Csak az Ön hívásaira vár!
Éjszaka is...
Pár napja megígértük kedves olvasóinknak, hogy a hétfőn este egy olyan ember telefonszámát tesszük közzé, akit a magyar emberek még Gyurcsánynál is jobban utálnak.
Győzike a legirritálóbb "médiaszemélyiség", akit valaha a hátán hordott a föld, még Kiszel Tündét is bőven előzi hátulról. A pofátlan, hazudozós, csaló, primitív cigánybűnözőt állandóan a képünkbe tolták mindenütt, az RTL Klub által sokáig sugárzott Győzike show maga volt a fertő, a legalja, bár legújabb műsorukkal, amelyben Bunkó Dánielt szerepeltették, kétségtelenül sikerült "felül"múlniuk ezt is.
Mi így szeretnénk Győzikét
 
 
A kétszersült, nem a napon barnult Gáspár családdal kapcsolatos híreket, viselt dolgaikat cikkünk alján gyűjtöttük össze. Legutóbb az indiai szökevény azzal a hírrel került be a médiába, hogy lila foltjait mutogatta, mert állítása szerint őt csúnyán megverték és kirabolták a parkolóban. Sajnos nem, pedig reménykedtünk. A sündőrség a hírek alapján nyomozást indított, ahol végül Győzike bevallotta, hogy hazugság volt az egész rablás, csak kitalálta (ahogy a többi történetét is). Elképesztő, hogy nem indítanak eljárást a hazudós réti néger ellen, de egyik olvasónk szerint ennek az lehet az oka, hogy Győzike nem mondott ilyet a rendőröknek, nem tett feljelentést, a médiának pedig bármit mondhat következmények nélkül... (Bár ha én azt találnám nyilatkozni, hogy Gyurcsány Ferenc agyonlövésére készülök, biztos, hogy azonnal lesittelnek.)
Alapvető probléma ma Magyarországon, hogy a kiváltságosak, a (tolvaj)elitbe tartozók nem tartják a kapcsolatott a néppel, nincsenek visszajelzések, nincs számonkérés. Ezen próbálunk változtatni, hogy kicsit közelebb hozzuk őket Önökhöz. Nem is nyújtjuk tovább rétestésztaként a cikket, ha a bögyében van a koszos lábú Gáspár Győzike, rég el szerette volna mondani a magáét, most megteheti privát mobilszámán! Bár a hinduk már évszázadokkal ezelőtt kiűzték a mitológiájuk szerint is vészhozó dögevőkre hasonlító orkokat, egy-kettőt azért visszaküldhetnek... Ne feledjük: Győzi nagyon szereti, ha büdös cigánynak hívják, ezt ő maga mondta.
Íme a fekete retek száma: +36-20-9611-278
Várjuk az otthoni, vezetékes számukat, továbbá "Bea asszony" elérhetőségeit is!
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, házuk rájuk gyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, meg hát kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a férgeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével!  SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját. Két oldal, ami segíthet:
Névtelen, ingyen SMS-küldés: http://freesmsforyou.uw.hu/kulfoldi.htm 
Vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, de az már pénzbe kerül): kuruc.info/r/6/51673/ 
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
S. Tibor - Kuruc.info