2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés ::

Zsidó erkölcs: Áldozatuk fényképével sajnáltatják magukat a gyilkosok

Reklám

Újabb döbbenetes, pofátlan és aljas zsidó manipuláció: a Háárec című izraeli napilap internetes kiadása egy keservesen síró kislány képével szólítja fel adakozásra az olvasókat, hogy enyhítsenek az elkeseredett, éhező zsidó gyerekek nyomorúságán.


A hirdetés a Háárecen - és az eredeti kép

Igen ám, csakhogy a képen egy palesztin kislány fényképe látható (valószínűleg innen lopták, szóvá is teszi a blog üzemeltetője). A fotó 2009. január 4-én készült, amikor javában zajlott Izrael agressziója a Gázai övezet másfél millió védtelen lakosa ellen. A kislány azért sír, mert a magát „a világ legerkölcsösebb hadseregének” nevező izraeli ármádia megölte családjának több tagját.
Bizonyos zsidó „jótékonysági szervezetek” pedig a kétségbeesett palesztin kislány fényképét használják fel abban a reklámkampányban, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsenek a „kétségbeesett, éhező izraeli gyerekek” számára. A kampány Amerikában is zajlik: mint a számos internetes weboldalon közzétett hirdetésből kiderül, Izraelben 1 651 300 „szegény” ember élt 2008-ban, a szegénységi küszöb alatt élő gyerekek száma pedig 783 600. A négy vagy annál több gyermeket nevelő családok 57,8%-a pedig szintén súlyos megélhetési gondokkal küszködik.


Plakátkampány

Ezek bizonyára mind az amerikai és európai segélyeken, „kárpótlásokon” élősködő, palesztinokat kirabló, földjeiket és javaikat elvevő zsidók közül kerülnek ki, nem pedig a kisemmizett, mindenéből kifosztott ún. „arab kisebbség” sorai közül... Akiknek még a gyászoló könnyeiket is ellopják egy kis pénzszerzés céljából.

Az eredeti fénykép
Perge Ottó – incogman.wordpress.com - rainbowwarrior2005.wordpress.com nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready