Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Közéleti mozaikkockák - I. rész (Lendvainak és Gusztosnak meleg, baráti ajánlással)

Reklám

Zuhanórepülésben a vörösök népszerűsége
A pécsi önkormányzati választásokon, miként az  - a vörös mákonytól elkábult politikai fanatikusok és közéleti analfabéták kivételével - várható volt, a szocik kiütéses, csaknem kétharmados vereséget szenvedtek. Ezt a fegyvertényt Lendvai Ildikó cenzornő úgy interpretálta, hogy lényegében óriási sikert értek el, hiszen a közvéleménykutatók által kihozott átlag mintegy kétszeresét hozták a voksoláson. Frenetikus! Mindenesetre a szegfűs pártelnök elgondolkozhatna azon, hogy milyen jogon basáskodik egy ország népének elveszejtésén egy olyan miniatűr párt, amely egy esetleges, most megtartandó választásokon a parlamenti mandátumok kb. 15 %-ra tarthatna igényt. Talán jobb lenne örökre félreállni a hazai politika nem könnyű terepéről nemdebár, kedves Lendvai Ildikó?
A holokauszt-hitvallás rituáléjának tervezetéről
Miként közismert, a jelenlegi hatalombitorló, politikailag korrekt, gyáva, euroatlanti trendekhez igazodó, talpnyaló(lehetne durvább kifejezést is használni) konformista koalíció ún. „hokokauszttagadást büntető törvény” beterjesztésére készül a parlamentben. Eltekintve most a „holokauszt” bekövetkezését eleve kizáró történelmi, logikai és fizikai képtelenségektől, tekintsük csupán a beterjesztők - ismét csak Lendvai, valamint a szerencsétlen Gusztos - érveit, indokait a törvénytervezet védelmében: aki tagadja a soát, az előbb vagy utóbb zsidót (no, meg persze cigányt) fog lemészárolni.  Normálisak vagytok ti? E logika szerint, az a személy, aki például a tiltott parkolás szabálysértését elköveti, potenciális gyilkos, és előbb- utóbb embert fog ölni?! Mi a fenének akartok egy egész társadalomra rákényszeríteni egy olyan inkvizíciós dogmát, amelynek 90%-át ez a kérdés egyáltalán nem érdekli, magyarán tojik rá, a fennmaradó 10% gondolkodó többsége pedig azonnal átlátja ennek az ostoba mítosznak az irrealitását, a valódi tartalmát és politikai aktualitását? Hozhattok akármilyen idióta törvényt - mint amilyen a tojásdobálás tilalma, Úristen! -, attól még a második világháború történéseit a maguk történelmi valóságában szemlélő emberek gondolkodását nem fogjátok megváltoztatni, ti nyomorult, szerencsétlenek. Lesz, aki finomítani fogja retorikáját, lesz, aki vállalni fogja a börtönt, s lesz, aki ironikus hangon, parabolikus túlzással fog könnyezni a 6 milliárd elgázosított áldozat szomorú sorsa fölött. Egyet azonban feltétlenül elértek majd a stupid törvényetekkel: mind több ember szeme nyílik majd fel, s fogják tagadni előbb csak lelkiismeretileg, majd tettlegesen is a ti „holokausztotokat”.
Férfias, Waffen-SS-es üdvözlettel:
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready