A számtalan módszer közül most csak egyet emelnénk ki, melyre egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket. Habár apróságnak tűnik, de valójában nem az. A ballib média mindent megtesz, hogy eltitkolja az emberek elől az igazságot, maszatoljon cigánybűnözés témájában, elfogadtassa a buzeranciát, vagy épp lejárassa a magunkfajtát.
Még az őszödi beszédet is próbálják szenvedélyes igazságbeszédként értékelni. Ha pedig mindenhonnan az ő szavuk folyik, az átlagmagyar hajlamos elhinni azt. A médiának hatalma van - a nyilvánosság ugyanis óriási erő. Habár egyre többen olvassák hírportálunkat, nem kell csodálkoznunk, hogy az emberek többsége meg van vezetve: hisz ők csak a cenzúrázott, kozmetikázott híreket kapják.
Bárdos András, a tv2 hírbemondója nemrégiben megerősítette, amit már régóta szajkózunk: hazudnak ezek reggel, éjjel meg este. Egy interjúban a következőket mondta:
"Alapelvünk, hogy bizonyos hírek esetében pozitív diszkriminációt alkalmazunk. Nem fogjuk a cigányok ellen hergelni az embereket, ezért nem mondjuk el, ha valahol egy baleset helyszínén összegyűlt egy nagy létszámú közösség, akik aztán nem bántották azt, aki a balesetet okozta. Látni ilyet eleget más médiumokban. A melegekről szóló összeállításokat nem fűszoknyás transzvesztiták képeivel illusztráljuk, hogy a társadalomban élő képet ne befolyásoljuk rossz irányba."
Még így sem merte kimondani a teljes igazságot: ugyanis ha bántalmazzák a magyart a cigányok, akkor is rendre elhallgatják származásukat. Fordítva is működik a csodálatos rendszer: ha nagy ritkán a magyarok bántalmaznák a cigányt, akkor a származást nem hallgatják el. Hozzáteszik, hogy dúl a rasszizmus, ezáltal igyekszenek bűntudatot kelteni az emberben, mert nem szabad kirekeszteni a szegény cigányokat...
Megdöbbentő, hogy a Blikk és más szennylapok milyen körítésben tálalják a különféle eseteket. Emlékszünk arra a tetves cigányra, aki kirabolta, egy fához kötözte, megerőszakolta, majd felgyújtotta Pénzes Henriettát? A gyilkost nem valódi nevén, K. Andrásként említik. Aranyos, édes kis becenevet adnak a bitófára való gyilkosnak: Muki. Az ember tudatalattijában pedig ez sokat számít, egész másként áll a dolgokhoz.
A Blahán késelő 12 éves cigánykölköt is mosdatták: kis késelőnek nevezték. Milyen aranyos név. Egy ártatlan gyermek, aki még nem tudja mit tesz, csak rossz útra tévedt...
Ezzel szemben a Demszkyt tojással megdobókat örömmel mutogatják a fasiszta, huligán, szélsőséges jelzők kíséretében. Egy kitűnő, olvasónk által készített videót tekinthet meg erről, ha ide kattint.
Békés eszközökkel, az utcáról egyszerűen lehetetlen eljuttatni mondanivalónkat az emberekhez. A média ugyanis rendre elhallgatja, vagy épp elferdíti azt. A Tomcat által szervezett Hollán Ernő utcai tüntetésen egy igen frappáns feliratot raktak ki a hangosító mellé: "Ne bántsd a magyart, az adójából élsz!" - állt a táblán. Az Index ezt úgy hozta le: "Ne bántsd a magyart, az adójából el." Az adójából él? Az eredeti értelme elveszett, így senki nem érti meg az eredeti célzást. Az Index biztosan egész véletlenül írta el ezt...
A magunkfajták ezt kapják
Ha egy becsületes magyar védi meg magát a cigánybűnözőkkel szemben - börtönbe kerül. Lásd a kesznyéteni esetet. Az idős magyar gazda ugyanis megelégelte, hogy a cigányok lopják a termését: ezért a kertjében áramot vezetett egy, a veteményese körül kifeszített drótba. A tolvajnak 3 kerítésen kellett átmásznia, majd még öt métert megtennie a kukoricaföldön, hogy elérje az uborkást. A bácsi nem akart balesetet, ezért elhíresztelte a faluban tettét: remélte, hogy a hír hallatára távolmaradnak a tolvajok, remélte, hogy így megvédheti saját munkájának gyümölcsét. Azonban éjszaka az egyik tolvaj cigány beleesett (részeg volt) a drótba, és agyonrázta az áram. A bácsi azonnal börtönbe került, családját pedig terrorizálják a cigányok. Megdöbbentő eset: hisz nem a kerítésébe vezetett áramot, hanem a kertje közepén kifeszített huzalba. Lényegtelen körülmény, ha cigányokról van szó...
Nemrég néhány magyar felpofozott két cigányt - előzetesbe kerültek, és kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztést kaphatnak nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport tagja elleni erőszak bűntette miatt. Habár a cigányok könnyű sérülést szenvedtek (nyolc napon belül gyógyulót), a vádiratban azt olvashatjuk indoklásként: “súlyos testi sértés kísérletéért (a rugdosás miatt az orvosszakértő szerint súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna)..." Tetszik érteni ugye? Kialakulhatott volna! Tehát semmi komoly sérülést nem okoztak a cigánynak, mégis börtönbe kerültek a magyarok...
A cigányok rémtetteit más mércével mérik...
Ezzel szemben ott van a cigány Kozák Rajmund boxoló, aki januárban halálra verte osztálytársát a nyóckerben. Habár embert ölt, de kit érdekel? Szabadlábra került, tovább boxol egyesületében, sőt: iskolájába is tárt karokkal várják vissza.
Maugli, a 12 éves cigánybűnöző rendszeresen rabol, csal - de kora miatt nem büntethető. Nagy port kavart, amikor megkéselt és kirabolt egy 15 éves gyereket a Blahán. A kis tetves persze nem került börtönbe, intézetbe rakták. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy a jog szerint nem tarthatják bezárva az intézetbe. Így aztán a cigánybűnöző szabadon kisétálhatott az intézetből újabb préda után kutatva. A cigánybűnözőt sajnos nem dobták a Dunába, azóta már Erdélyben fosztogat.
Arra már nem is térnénk ki hosszabban, hogy a horogkereszt be van tiltva, míg a vöröscsillag szabadon viríthat többek között a Szabadság téri szörnyemlékművön.
Hát hol itt az igazság?
Magyari Gábor - Kuruc.info