Két fénykép, mely mindent elmond:


Szegedi Márton közleménye:
A Jobbik miskolci ifjúsági tagozatának Pecsét István vezette tényfeltáró csapata véletlenül a mai nap a B.A.Z. Megyei Bíróságra keveredett, miközben annak a fiatalembernek a tárgyalása zajlott, aki a napokban feltehetően brutálisan meggyilkolt egy hejőszalontai nénit.

Nem vagyok genetikus, hogy megállapíthassam, hogy ez a fiatalember milyen etnikumhoz tartozik, és valószínű, hogy ha ezt megtenném, mindenféle emberjogi szervezetek esnének a nyakamnak.
De meg kell törnünk végre a sajtó és kormányunk cinkos hallgatását, akik eltitkolják a magyar nép elől, hogy országunkban cigánybűnözők gyilkolják halomra az ártatlan, idős magyar embereket.
Felszólítom Pintér Sándor belügyminiszter urat, hogy hagyják abba végre a maszatolást, és vezessenek statisztikát arról, hogy adott bűneseteket milyen nemzetiségű emberek követnek el, mert elkerülhetetlen, hogy végre tisztán lássunk!
Azt pedig a tisztelt olvasók genetikai szaktudására bíznám, hogy eldöntsék, ebben az esetben milyen nemzetiségű is lehet az elkövető...
Szegedi Márton
Jobbik Magyarországért Mozgalom
miskolci elnök
Az eredeti képek: