2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Ismét lebukott a Való Világ nevű kamushow - véletlenül előre megmondták az eredményt

Reklám

Van ez a Való Világ nevű gennyshow a Kurvaexpót ("Erotika" Kiállítást) megjárt ringyókkal, cigánybűnözőkkel, zsidókkal, buzikkal és egyéb hulladékokkal, tudják. Nos, most megint csúnyán felsültek az RTL-nél.
"Párbajnak" hívják, amikor két kotonszökevény kiáll a kamerák elé, aztán a prolik a fotelből meg küldik a drága SMS-t, hogy ki menjen haza, ki maradjon. Szerencsétlenek abban a hitben élnek, hogy bármiféle beleszólásuk van az események alakulásába.
A tévében még javában ment a "VV Zsófi" és "VV Alekosz" párbaj, még küldték az SMS-eket az agyhalottak, amikor a Bors már közzétette cikkét, amiben leírták: Alekosz nyert. Így is lett - csak jóval később. Persze szó sincs manipulálásról, meg előre megírt forgatókönyvről...

Az eset kapcsán a Bors honlapján így ír egy olvasó, akinek már nyiladoznak a csipái:
"Ugye-ugye, ez az egész megírt forgatókönyv szerint zajlik. Nem számítanak az SMS-k, itt már előre megvan írva és el van döntve, hogy ki fog nyerni. Miért nézik hülyének az embereket? Ha az újságíró már tudja a műsor befejezése előtt, hogy ki megy vissza és milyen arányban győzött az egyik játékos, akkor miről beszélünk? Nem írják ki a szavazatok számát, csak %-ban /már kételkedem/, ha egyetlen egy SMS-t sem küldenének a nézők, akkor is ott lenne a százalék... Akkora kamu és bunda az egész, hogy ebből világra szóló botrányt lehetne csapni. Szemét egy csatorna."
PS: "Miért nézitek ezt a szennyshowt?" "Persze, senki sem nézi, de mindenki tudja, mi történik a műsorban" - ezt már több olvasónk is felvetette, ezúton válaszolnánk nekik. Nem nézzük sem a tévében, sem az RTL oldalán ezt a kamushow-t. Az ember viszont nem tudja kikerülni, hiszen az interneten is úton-útfélen ebbe botlik - hírportálokon, blogokon is állandó téma. Nem beszélve arról, amikor olvasóink küldik az újabb infókat és kérik, írjuk meg, miféle legalja alakokat állítanak a fiatalok elé példaképként az RTL-nél: pornósok, prostituáltak, bűnözők és buzik - ld. alul a kapcsolódó cikkeket.
Azt az alkalmat pedig, amikor egy újabb szeget verhetünk az RTL Klub koporsójába, nem hagyhatjuk ki - ezért született ez a cikkünk is.
Hollik Péter - Kuruc.info
(Az esetről az Index is beszámolt címlapján, A Bors előre tudta a Való Világ-párbaj végeredményét címmel.)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready