
Amerikai: Szó szerint zsidók dolgoznak ezeknek a civil szervezeteknek.
Izraeli: Egy kis Google-keresés bebizonyítja, hogy mindegyik zsidó tulajdonban van.
Zoom
Slomó kapitány ajándéka Spanyolországnak. A következő héten dupla mennyiséget hoz, és ennyi fáradozásért egyetlen fillért sem kap. Ajvé!
Amerikai: Spanyolországban alig vannak zsidók. Ez egy katolikus ország, a pápa már évtizedek óta szopja a migránsfarkakat, és azt mondja, hogy „súlyos bűn” nem megmenteni őket.
Spanyol: Csak semmi aggodalom. Nem fognak itt maradni, ha több pénzt kapnak Németországban vagy Franciaországban.
Szlovénia: Csak semmi aggodalom, több százmillió vad néger Németországban vagy Franciaországban jó hír nekünk (spanyoloknak).
Spanyol: Nem, de Németország az, amely azt követeli tőlünk, hogy ne akadályozzuk meg őket abban, hogy jöjjenek, és igen, tudom, hogy Németországot az USA irányítja, amelyet meg a zsidók.
Anarcho-kapitalista: Ez olyan, mint a sáskajárás, mindent fel fog emészteni, ami az útjába kerül, és ami az útjába kerül, az a nyugati fehér civilizáció.
Francia: A fehér nők annyira agymosottak, hogy jobban törődnek a sötétbőrűekkel, mint a saját fajukkal, és nem szülnek fehér babákat.
Konföderációs: Előkészítik a ZOGbotok (a cionista megszállókormányt szolgáló robotok – H. T.) következő nemzedékét.
Svéd: Hmm, furcsa, hogy ezek a civil szervezetek nem úgy néznek ki, mint a helybéliek, amikor Spanyolországban voltam. Ha a spanyolok nem lennének teljesen felszarvazottak, összeállnának és megtámadnák ezeket a civil szervezeteket. Néhány repedt koponya bőven elég lenne ahhoz, hogy ezek a bohócok sírva hazamenjenek.
Amerikai: Az iszlámnak igaza van a nőkkel kapcsolatban. Adj nekik egy hüvelyk jogot, és meghívják idegen férfiak egész hadseregeit, hogy öljenek meg és lépjenek a helyedbe.
Amerikai: Az országainkat jelenleg szabályszerűen megszállják, és a kormány nemcsak, hogy nem tesz semmit, hanem lehetővé is teszi ezt. Képzeld el, hogy 1939-ben lengyel vagy, és a kormányod rádiót és készpénzt osztogat az SS rohamcsapatainak. Képzeld el, hogy japán vagy, és a kormányod aranyérméket osztogat az amerikaiaknak, akik inváziós hajókról sétálnak a földedre. Képzeld el, hogy görög vagy, és a kormányod azt mondja neked, hogy a perzsáknak fogja adni a házadat és a pénzedet. Ez a rendszer teljesen javíthatatlan, és az egyetlen megoldás az erőszak lesz, olyan mértékű, amilyent még soha nem láttak a Földön. Máskülönben a kormányaitok egyre bátrabbak lesznek, amíg a zsaruk meg nem jelennek a házatok előtt 6 afrikaival, és fegyverrel tartanak sakkban, miközben megerőszakolják a feleségedet, és azt mondják neked, hogy ilyen meg ilyen számú rendelet értelmében át kell adnod nekik a házadat, de elég kedvesek lesznek ahhoz, hogy életben hagyjanak az alagsorban.
Izraeli: Gondolod, hogy az erőszak végül elkezdődik?
Amerikai: Nem. Az egyetlen dolog, ami eszembe jut, ami értelmesen és pozitívan megváltoztatná a történelem útját, az az, ha lenne valamiféle gazdasági összeomlás vagy háború, amely elpusztítaná a Nyugat képességét az élelmiszer-termelésre és a harmadik világ pénzelésére. Őszintén hiszem, hogy ha az amerikaiak éheznének, és látnának egy Szentek tábora típusú inváziót, amikor harmadikvilág-beliekkel teli hajók kötnek ki Floridában, hogy egyenként 10.000 migránst tegyenek partra, akkor az amerikaiak elméjében valami bekattanna, ami lehetővé tenné számukra, hogy elkezdjenek lőni. Alapvetően jelenleg a globohomo bibsi hűbérurainak mindenekelőtt arra van szükségük, hogy fenntartsák a kenyeret és a cirkuszt a fehérek számára, amíg a népességcsere túl nem jut azon a ponton, ahonnan nincs visszaút. Ha a fehéreket eléggé sanyargatják a nehézségek és a hiányok, ez azzal fenyeget, hogy felébred a régi Európa, amely tízezreket ölt meg a Közel-Keleten csak szórakozásból. Ezért fontos az akcelerácionizmus (a válságjelenségek felgyorsítása feszültség szításával – H. T.), mert a „béka főzése” (az emberek fokozatos hozzászoktatása a nehézségekhez – H. T.) kivételesen jól működik az európaiaknál, akik kedvesek és befogadók.
Észt: Furcsa, hogy ez a könyv mennyire pontos volt 50 évvel ezelőtt.
Zoom
Az évszázad végére ez lesz a megmaradt fehérek bibliája
Brit: Csak két kormány van, amely nem fogadja be ezeket a „menekülteket”: Izrael és Észak-Korea.
Amerika: Kutatást végeztem Észak-Koreáról. A legrosszabb, amit találtam, az élelmiszerhiány volt a szankciók miatt, és élősködők a húsban, szintén a szankciók miatt. Az ország mentes a globohomótól. Tiszta és békés. Nem akarják, hogy az amerikaiak megtudják, hogy milyen volt az élet a zsidók hatalomátvétele előtt.
Osztrák: Miért nem vádolják meg ezeknek a civil szervezeteknek a tagjait hazaárulással és embercsempészéssel, és miért nem akasztják fel őket, ahogyan megérdemlik?
Zoom
Ezek Axel Steier, a Mission Lifeline németországi „migránsmentő” szervezet zsidó alapítójának saját szavai: „Mindenki a javulásban reménykedik, a rasszizmus és az elkülönülési politika végében, de én attól félek, hogy ez mindaddig nem fog megtörténni, amíg Németország létezik. Minden annyira be van ásva és le van rögzítve a szabályos struktúrákba, hogy ezt nem lehet megoldani reformokkal.”  Ezután megkérdezték tőle a Twitteren, hogy miért kell a menekülteket Európába hozni. Steier válasza: „Nos, mert mi így akarjuk. Mert nagyobb a hatalmunk. Rövidesen vége a vidám életnek fehér kenyérként.”
Ekkor egy kritikus ezt írta: „Tehát nehéz életet szeretnél magadnak és másoknak Németországban, tele létbizonytalansággal, instabilitással, agresszióval és erőszakkal a helyiek és a harmadik-negyedik generációs migránsok ellen?”
Steier válasza: „Nem, egy bizonyos ponton nem lesz több fehér kenyér, mert 50-100 év múlva az utódaitok (akik nyilvánvalóan másmilyenek lesznek, mint ti) olyan partnert fognak választani, aki nem fehér. A társadalom dehomogenizálása (itt: faji egységének megszűntetése – H. T.) előrehalad. Én ezt a munkámmal támogatom.” (A baloldal az echte németek cikizésére gyakran a „fehér kenyér”, [Weißbrot] kifejezést használja – H. T.)
Finn: George Soros ellopott 32 milliárd dollárt a keményen dolgozó gojoktól csak azért, hogy elpusztítsa a fehér nemzeteket és elárassza őket bevándorlókkal, megvesztegesse a politikusokat és propaganda-hirdetéseket készítsen, finanszírozza a hajókat, amelyek áthozzák őket, és olyan szervezeteket, amelyeknek zsidó ügyvédei vannak, akik megtanítják a bevándorlóknak, hogy mit hazudjanak a menekültstátusz iránti kérelmeikben. 32 milliárd dollár sok politikus megvételére elég.
Szlovák: Amikor majd a fehérek kihalnak, a kínaiak újra rabszolgaságba vetik a négereket a bauxitbányákban.
Román: A fehér nők imádják a fekete férfiakat.
Zoom
Ez a tipikus iszapcápa kimondottan büszke rá, hogy egy „Fekete Férfi” (sic!) riherongya, amint azt a kezében tartott „BBC-lotyó igazolás” is tanúsítja, amely szerint ő „egy fekete farok tulajdona, engedelmeskednie kell a fekete férfiaknak, és a teste kizárólag az ő élvezetükre való”. Ilyen és hasonló posztok ezrével keringenek a közösségi médiában a fehér férfiak provokálása és megalázása céljából. Az efféle fajgyalázó fehér nőstények egy egész szubkultúrát alkotnak
Indiai: Meg fogjuk erőszakolni a nőjeiteket. Már négerimádó kurvák. Mi is akarunk néhányat.
Amerikai: Azok a zsidó nők (akik a telefonokat osztogatják) alig várják, hogy lecsapolják azokat a négergolyókat.
Izraeli: Bizonyítsd be, hogy bibsik, és nem fehérek.
Szlovák: Keresd meg a feministákat vallás szerint. Mi másért lobbiztak volna a bibsik a négerek jogaiért az USA-ban?
Izraeli: Komolyan szeretném tudni, hogy a kezdő videóban zsidó nők vannak, vagy fehérek. Szívesebben látnék egy zsidót „elfeketedni”, mint egy fehéret.
Amerikai: Csak tegyétek meg azt, amit Kamala tett értünk mint abortuszcárunk, aki az elmúlt három évben rávette a néger nőket, hogy több magzatot abortáljanak, mint amennyi csecsemőjük évente született. Annyira mesterien tudja elhitetni velük, hogy az abortusz nagyszerű dolog, hogy az utcákon tüntetnek, hogy bebiztosítsák, hogy lemészárolhassák a saját gyerekeiket, mielőtt azok lélegzetet vennének. Keverjük össze ezt a gyilkosságokkal, a hepatitisszel, az AIDS-szel, a magas vérnyomással, a dohányzással, az alkoholizmussal és megvan a tökéletes népirtás. Harrisnek abortuszbuszai vannak, amelyek egyenesen a gettóba mennek, egyetlen más országban sincs ilyen gyönyörű mobil gyilkológép. Az elmúlt 30 évben 22 millió néger vetélt el, és ő csak mosolyog, és úgy tesz, mintha szeretné őket, majd vidáman felsorakoznak, hogy lemészárolják a saját gyerekeiket. Ezért maradt a népességük 50 éve 12 százalékon az össznépességen belül. Valójában a történelem során ez az első alkalom, hogy nem növekszik.
Francia: Az amerikai imperializmus legnagyobb pszichózisa a feketék benyomása minden lehetséges médiába. Azt akarják, hogy a fehérek elfogadják a feketék folyamatos gőzölgését mindenhol.
Román: Valójában a fehér nők akarják ezt.
Szlovák: Amerikában már majdnem kisebbségben vannak a fehérek, az egész szarfészek össze fog omlani, miután a fehér boomerek kihalnak. Ha két évtizedig ki tudunk tartani.
Izraeli: A judaizmus nem véletlenül anyai. A zsidók alapvetően spirituális nők.
Máltai: Mi néhány éve abbahagytuk a négerek befogadását. A zsidó EU (JewU) a mai napig forrong miatta, de szart se csinált ellene.
Zoom
Német: Az örökös fehér nő
Román: A nap végére ki fogja szolgálni ezeket a férfiakat.
Szlovák: Az a tény, hogy legalább egy fehér nőt meg fog erőszakolni ez a négerfalka, több mint nevetséges. Hadd égjen a civilizáció, mein Kameraden!
Holland: És a retardáltak egyike sem csodálkozik azon, hogy a videóban egy kivételével miért mindegyikük férfi?
Amerikai: Nincsenek nők, nincsenek gyerekek, csak katonakorú férfiak.
A spanyol kormány repülővel szállítja a „nélkülöző menekülteket” az országba, szeptemberben eddig már több mint ezret, aztán rekreációra szállodákban helyezi el őket, hogy teljesen fittek legyenek, amikor majd rászabadulnak a fehérekre:
Szlovák: A nemzetállam Schopenhauer-féle cáfolatának van értelme. Képzeljük el, hogy olyanokkal társulunk, akik szerint a homo erectus négerek emberek.
Brazil: A pápa büszke lenne (ha látná a telefonos videót).
Zoom
„Menekülteket” istápoló zsidó és zsidókeresztény egyházi / társadalmi szervezetek. A fehérek lecserélése érdekében megvalósult az ábrahámista vallási ökumené
Orosz: Voltam turistaként a Kanári-szigeteken 15 évvel ezelőtt, és újra a 2019-es Covid előtt. Amikor először voltam ott, nem is emlékszem niggerekre. Aztán a második alkalommal nappal nem igazán voltak észrevehetők, majd este és éjszaka olyan, mintha ezek a négerhordák mindenhonnan előjönnének, és minden sarokban ott állnának. Ez őrülten rossz volt, és azt mondjátok, hogy még rosszabb lett? Azt mondjátok, hogy tényleg mindnyájan a globális Haiti felé haladunk?
Szlovák: Nem csak Haiti, adj hozzá indiaiakat is ehhez a keverékhez, és a nemzetközi Weimar WC-ben végezzük.
Amerikai: Ezt keresztény fehérek és fehér nők tették. A fehérek egy felszarvazott faj. Nem látom, hogy az arabok vagy a kínaiak ezt csinálják.
Brit: Amíg asszimilálódnak a zsidókeresztény értékeinkhez, nincs problémám velük. (Gúnyos célzás Nigel Farage brit képviselő Európa-ellenes és Afrika-barát álláspontjára, a fotójával illusztrálva – H. T.)
Brit: Az érkezők 94 százaléka katonakorú férfi. Most szó szerint barakkokban helyezik el őket a nyugati országokban, és csak parancsra várnak. A multikulturális Britannia nem létezett Tony Blair előtt, ez egy társadalmi kísérlet, amely 30 év alatt megölte ezt az országot. A társadalom kommunista hatalomátvétele átmosta a fiatalok agyát, hogy azt higgyék, ez mindig is így volt. Előtte az Egyesült Királyságba való migráció évi 30-50 ezer fő volt, és csak a nagyon kis részük volt nem fehér. Most évi 700 ezernél tartunk, és ez csak a legális bevándorlás. Majdnem mindegyikük nem fehér. Soha nem lesz vége. Már most arról beszélnek, hogy Afrika és Ázsia egyes részei Európába költöznek az évszázad hátralevő részében, mivel az éghajlatváltozás kiszárítja a vízforrásokat és elpusztítja a mezőgazdasági termőföldeket. Látszólag 150 milliónál is több fog jönni. Így néz ki Belgium júliusban.
Eredeti Gangesz-hangulat – nem is kell érte Indiába menni, az indiaiak magukkal hozzák Ostendébe:
Amerikai: Szent szar. Néha azt gondolom, hogy az USA-nak problémái vannak, de ti komolyan elcsesztétek. Ez helyrehozhatatlan kár.
Brazil: Olaszországnak is vége.
Mexikói: Azt hittem, hogy a „menő” Meloni megállítja a tömeges bevándorlást és deportálja az afrikaiakat.
Olasz: Szó szerint jobban növelte, mint minden más években.
Francia: Nincs hajlandóság arra, hogy a feketéket deportálják a zsidó uraiktól, akik gyűlölik az arabokat / muszlimokat a közel-keleti konfliktus miatt, de nem bánják, ha elpusztítják a fehér országokat feketékkel mindenhol. Az európai nacionalista mozgalmak csak neokonok „zsidókeresztény” szarsággal. Nem törődnek a fajjal vagy bármi mással Izraelen kívül. Politikailag tényleg vége.
Amerikai: A nők boldogok, és csak ez számít.
Fajkeverő vitustánc Lampedusán. Gyakran hallani fehér lányoktól, hogy azért buknak a fekete fiúkra, mert nekik „a vérükben van a tánc”, és nem olyan „falábúak”, mint a fehérek. Ez sokat elmond a mai nők értékítéletéről:
Magyar: Nem hiszem el, hogy senki sincs ott egy kézigránáttal.
Bosnyák: 2024-ben az európai „konzervatívok” az 1980-as és 1990-es évek liberálisai, akik attól félnek, hogy elveszítik azt a kényelmes életet, amelyet elődeik a nagyságukkal és találékonyságukkal építettek. Minden beszédtémájuk az 1980-as és 1990-es évek liberálisainak az álláspontja, csak a posztmodern politika annyira zavaros, hogy még egy liberális felfogást is szélsőjobboldalinak tartanak. Meloni egy elvált, egygyermekes nő. Képzeljük el, hogy valakinek azt mondjuk az 1990-es években, hogy az olasz konzervatívokat egy elvált anya fogja vezetni. Az AfD-t egy leszbikus vezeti, akinek egy bevándorló nő a szeretője. Orbán a szovjet szörnyűség egykori kommunista ügynöke. Figyeljük meg, hogy az összes exkommunista konzervatívnak vallja magát: Putyin, Merkel, Orbán.
Brit: Miért vallanak mindig kudarcot ezek a politikusok abban, amit a választóik kérnek tőlük?
Olasz: Azért, mert mi az amerikai birodalom vazallusai vagyunk, és ha úgy dönt, hogy egymilliárd négernek kell jönnie, akkor egymilliárd néger fog jönni, akár baloldali, akár jobboldali kormány van, nem számít. Salvini szart se csinált, elég vicces, hogy az egyetlen, aki valamelyest csökkentette a négerek beáramlását, Marco Minniti belügyminiszter volt a baloldali PD kormány alatt.
Négycsillagos szálloda és okostelefon a balek fehér adófizetők költségén – ilyen videókkal heccelik, pontosabban ingerelik fajtársaikat Európa elözönlésére az afrikai megszállók előőrsei:
(Összeállította és fordította: H. T.)