Újabb döbbenetes, pofátlan és aljas zsidó manipuláció: a Háárec című izraeli napilap internetes kiadása egy keservesen síró kislány képével szólítja fel adakozásra az olvasókat, hogy enyhítsenek az elkeseredett, éhező zsidó gyerekek nyomorúságán.


A hirdetés a Háárecen - és az eredeti kép

Igen ám, csakhogy a képen egy palesztin kislány fényképe látható (valószínűleg innen lopták, szóvá is teszi a blog üzemeltetője). A fotó 2009. január 4-én készült, amikor javában zajlott Izrael agressziója a Gázai övezet másfél millió védtelen lakosa ellen. A kislány azért sír, mert a magát „a világ legerkölcsösebb hadseregének” nevező izraeli ármádia megölte családjának több tagját.
Bizonyos zsidó „jótékonysági szervezetek” pedig a kétségbeesett palesztin kislány fényképét használják fel abban a reklámkampányban, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsenek a „kétségbeesett, éhező izraeli gyerekek” számára. A kampány Amerikában is zajlik: mint a számos internetes weboldalon közzétett hirdetésből kiderül, Izraelben 1 651 300 „szegény” ember élt 2008-ban, a szegénységi küszöb alatt élő gyerekek száma pedig 783 600. A négy vagy annál több gyermeket nevelő családok 57,8%-a pedig szintén súlyos megélhetési gondokkal küszködik.


Plakátkampány

Ezek bizonyára mind az amerikai és európai segélyeken, „kárpótlásokon” élősködő, palesztinokat kirabló, földjeiket és javaikat elvevő zsidók közül kerülnek ki, nem pedig a kisemmizett, mindenéből kifosztott ún. „arab kisebbség” sorai közül... Akiknek még a gyászoló könnyeiket is ellopják egy kis pénzszerzés céljából.

Az eredeti fénykép
Perge Ottó – incogman.wordpress.com - rainbowwarrior2005.wordpress.com nyomán