2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Ismét lebukott a Való Világ nevű kamushow - véletlenül előre megmondták az eredményt

Reklám

Van ez a Való Világ nevű gennyshow a Kurvaexpót ("Erotika" Kiállítást) megjárt ringyókkal, cigánybűnözőkkel, zsidókkal, buzikkal és egyéb hulladékokkal, tudják. Nos, most megint csúnyán felsültek az RTL-nél.
"Párbajnak" hívják, amikor két kotonszökevény kiáll a kamerák elé, aztán a prolik a fotelből meg küldik a drága SMS-t, hogy ki menjen haza, ki maradjon. Szerencsétlenek abban a hitben élnek, hogy bármiféle beleszólásuk van az események alakulásába.
A tévében még javában ment a "VV Zsófi" és "VV Alekosz" párbaj, még küldték az SMS-eket az agyhalottak, amikor a Bors már közzétette cikkét, amiben leírták: Alekosz nyert. Így is lett - csak jóval később. Persze szó sincs manipulálásról, meg előre megírt forgatókönyvről...

Az eset kapcsán a Bors honlapján így ír egy olvasó, akinek már nyiladoznak a csipái:
"Ugye-ugye, ez az egész megírt forgatókönyv szerint zajlik. Nem számítanak az SMS-k, itt már előre megvan írva és el van döntve, hogy ki fog nyerni. Miért nézik hülyének az embereket? Ha az újságíró már tudja a műsor befejezése előtt, hogy ki megy vissza és milyen arányban győzött az egyik játékos, akkor miről beszélünk? Nem írják ki a szavazatok számát, csak %-ban /már kételkedem/, ha egyetlen egy SMS-t sem küldenének a nézők, akkor is ott lenne a százalék... Akkora kamu és bunda az egész, hogy ebből világra szóló botrányt lehetne csapni. Szemét egy csatorna."
PS: "Miért nézitek ezt a szennyshowt?" "Persze, senki sem nézi, de mindenki tudja, mi történik a műsorban" - ezt már több olvasónk is felvetette, ezúton válaszolnánk nekik. Nem nézzük sem a tévében, sem az RTL oldalán ezt a kamushow-t. Az ember viszont nem tudja kikerülni, hiszen az interneten is úton-útfélen ebbe botlik - hírportálokon, blogokon is állandó téma. Nem beszélve arról, amikor olvasóink küldik az újabb infókat és kérik, írjuk meg, miféle legalja alakokat állítanak a fiatalok elé példaképként az RTL-nél: pornósok, prostituáltak, bűnözők és buzik - ld. alul a kapcsolódó cikkeket.
Azt az alkalmat pedig, amikor egy újabb szeget verhetünk az RTL Klub koporsójába, nem hagyhatjuk ki - ezért született ez a cikkünk is.
Hollik Péter - Kuruc.info
(Az esetről az Index is beszámolt címlapján, A Bors előre tudta a Való Világ-párbaj végeredményét címmel.)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready