2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet
24 óra legolvasottabbjai

Kultúra, Videók ::

Harminc éve lökték a gödörbe Huszárik Zoltánt a zsidók

Reklám

(Domony, 1931. május 14. – Budapest, 1981. október 14.) A Csontváry című filmjének bemutatója utáni zsidó gúnyolódásokba halt bele. Egyre súlyosabb alkoholbetegségben szenvedett, a zuglói Kolumbusz utca 38. számú lakását már hetek-hónapok óta nem nyitotta-nyithatta ki senkinek, a postai küldeményeit is a házmester vette át.

Nézz a szemébe!
Ötvenévesen meghalni? A kommunista-zsidó III/III-asok mindent elkövettek, hogy megdögöljön. Sikerült nekik. Ezt a zseni-manócskát gyilkolták meg lassan, alattomosan, számításból, aki mindenkit szeretett – a zsidókat is, akik a legnagyobb ellenségei voltak –, akik mint tehetségtelen senkiháziak, a legnagyobb féltékenységben nézték-gúnyolták öntörvényű-ösztönös magyarságát, zsenialitását. Most hol vannak? Vihognak.
Ott volt tegnap egyetlen osztálytársa a domonyi sírjánál? Ott volt a fideszzsidó kulturális Szőcs a sírjánál? Nem hiszem. Elkaparni, eltagadni, mint egy kutyát, aki soha nem volt magyarföldön. Gyorsan, gyorsan, nehogy kiderüljön, hogy ismertük – hogy egyáltalán létezett.
Halála előtt Pozsgay Imre akkori kulturális miniszter leutazott Domonyba. Rejtély. Mit keresett ott? Megtehette volna, hogy ne „gyilkolják” meg. Nem tette. Lehet, hogy nem tehette? Akkor miért volt miniszter? Ő az egyik legnagyobb felelőse a haláláért, mert nem tett semmit. Nem vette a karjaiba, nem simogatta meg (csak ez kellett volna), nem vitte be egy koszos kórházba.
Mi is bűnösök voltunk – ma is, hogy ez a zsidó-söpredék itt ajvékolhat egy színház miatt –, hogy e magányos filmköltő-óriás a porba zuhanhatott.
Utoljára nézzük meg költészetének egy apró részletét:
Betyár Istók
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready