2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:25 Tízre nőtt az odesszai iskolatűz halálos áldozatainak száma11:58 A Harcos karácsonyi ajánlata (x)11:40 A nyolcadik lakó is halott lehet Eperjesen - hat embert vettek őrizetbe11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Trianon-megemlékezések szerte a hazánkban II. rész

Reklám

Cserépváralja: Adjon az Isten, tisztelt Szerkesztőség, kedves olvasók!  Június 5-én a Jobbik Cserépváraljai Szervezete Trianonra emlékezett, a megjelent 120 emberrel közösen.
A Himnusz után a műsort egyik helyi párttagunk nyitotta meg szívhez szóló beszédével. Ünnepi beszédet mondott Egyed Zsolt a Magyar Gárda borsodi kapitánya, valamint Sneider Tamás a Heves megyei Jobbik elnöke is. Az ünnepi műsort cserépváraljai fiatalok és gyerekek adták. A megemlékezés végén a helyi Jobbik Szervezet elnöksége megkoszorúzta a Trianoni emléket, a gárdisták pedig a Hősök emlékművét. Végezetül a Szózat hangzott el. A műsor után a cserépváraljai szervezet vendégül látta a megemlékezőket.
Szebb jövőt kíván a Jobbik Cserépváraljai Szervezete!
Képek:Zebegény: Kedves Kurucok! Gyönyörű ökumenikus megemlékezés volt ma Zebegényben a Kálvária dombon. Lent a faluban láttam bamba politikai rendőröket, mindenre kész, "anyjukat 3 forintért is"  csicskákat rendőrkocsiban pöffeszkedni, de az emlékhely kocsival, motorral megközelíthetetlen. Talán ezért, lustaságból nem tolták oda ocsmány pofájukat, ezzel is gyönyörűvé téve a megemlékezést. Tartalmas, érdekes beszédeket hallhattunk.
De azért egy kis rossz érzés is vegyült ünnepi hangulatomba. Többször, több megemlékező is az Ószövetségből vett példát, megpróbált valamiféle párhuzamot vonni megcsonkolt országunk és a Babilon által elfoglalt Izrael között. Vagy hogy a zsidókat mennyit üldözték. Muszáj volt? Még itt is ezt kell hallgatni? Egyáltalán már akkor is volt Izrael? Nem véletlenül Júdeának hívták?
És valóban a Babiloniak üldözték, nyomorgatták őket? Egyesek összetévesztették gyásznapunkat egy 38. Holofesztivállal?
Követelem, hogy legalább egy emléknapunk legyen, amikor ki nem ejtik a szájukon a zsidó elemeket, legyen az október 23, március 15, június 4.
Kitartást!
Képek:
(Kuruc.info)
Kapcsolódó anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready