2018. december 16., vasárnap, Etelka, Aletta, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:39 Sábeszkor nincs tüntike, vasárnap folytatják20:42 Don Quijote ébredése Nürnbergben 20:16 Ezek a cigányok a 909-es éjszakai buszon túlóráztak20:00 A kijevi patriarkátus metropolitáját választották meg a Moszkvától független ukrán egyház vezetőjének19:35 Trump a Twitteren kötött útilaput belügyminisztere lába alá19:09 A Mi Hazánk által vezetett településeken nem alkalmazzák a túlóratörvényt - Toroczkaiék a Tesco Központi Raktáránál kezdik a nyomásgyakorlást18:22 Gyurcsány: aljas diktatúrák erőszakszervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett17:51 Megölte élettársát, majd öngyilkos akart lenni egy városföldi férfi17:39 Máglyatűz és Új föld, új szerencse: karácsonyi ajándékötletek (x)17:02 Sárgamellényesek: az igazi ellenség a zsidók, Macron pedig a bábjuk - be is zárt a zsinagóga a Champs-Élysées-n16:53 Gyurcsányék ügyvédje is hazamehet: a Szegedi Törvényszék megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását15:59 Lezuhant egy ukrán Szu-27-es vadászrepülőgép - ez már a második baleset két hónapon belül15:48 Új föld, új szerencse: szerelem, telepesek, uzsora és botrány a régi Magyarországon (x)15:27 Egyre súlyosabb szegény Juncker isiásza14:50 Századvég: "a nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselői rendbontást"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Holokauszttagadás a Zsindexen!

Reklám


Befér oda négy is
Elképesztő és hihetetlen, hogy ez megtörténhet! Remélem, Gusztos Péter, Horn Gábor, Lendvai Ildikó, Hiller István és a többi főilletékes elvtárs figyelmét sem kerülte el az alábbi írás, amely a Zsindexen május 16-án jelent meg egy bizonyos Nagy Attila tollából A szív hamvad el utoljára cím alatt.

Semmi kétségem nincs: ez a Nagy Attila valójában aljas módon belecsempészte cikkébe szemét, náci, holokauszttagadó nézeteit. Ugyanis leírja, hogy a nemrég átadott csömöri hamvasztóüzemben 32 halottat égetnek el egy 12 órás műszakban, sőt, képes azt állítani, hogy "másfél-két óra alatt megy végbe a test elhamvadása"!

Ami pedig teljes képtelenség, hiszen mint az Auschwitzot és más német haláltáborokat megjárt abszolút megbízható (gyakran többször is elgázosított) szemtanúk elmesélték nekünk, a nácik húsz perc alatt el tudtak égetni egy holttestet! Hogyhogy ez Csömörön nem megy több mint fél évszázaddal később, sokkal korszerűbb technikával? 

És mintha mindez nem lenne elég, ráadásul a szerzőnek van képe kijelenteni, hogy az emberi test bizonyos részei még ennyi idő után sem hamvadnak el. Azt írja ugyanis ez a felforgató, hogy "a megmaradt darabos hamvakat egy fémedénybe kaparják, és egy golyós malomban porrá őrlik". Bezzeg a németek nem bíbelődtek ilyesmivel! Náluk minden emberi testrész elégett húsz perc alatt!

Ezen kívül pedig az áldozatok emlékének további meggyalázása az az állítás is, mely szerint "2-3 liternyi hamu marad egy átlagemberből", mert ha ez igaz lenne, akkor a 6 millió zsidó áldozat irdatlan mennyiségű hamvai hová tűntek vajon nyomtalanul?

És mi az, hogy "egy kemencében egyszerre csak egy holttestet lehet elégetni"? Hát nem tudja ez a fasiszta Nagy Attila, hogy a nácik három holttestet is bele tudtak helyezni egy kemencébe? Ha ők erre képesek voltak, akkor a csömöriek miért nem tudják ezt megcsinálni?

Hohó, gyerekek, rendőrök, ügyészek, Gusztos, Horn, Simon Wiesenthal Központ, nácivadászok, hol vagytok ilyenkor? Nem kellene éberebben felügyelni, ki mit irkál össze a lapjaitokban?

Perge Ottó

Íme az eredeti írás egy részlete, amelyet elrettentésül ide másolok, de elolvasását senkinek sem ajánlom, mert a cikk a holokauszttagadás mételyét terjeszti, ami tűrhetetlen:

A szív makacs

A csömöri hamvasztóüzemben huszonketten dolgoznak, négy kemencében hamvasztják el a halottakat, a két régebbi és a két korszerű, számítógépvezérlésű krematóriumban akár 32 elhunytat is el tudnak égetni egy-egy 12 órás műszakban. Szombat délután két kemence üzemelt, a zárt, jól ellenőrzött rendszerre jellemző, hogy a kemencék környékén legfeljebb csak a megemelkedett hőmérséklet utalt arra, hogy folyik a hamvasztás.

A hamvasztásról sok tévhiedelmet eloszlatva többek között elmondták: szó sincs arról, hogy gázlánggal perzselve égetnék a holttesteket. A technológia pontos és egyszerű: először 900 fokra hevítik a földgázfűtésű kemencék hőálló samott-téglával kirakott belső terét, majd az addig körülbelül 3 Celsius-fokon, hűtőben tárolt holttestet betolják a kemencébe. Az élettelen emberi test öngyulladása rövid időn belül bekövetkezik, és körülbelül 1100 fokon, másfél-két óra alatt végbe is megy a test elhamvadása.

A test anyagai, a zsír, az izmok, a csontok, elégnek, a felszabaduló gőzök, gázok is táplálják az égést, de a kemencék kezelői levegő betáplálásával is tudják szabályozni a folyamatot. Érdekes és misztikus is egyben, hogy az emberi testből a szív áll ellen a legtovább a gyorsított enyészetnek, a többi izom és szövet már rég elhamvadt, amikor az éltünkben rengeteget dolgozó izomdarab még mindig izzó csomóként makacsul pislákol a kemencében.

A holttest éghetetlen részeiből (főként a mésztartalmú csontokból) megmaradt darabos hamvakat egy fémedénybe kaparják és egy golyós malomban porrá őrlik: így körülbelül 2-3 liternyi hamu marad egy átlagemberből. Itt említendő meg, hogy hamvasztani 200 kilogramm testsúlyig tudnak, egy-egy túlsúlyos halott hamvai két urnát is megtöltenek.

Azonosítószám

A hamvasztóüzemben szigorú azonosítási protokoll gondoskodik arról, hogy ne fordulhasson elő a pletykákban és rémtörténetekben szereplő holttestcsere. Ennek része többek között, hogy minden holttest mellé kerül egy pár centis fémhasáb, amire az elhunyt egyedi azonosítószáma kerül, és ez a fémdarab elkíséri a halottat a hűtőkamrától egészen az urnáig. Az sem mellékes, hogy egy kemencében egyszerre csak egy holttestet lehet elégetni.

A csömöri hamvasztó jellegzetes, spirál alakú kéményén nem sok minden távozik, az égetéskor felszabaduló égéstermékeket többek között utóégetéssel teszik a környezetre ártalmatlanná, mondjuk a szigorú előírások nem is teszik lehetővé, hogy például emberi származású korom szálljon Csömör egére...

A díszes urnába nem közvetlenül töltik az ember 1-2 kilogrammot nyomó maradványait, a hamvakat előbb egy műanyag edénybe teszik, amit légmentesen leforrasztanak.
Kapcsolódó: Holokamu-dosszié

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready