Hont András publicista egy igazán pikáns Tisza-bakira hívta fel a figyelmet, melyet a Mandiner szemlézett. Kiderült ugyanis, hogy a fővárosi Tisza-frakció beadott egy indítványt a fővárosban, amely azt tartalmazza, hogy az Állatkert főigazgató-helyettese ellen, aki szerintük ténylegesen irányítja az intézményt, büntetőeljárás folyik, ezért a főpolgármester mint munkáltató azonnal intézkedjen, „kvázi rúgja ki” – jegyezte meg Hont.
Mint az újságíró fogalmaz: „Mire a főjegyző tájékoztatta a roppant fölkészült hobbipolitikusokat: az illetővel szemben nehéz lesz eljárni, mivel két éve nem dolgozik már az Állatkertben, egyébként meg a főpolgármester nem is munkáltatója.
Mivel a frakció és vezetője nem csinált még eléggé hülyét magából, ezért írt egy kiegészítést, hogy ők ezt nem tudták – most tessék figyelni – , mert NINCS FÖNN A WIKIPÉDIÁN.
(Szerinte az Állatkert honlapján se, de azon rajta van, le kell pörgetni az aljára a közérdekű adatokhoz – szívesen).”
Biztos ami biztos, Hont mellékelte a közérdekű információkhoz a forrást, amit a tiszás politikusok nem találtak meg.
A teljes bejegyzés alább olvasható:
Árad a tudás, hozzáértés, szakértelem; akkora rencerváltás lesz itt, hogy a Duna adja a másikat.
A Tisza beadott egy indítványt a fővárosban, amely azt tartalmazza, hogy az Állatkert főigazgató-helyettese ellen, aki szerintük ténylegesen irányítja az intézményt, büntetőeljárás folyik, ezért a főpolgármester mint munkáltató azonnal intézkedjen (kvázi rúgja ki). Mire a főjegyző tájékoztatta a roppant fölkészült hobbipolitikusokat: az illetővel szemben nehéz lesz eljárni, mivel két éve nem dolgozik már az Állatkertben, egyébként meg a főpolgármester nem is munkáltatója. Mivel a frakció és vezetője nem csinált még eléggé hülyét magából, ezért írt egy kiegészítést, hogy ők ezt nem tudták - most tessék figyelni -, mert NINCS FÖNN A WIKIPÉDIÁN. (Szerinte az Állatkert honlapján se, de azon rajta van, le kell pörgetni az aljára a közérdekű adatokhoz - szívesen).
A forrást beteszem kommentbe, mert én nem engedhetem meg magamnak, hogy ne ellenőrizzem, amit írok, mivel nem vagyok fővárosi képviselő. Voltam, de akkor közhiteles adatokból tájékozódtam, és nem ingyenes, kollektíve szerkesztett izékből.
Zoom