Rákócza Richárd, a betérő
Botrányos dolgok történnek mostanában a Mazsihisz, s általában a budapesti zsidóság háza táján. Egy Rákócza Richárd nevű, Izraelben magyar nyelvű lapot főszerkesztett magyargyűlölő gój csak most tért át hivatalosan a zsidó hitre. Nem kevésbé elképesztő az, hogy egy áttérítő rabbi keresztény nővel kötött házasságot, majd azt elhagyván összeállt egy újabb kereszténnyel, amiért egy Zoltai Gusztáv nevű erénycsősz kirúgta a zsinagógájából.


Rákócza Richárd csekély képességű „újságíró” hosszú évekig élt Izraelben, főszerkesztette A Hét Tükre (amelyet odakint viccesen csak A Hét Ökrének szoktak becézni) című, szélsőségesen rasszista zsidó magyar nyelvű hetilapot. Breuer Péterhez, Popper Péterhez, Tucker Tamáshoz és még sokan másokhoz hasonlóan a gój Rákócza is úgy gondolta, hogy sokkal kényelmesebb építeni a cionizmust a budapesti kávéházakban és redakciókban, mint Erec-Jiszráélben, ahol időnként az arabok is tüzelnek. Persze ezen utóbbi tény az említett harcos cionistákat nem nagyon zavarta, mert tudomásunk szerint Tucker kivételével egyik sem teljesített katonai szolgálatot.

A mi Rákócza kománk születésileg tehát nem zsidó, ám a zsidóságot a róse magyarok hazájában ő is nyugdíjas főállásnak tekinti, főmuftija a Miért Cion? című, elképesztően véresszájú, rasszista gyűlölködést szító blognak, valós tudását meghazudtolva politikai és más témájú könyveket ír, s, ami még meglepőbb, műveit ki is adják. Vajon kik? Ja és természetesen úton-útfélen mocskolja, gúnyolja a nemzeti magyarokat. Rákócza életéről és munkásságáról korábban a Kuruc.info olvasói már megtudhattak egy-két érdekességet.

Rákócza nemrégiben úgy döntött, hogy hivatalosan is zsidóvá válik, s a betérés ceremóniája le is zajlott a budapesti Síp utcában. Legalábbis erről tudósít bennünket a Tel-Avivban élő, Pro Cultura Hungarica-emlékplakettel kitüntetett Naftali Kraus, a Kuruc.info lelkes szentföldi népszerűsítője. Igen ám, de Rákócza koma betérése több ok miatt is nem egészen kóser, főleg azért, mert hozzá hasonlóan komoly erkölcsi és fajvédelmi bűntetteket vitt véghez az egyik betérítő rabbi, Radnóti Zoltán is - kürtöli világgá Kraus Tel-Avivból.


A nem kóser térítések háza


Zoltai, az erénycsősz
A nevezett rabbi szinte falja a „sikszéket” (keresztény nőszemélyeket, szó szerint: csúszó-mászó férgeket). Radnóti rabbi előbb feleségül vett egy zsidó vallásra térített sikszét, gyermeket nemzett neki (s ezzel kétszeresen áthágta a több ezer éve fönnálló zsidó fajvédelmi törvényeket), majd elhagyta, és összeállt (horribile dictu!) egy újabb sikszével.
Nosza, több sem kellett az erkölcsösséget igen komolyan vevő Zoltai Gusztinak, s a fajvédelmi törvényeknek fittyet hányó Radnótit a Nagy Fuvaros utcai zsinagógából száműzte a hívek által alig látogatott lágymányosi körzetbe – értesült portálunk Naftali Kraustól.

Új Ignác - Kuruc.info