2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Zsidó erkölcs: Áldozatuk fényképével sajnáltatják magukat a gyilkosok

Reklám

Újabb döbbenetes, pofátlan és aljas zsidó manipuláció: a Háárec című izraeli napilap internetes kiadása egy keservesen síró kislány képével szólítja fel adakozásra az olvasókat, hogy enyhítsenek az elkeseredett, éhező zsidó gyerekek nyomorúságán.


A hirdetés a Háárecen - és az eredeti kép

Igen ám, csakhogy a képen egy palesztin kislány fényképe látható (valószínűleg innen lopták, szóvá is teszi a blog üzemeltetője). A fotó 2009. január 4-én készült, amikor javában zajlott Izrael agressziója a Gázai övezet másfél millió védtelen lakosa ellen. A kislány azért sír, mert a magát „a világ legerkölcsösebb hadseregének” nevező izraeli ármádia megölte családjának több tagját.
Bizonyos zsidó „jótékonysági szervezetek” pedig a kétségbeesett palesztin kislány fényképét használják fel abban a reklámkampányban, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsenek a „kétségbeesett, éhező izraeli gyerekek” számára. A kampány Amerikában is zajlik: mint a számos internetes weboldalon közzétett hirdetésből kiderül, Izraelben 1 651 300 „szegény” ember élt 2008-ban, a szegénységi küszöb alatt élő gyerekek száma pedig 783 600. A négy vagy annál több gyermeket nevelő családok 57,8%-a pedig szintén súlyos megélhetési gondokkal küszködik.


Plakátkampány

Ezek bizonyára mind az amerikai és európai segélyeken, „kárpótlásokon” élősködő, palesztinokat kirabló, földjeiket és javaikat elvevő zsidók közül kerülnek ki, nem pedig a kisemmizett, mindenéből kifosztott ún. „arab kisebbség” sorai közül... Akiknek még a gyászoló könnyeiket is ellopják egy kis pénzszerzés céljából.

Az eredeti fénykép
Perge Ottó – incogman.wordpress.com - rainbowwarrior2005.wordpress.com nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready