2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 A teljesíthetetlen két méter21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Humor ::

Elege van az agyamputált Győzikéből? Itt a mobilszáma, nyugodtan utalja vissza Indiába!

Reklám


Csak az Ön hívásaira vár!
Éjszaka is...
Pár napja megígértük kedves olvasóinknak, hogy a hétfőn este egy olyan ember telefonszámát tesszük közzé, akit a magyar emberek még Gyurcsánynál is jobban utálnak.
Győzike a legirritálóbb "médiaszemélyiség", akit valaha a hátán hordott a föld, még Kiszel Tündét is bőven előzi hátulról. A pofátlan, hazudozós, csaló, primitív cigánybűnözőt állandóan a képünkbe tolták mindenütt, az RTL Klub által sokáig sugárzott Győzike show maga volt a fertő, a legalja, bár legújabb műsorukkal, amelyben Bunkó Dánielt szerepeltették, kétségtelenül sikerült "felül"múlniuk ezt is.
Mi így szeretnénk Győzikét
 
 
A kétszersült, nem a napon barnult Gáspár családdal kapcsolatos híreket, viselt dolgaikat cikkünk alján gyűjtöttük össze. Legutóbb az indiai szökevény azzal a hírrel került be a médiába, hogy lila foltjait mutogatta, mert állítása szerint őt csúnyán megverték és kirabolták a parkolóban. Sajnos nem, pedig reménykedtünk. A sündőrség a hírek alapján nyomozást indított, ahol végül Győzike bevallotta, hogy hazugság volt az egész rablás, csak kitalálta (ahogy a többi történetét is). Elképesztő, hogy nem indítanak eljárást a hazudós réti néger ellen, de egyik olvasónk szerint ennek az lehet az oka, hogy Győzike nem mondott ilyet a rendőröknek, nem tett feljelentést, a médiának pedig bármit mondhat következmények nélkül... (Bár ha én azt találnám nyilatkozni, hogy Gyurcsány Ferenc agyonlövésére készülök, biztos, hogy azonnal lesittelnek.)
Alapvető probléma ma Magyarországon, hogy a kiváltságosak, a (tolvaj)elitbe tartozók nem tartják a kapcsolatott a néppel, nincsenek visszajelzések, nincs számonkérés. Ezen próbálunk változtatni, hogy kicsit közelebb hozzuk őket Önökhöz. Nem is nyújtjuk tovább rétestésztaként a cikket, ha a bögyében van a koszos lábú Gáspár Győzike, rég el szerette volna mondani a magáét, most megteheti privát mobilszámán! Bár a hinduk már évszázadokkal ezelőtt kiűzték a mitológiájuk szerint is vészhozó dögevőkre hasonlító orkokat, egy-kettőt azért visszaküldhetnek... Ne feledjük: Győzi nagyon szereti, ha büdös cigánynak hívják, ezt ő maga mondta.
Íme a fekete retek száma: +36-20-9611-278
Várjuk az otthoni, vezetékes számukat, továbbá "Bea asszony" elérhetőségeit is!
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, házuk rájuk gyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, meg hát kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a férgeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével!  SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját. Két oldal, ami segíthet:
Névtelen, ingyen SMS-küldés: http://freesmsforyou.uw.hu/kulfoldi.htm 
Vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, de az már pénzbe kerül): kuruc.info/r/6/51673/ 
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
S. Tibor - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready