Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld ::

Homofób, netán rasszista?! - Hároméves gyerekekről készíttet feketelistát a brit kormány

Több mint 30 ezer fiatal szerepel a brit kormány listáján, amelyre a "homofóbokat" és a "rasszistákat" gyűjtik össze. Ha egy gyerek buzinak csúfolja az osztálytársát, vagy valamilyen "rasszista kijelentést" tesz rá, akkor máris felkerül a listára, ugyanis ezt a tanítóknak kötelezően jelenteniük kell. Hároméves óvodásokról is gyűjtöttek adatokat az elmebetegek - a politikai korrektség jegyében. Közben a bevándorlók halomra gyilkolják az őslakosokat, gyújtogatnak, fosztogatnak, de nem velük van a baj, hanem a niggerező háromévesekkel; a buzik meg divattá teszik a devianciát, családokat tesznek tönkre vagy lehetetlenítik el indulásból a megalapításukat, hozzájárulva ezzel a fehér faj kihalásához, s Európa elszínesedéséhez, de nem velük van a baj, hanem a buzizó háromévesekkel... Erre tart a világ. Amíg még létezik.

Helyes
Ha egy brit óvodás "rosszindulatú" megjegyzést tesz társára, az az egész életére kihathat. A fiatalok körében egyre elterjedtebb a másik degradálása, főleg a televízióból hallott durva kifejezéseket vágják egymás fejéhez. A brit kormány egy listát ír azokról a fiatalokról, akik homokos vagy színesbőrű társaikat csúfolják. A buzi, leszbikus és egyéb kifejezések tiltólistán szerepelnek. De olyan óvodás is rajta van a névsoron, aki egyik színesbőrű barátjára azt mondta, hogy brokkoli fejű.

Helytelen
2009-ben és 2010-ben több mint 34 ezer gyereket "jelentettek fel", közöttük sok hároméves óvodást is. A jogvédők most kiakadtak, a gyerekek ugyanis viszik magukkal a korábbi beszólásaikat. Egy-egy felvételi során megnézik, hogy szerepel-e a gyermek a listán, és ennek tekintetében egyetlen indulatos szó miatt akár el is tanácsolhatják a diákokat a jobb iskolákból.
Adrian Hart jogvédő szerint attól, hogy egy gyerek ilyeneket mond, még nem tekinthető "homofóbnak" vagy "rasszistának". Egyszerűen csak ezeket a szavakat tekinti leginkább sértőnek, valódi jelentésüket azonban aligha értheti. És ha értené is, akkor mi van? - tehetnénk hozzá. Arról már nem is beszélve, milyen alapon listáznak hároméves gyerekeket...
(Kuruc.info - Bors nyomán)
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready