2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:34 Komoly fagyot ígér jövő hétre az OMSZ06:54 Tizenegymillió nevet utaztat a NASA a Marsra 23:07 Sánchez: minden leáll két hétre, ami nem létfontosságú22:49 Tizenegy város piacain segítettek be a honvédek22:32 Bolsonaro sajnálja, hogy néhányan meghalnak, de hát ilyen az élet22:14 Trump nem szívesen, de belengette három állam karantén alá kerülését21:57 A globalizmus vége?21:41 Megugrott a halottak száma Franciaországban - több mint egymilliárd maszkot rendeltek21:04 Budapesten egy órára kissé sötétebb lett20:45 Tízezer fölött a Covid-19 halálos áldozatainak száma Olaszországban20:17 Hétvégenként négyszer is oláh himnusszal üdvözlik a koronavírust - ha ettől nem futamodik meg...19:59 A MÁV és Volán ismertette az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának részleteit19:37 Brit egészségügyi szolgálat: nagyon jó lenne 20 ezer halálos áldozat alatt megúszni a járványt19:12 Exszovjet körkép: Lukasenka a traktorozás után újabb ellenszert talált a koronavírusra18:50 Olaszliszkától Nyírmadáig - Összeállítás a cigányok által elkövetett gyilkosságdömpingről (2006-2010)
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Vágó Istvánt siratja a Blikk - pedig még el se temették - kurucos plakátjával frissítve

Reklám


Megviselte a dolog a vén zsidót?
Politikai nézetei miatt támadják a televízióst. „Könnyen becserkészhető és elejthető ideális célpont” – olvasható egy szélsőséges portálon Vágó Istvánról - írja vészjóslóan a magyarság lebutításában élenjáró, zsidó szennylap. Vajon melyik szélsőséges portálon bánthatták szegénykét? Az ország legkedveltebb televíziósát, akit a Blikk felmérése szerint a leghitelesebb magyarnak tartanak, a népszerűség sem védi meg a halálos fenyegetésektől. Vágó hitelességéről, népszerűségéről valamint a kettős mércét alkalmazó Blikk felmérésének hitelességéről kapcsolódó anyagainkban olvashat bővebben.
 
Tényleg annyira elfajult a helyzet, hogy már senki sem vállalhatja a politikai kötődéseit anélkül, hogy céltáblává válna? Pár hónapja Vágó István nyíltan beszélt nézeteiről, amikor a Heti Válasz felkérésére leült vitázni a vele ellentétes ideológiát valló Fábry Sándorral. Már akkor megindult ellene a hecckampány, de az semmi volt ahhoz képest, amit most kell átélnie. Mi történt Pisti, ki bántott? Öntsd ki szívedet, nekünk elmondhatod.
"Nem hiszem, hogy sokat fogok erről beszélni, mert hihetetlen módon megszaporodtak a támadások ellenem” – válaszolta a kvízmester, amikor még júniusban, a vita után arról faggattuk, ezentúl is felvállalja-e a nézeteit nyilvános fórumokon.
Vágó akkor úgy vélte, sokaknak csalódást okozhatott azzal, hogy kilépett a politikailag semleges szerepkörből. Pár hete a kvízmester részt vett egy baloldali kötődésű alapítvány rendezvényén, és ezzel halálos fenyegetések és zaklató telefonhívások sorozatát zúdította magára.
Az egyik szélsőséges portál szerint Vágó „szeret játszani a tűzzel”, de arra is gondolnia kellene, hogy ideális célpontja lehet azoknak, akik „Lehel vezérhez hasonlóan szeretnének egy szolgát vinni magukkal a túlvilágra”. Egy másik blog írója szerint pedig az, amit Vágó az elmúlt években „elkövetett a magyarság ellen”, önmagában elég lenne ahhoz, hogy falhoz állítsák. Mit gondol a kedves olvasó, őt is kikészítik majd a "szélsőséges portál" szimpatizánsai, mint Pákót vagy Jozefinát?
A tévés szerint az gerjeszti a támadásokat, hogy a Magyar Nemzetben hamisítva idézték a megszólalását, amelyet ráadásul nem előadóként, csak a vita egyik résztvevőjeként tett meg. „A cikk bevezetőjében azt írták, az én jóvoltomból végre az is kiderült, hogy 2006 októberében a rendőrök nem támadtak békés tüntetőkre. Csakhogy én ilyet soha nem állítottam – mondta Vágó. – Továbbolvasva az írást kiderül, hogy valójában arról beszéltem, a rendőrök nem verték szét a Fidesz nagygyűlését. De a bevezetőben leírt hamis állítás épp elég volt ahhoz, hogy egyesek céltáblájává válljak.” Lehet, hogy ez az egy mondat félreértés, de a Fábry-Vágó vitában Mengelica, Fletó ajnározása már félreérthetetlen...
Blikk.hu nyomán Kuruc.info
Kuruc.info kommentár: Aki szeretné megvigasztalni a szemmel láthatóan ramaty állapotban lévő, "minden ok nélkül bántott" televízióst az megtalálja az elérhetőségeit: telefonszámait, lakcímét alább. Bankszámlaszámát, lábméretét, vércsoportját nem, ezeket még nem tudtuk kideríteni, türelmüket kérjük.


A magyarellenes Vágó az alábbi számokon várja kedves olvasóink hívását:
Vágó István:+36-30-9717-819
Otthoni: +36-1-319-8022
Lakcím: 1124 Budapest, Lejtő u. 4.

 Vágó válaszai Fábrynak:
"De amikor ilyeneket mondasz két és fél millió nézőnek, abból lesz az utcán "mengelicázás". Arra apellálsz, hogy a magyarok hajlamosak teljes erőből gyűlölni. Úgy gondolom, fantasztikus, amit Horváth Ágnes véghezvitt, amiért küzdött, ahogy állta a sarat. Ezt köszöntem meg neki."
"Azt hiszed tán, nem kellett bezárni kórházakat? Hogy nem volt szükség a reformokra?"
"Hat éve az történik, amit a Fidesz akar. Helyesebben tíz éve, hiszen korábban négy évig kormányoztak. Ilyen ellenzéket nem látott még a vén Európa!"
 "Sándor, olvasd le a számról: de igen, ez a helyzet! Jól üzemeltetik az országot."
"Felhívnám a figyelmedet, hogy Gyurcsány Ferenc demokratikus választásokon győzött."

Kapcsolódó cikkek:
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready