2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Miért futtatja Pörzse Spi(on)szelyt?

Reklám


Mi ütött belé?
Mi folyik az Ikarus TV-ben? - kérdezhetnénk még nagy-nagy tudatlansággal, amennyiben csak néhány hónapja/éve kezdtünk volna foglalkozni a honi közélet eseményeivel, s mi is bedőlnénk annak a vélekedésnek, hogy a rendszermódosítás utáni években ügyesen halászgatva milliárdossá váló Széles Gábor nevéhez köthető sajtóorgánumokban a magyarság hiteles tájékoztatása folyik.

Bayer Zsolt után - aki a napokban a Zsidesz békési kampányrendezvényén a Jobbik ellen agitált - ezúttal Pörzse Sándor, az Echo másik kedvence, a Magyar Gárda Egyesület alapítója tett ki magáért. Műsorába hívta, sok szeretettel köszöntötte, majd parolázva népszerűsítette azt a komcsibérenc, igazi patkányjellemű Kiszely Istvánt, aki az átkosban oly mélységig szolgálta dalolva a rendszert, hogy még családja rokonságáról is buzgón jelentett.
Sp(ion)szelyről még annyit, hogy minden bizonnyal szakmai dilettáns is, egy igazi szélhámos, akiről egyre több helyről írják nekünk, hogy úgy beszél kínaiul, mint a magyarok 99,99%-a széles e hazában, s angolul is csak makog, miközben különböző előadások előtti bemutatkozó anyagokba azt íratja magáról, hogy öt nyelven beszél, köztük a már említetteken.
A megszállók céljai között szerepel, hogy ha már nem tudják végleg eltitkolni múltunkat, akkor beöltöztetik néhány emberüket díszmagyarba, akik azt mondják, amit hallani akarunk, mindenféle szépet, jót, ami feltölti a lelket, csak éppen úgy hamis, ahogy van. Előadatnak velük azért igazat is, figyelve arra, hogy a végeredmény tetszetős legyen, azonban jó néhány mellékszálon hazudnak, félrevezetnek, hogy a zavarból egy életnyi tanulás után se tudjon kikeveredni a fejét őstörténet tanulmányozására adó, és abba az ilyen vamzerek manipulációinak köszönhetően szép lassan belebolonduló hazánkfia.
A tavalyi Magyar Szigeten pl. azt állította a "történész", hogy 1241-ben Muhinál megvertük (!) a tatárokat, van róla forrás is, megtalálta az egyik tanítványa Mongóliában, Dzsingisz kán maga írja le, valamint "minden idők legjobb gazdasági jóléte a török alatt volt, és nem azért néptelenedtek el teljes országrészek, mert a török tízezrével hurcolta el a magyarokat, ezt csak valaki kitalálta, hanem mert beköltöztünk a városokba, és a török építette ki a nagyvárosokat".
Ebben az adásban is nagy dolgokat állapít meg a "professzor" úr, olyan "tudományosakat" pl., hogy: "Európában sütötték a húsokat, mi főztük." (He? Szóval mi nem sütöttük a húsokat.) Vagy: "Nem tudom elképzelni, hogy egy magyar férfi egy körömpörköltet vagy egy pacalpörköltet ne tunkolna." Ez szép volt. Sztárriporterünk meg se mukkant az ökörségek hallatán.
Az apai ágon zsidó, Kádáréknak Feledi Zsolt néven jelentgető tetű - tipikus héber mivoltáról tanúságot téve - az egyik könyvét két különböző külsővel és címmel, de azonos tartalommal is kiadatta (ügyes trükk a gyanútlan olvasók lehúzására), miközben a magyar könyvkiadás szimbólumának is számító Püski-Masszi Könyvesházba is nagyot rúgott, miután az első náluk megjelentetett művet (hangsúlyozzuk, hogy: ugyanazzal a tartalommal) a 24 karátos biboldó Bencsik Andrással is kiadatta.
Pörzsének nem ez az első érdekes húzása, a 2008-as Magyar Szigeten azon orbitális naivitásának adott hangot több száz érdeklődő előtt, miszerint Vágó István csak butaságból szolgálja a balliberális maffiát, és nem is érti, hogyan hiheti el nekik mindazt, amit P. S. szerint csak tájékozatlanságból vall - a szerkesztőségünk által a Fábryval történt eszmecseréje óta megkülönböztetett figyelemmel kísért - SZDSZ-klubos szemétházi.
Március 15-én pedig, mint azt meg is írtuk, Pörzse azt jelentette ki: nem kell haragudni a rendőrökre, mert csak a munkájukat végzik...
Lassan megállapíthatjuk, hogy mára az Echo TV-ben egyetlen igényes műsor maradt, a Matúz Gábor és Siklósi Beatrix által készített Éjjeli menedék.
Kuruc.Info
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready