2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra07:43 Meghalt négy beteg, 525-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, minden megyében van koronavírusos07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná22:37 A háziorvosok nyílt levélben közlik Müller Cecíliával: nincs elég védőfelszerelésük22:32 Bulgária visszavonta a szájmaszkok kötelező köztéri viseléséről szóló rendeletet22:17 Idős rokkantnyugdíjast próbáltak kirabolni a cigányok - az utasok segítségnyújtás helyett csak szóltak nekik, hogy a purdékat a buszon felejtették22:07 Amerika átmeneti kormány létrehozását célzó javaslattal próbálkozik Venezuelában21:48 A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalomra vonatkozó kormánydöntést21:30 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket21:21 Törökország 90 ezer rabot tervez kiengedni a börtönökből20:58 Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki20:48 Hogy ez nem Merkelnek jutott elsőként eszébe: Portugália állampolgárságot ad a sáskáknak a járványra hivatkozva20:34 A WHO továbbra is azt állítja, "nem bizonyított, hogy a tömeges maszkviselés potenciális előnnyel járna"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Bakács újabb hazugsága lepleződik le: nem csak szalámit lopott a liberális "celeb"

Reklám

A biztonsági kamerák felvételén egyértelműen látszik, hogy a "liberális értelmiségi" más élelmiszereket is elemelt, csak ezektől ügyesen, még a lelepleződés előtt megszabadult.


A Bors megtudta, hogy mi történt abban a szobában, ahová Bakácsot kísérték, miután a kijáratnál elhelyezett mágneskapu becsipogott. Mielőtt a biztonsági őrök bármit kérdeztek volna, elővette a szalámit, ezzel elterelve a gyanút arról, hogy esetleg más is lehet nála. A biztonságiak tették a dolgukat, jegyzőkönyvet vettek fel, majd elengedték Bakácsot. Mivel mindez a zárás előtti percekben történt, csak másnap reggel vették észre, hogy az asztal alatt eldobált élelmiszerek hevernek. Ezután vették elő a biztonsági kamera felvételét.
A videón jól látszik, hogy Bakács egy kis helyiségben ül törtfehér színű nagykabátban és zöld, kapucnis pulóverben egy asztal előtt. Zavartan előveszi a telefonját, közben a vele szemben helyet foglaló őrt fürkészi. Az őszes hajú biztonsági ember többször papírokkal babrál, elfordul, eközben mozdul meg először Bakács, aki lassan a jobb kabátzsebébe nyúl, megfog valamit, majd mélyen előre hajolva leteszi a földre. Aztán a bal zsebéből is előhalászik valamit, látni rajta, hogy nagyon feszült. Később, amikor az őr megint félrenéz, a bal kezével benyúl a kabátjának a belső zsebébe, s onnan is elővesz valamit, amit előrehajolva gondosan elhelyez az asztal alatt.
– Az őrök alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a felvételt – mondja az áruház egyik alkalmazottja.
– Itt most mindenki erről beszél. Az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt, s egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben. A vezetők ezért újabb feljelentést tettek a budaörsi rendőrkapitányságon Bakács ellen.
Hivatalos válaszért a lap a Tesco sajtóosztályához fordult.
– Folyamatban levő ügyekről sajnos nem adhatunk tájékoztatást – zárta rövidre Szabó Erika, az áruházlánc sajtómunkatársa.
Az új fejlemények megdöntik Bakács védekezését, miszerint megkívánta és elemelte a szalámit, mert „egy pillanat alatt rossz döntést hozott”. Ennyi árut ugyanis nem lehet egy pillanat alatt eltenni, csak szisztematikusan lehet összeszedni - írja a Bors.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready