Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Kóserkolbász-taktika

Reklám

Imrédy Béla vagy Szegedi Csanád esete is jól mutatja, hogy a kikeresztelkedés nem mindig könnyű és társadalmi utórengésektől mentes döntés zsidó családok számára. Mert igaz ugyan, hogy az embert nem a származása, hanem a gondolkodása határozza meg; de ha valaki később nemzeti politikusként a cionistákkal veszi fel a harcot, azután mégis kiderül, hogy épp saját fajtáját szapulja, akkor az emberek szemében könnyen nevetségessé és hiteltelenné válik akkor is, ha céljai minden bizonnyal szentek. A politikai ellenfelek pedig mindig szalámitaktikával metélik az újkori pártok végeit: ez a liberális demokráciák káros mellékhatásainak egyike, tudomásul kell vennünk, s meg kell tanulnunk e beteges jelenséggel együtt élni. (Vagy: „tetszettünk volna forradalmat csinálni”, hogy klasszikust idézzünk. /Antall József/)
De vajon mi a helyzet fordított esetben, amikor valaki prozelitává lesz? Van a mi belvárosi kipás Rogánunknak például egy bécsi druszája, bizonyos Markus Rogan, aki sikeres múltú, első osztályú, 30 éves úszóbajnok; és éppen most, pályájának csúcsán, midőn utolsó olimpiáján fel tehette volna életművére a koronát, az aranyérmet, a szemifinálén diszkvalifikálták! A 34 érmet összegyűjtött egyszeri világrekord az athéni olimpiáról 2004-ben elhozott két ezüstöt, s most már nyújtózkodott a csúcsra az arany után, de kisípolták a medencéből, mert mellre váltásnál szabályt sértett: zárt karokkal delfin-lábcsapást produkált. Ahogyan a Biblia mondja: „Így lesznek az elsőkből utolsók…”
Mivel azonban a sportoló kétes előélettel rendelkezett, nem mindenki sajnálta, egyesek szerint megérdemelte a bukást, mert mindig is arrogáns, pökhendi és nagyképű fickó volt. Néhány nappal korábban például nagy port kavart egy interjúban: Ausztria egyik legzseniálisabb korábbi sportolójáról, a nemzeti hősként tisztelt Hermann Maierről tett sértő kijelentésével. (A „Herminátornak” is becézett Maier Ausztria egyik legeredményesebb síugrója volt, aki önhibáján kívül elszenvedett súlyos motorbalesete utáni visszatérése során képes volt újra a legjobbak közé visszatornászni magát!) „A jó sportolók úgy sikeresek, hogy nincs túl sok a fejükben” – mondta róla Rogan, aki szerint ezért nyert Maier több érmet másoknál. Persze „bagoly mondja verébnek” - fűzhetjük hozzá ironikusan, hiszen most, pályája kényszerű végén Rogán is bevallotta, fogalma sincs róla, hogy eztán mivel keresi meg a betevőt, hiszen az úszáson kívül máshoz nem ért… Tartalék vagyona pedig állítólag nincs, hiszen a felkészülésbe, s a legdrágább edzőkbe fektette minden pénzét.
Nos, itt következik a „Deus ex machina”, a prozelitizmus. Szerencsére a korábbi nőcsábász és diszkóbunyós Rogán nemrég beleszeretett egy dúsgazdag amerikai zsidólányba, a vele egykorú Leanne Cobb-ba, aki egy 5 milliárdos alapítvány igazgatónője. Hogy fel se merülhessen senkiben a kitartottság vádja, az ex-sportoló máris bejelentette házassági szándékát. S hogy a leendő apóst is megnyerje a vérkeveredés gondolatának, felajánlotta, hogy előtte felveszi a zsidó vallást!
Gyors döntés volt, minden esetre a megvalósítás némileg macerásabb lesz. Maga az áttérés átlagosan egyéves előkészületet igényel. Felkészítő kurzusra kell járnia (18 alkalommal, alkalmanként 4 órát), hogy alaposan elsajátítsa a zsidó vallás csodálatos rejtelmeit, melyből végül vizsgát is kell tennie. Ismernie kell a Tóra mind a 613 törvényét, melyből 365 tilalom és 248 előírás. Le kell mondania számtalan olyan „nem kóser” táplálékról, amit eddig szívesen fogyasztott. A folyamat betetőzéseként pedig végleg búcsút kell mondania fitymájának, alávetve magát a kötelező körülmetélés nem éppen örömteli, ókori szertartásának. Végül rituális beavatási fürdőre is szüksége lesz úszóbajnokunknak (valószínűleg azért, hogy lemossa magáról goj múltja minden mocskát). Közben a rabbik majd áldásokkal halmozzák el, s az esküvő után végre hozzájuthat felesége vagyonához is. Természetesen a jövőben szombatonként tilos számára például az úszás és az autóvezetés is, hiszen ezzel súlyosan megsértené Jehovát, aki a hatnapos teremtésben úgy elfáradt, hogy szombaton már csak pihegni tudott…
Sok boldogságot kívánunk az előbőrmentes új élethez, Rogán Markus!
Tarnóczy Szabolcs
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready