2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Humor ::

Elege van az agyamputált Győzikéből? Itt a mobilszáma, nyugodtan utalja vissza Indiába!

Reklám


Csak az Ön hívásaira vár!
Éjszaka is...
Pár napja megígértük kedves olvasóinknak, hogy a hétfőn este egy olyan ember telefonszámát tesszük közzé, akit a magyar emberek még Gyurcsánynál is jobban utálnak.
Győzike a legirritálóbb "médiaszemélyiség", akit valaha a hátán hordott a föld, még Kiszel Tündét is bőven előzi hátulról. A pofátlan, hazudozós, csaló, primitív cigánybűnözőt állandóan a képünkbe tolták mindenütt, az RTL Klub által sokáig sugárzott Győzike show maga volt a fertő, a legalja, bár legújabb műsorukkal, amelyben Bunkó Dánielt szerepeltették, kétségtelenül sikerült "felül"múlniuk ezt is.
Mi így szeretnénk Győzikét
 
 
A kétszersült, nem a napon barnult Gáspár családdal kapcsolatos híreket, viselt dolgaikat cikkünk alján gyűjtöttük össze. Legutóbb az indiai szökevény azzal a hírrel került be a médiába, hogy lila foltjait mutogatta, mert állítása szerint őt csúnyán megverték és kirabolták a parkolóban. Sajnos nem, pedig reménykedtünk. A sündőrség a hírek alapján nyomozást indított, ahol végül Győzike bevallotta, hogy hazugság volt az egész rablás, csak kitalálta (ahogy a többi történetét is). Elképesztő, hogy nem indítanak eljárást a hazudós réti néger ellen, de egyik olvasónk szerint ennek az lehet az oka, hogy Győzike nem mondott ilyet a rendőröknek, nem tett feljelentést, a médiának pedig bármit mondhat következmények nélkül... (Bár ha én azt találnám nyilatkozni, hogy Gyurcsány Ferenc agyonlövésére készülök, biztos, hogy azonnal lesittelnek.)
Alapvető probléma ma Magyarországon, hogy a kiváltságosak, a (tolvaj)elitbe tartozók nem tartják a kapcsolatott a néppel, nincsenek visszajelzések, nincs számonkérés. Ezen próbálunk változtatni, hogy kicsit közelebb hozzuk őket Önökhöz. Nem is nyújtjuk tovább rétestésztaként a cikket, ha a bögyében van a koszos lábú Gáspár Győzike, rég el szerette volna mondani a magáét, most megteheti privát mobilszámán! Bár a hinduk már évszázadokkal ezelőtt kiűzték a mitológiájuk szerint is vészhozó dögevőkre hasonlító orkokat, egy-kettőt azért visszaküldhetnek... Ne feledjük: Győzi nagyon szereti, ha büdös cigánynak hívják, ezt ő maga mondta.
Íme a fekete retek száma: +36-20-9611-278
Várjuk az otthoni, vezetékes számukat, továbbá "Bea asszony" elérhetőségeit is!
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, házuk rájuk gyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, meg hát kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk vagy melegebb éghajlatra küldhetjük a férgeket. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével!  SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját. Két oldal, ami segíthet:
Névtelen, ingyen SMS-küldés: http://freesmsforyou.uw.hu/kulfoldi.htm 
Vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, de az már pénzbe kerül): kuruc.info/r/6/51673/ 
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
S. Tibor - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready