A napvilágra került információk alapján egyértelműen megdőlt az a dogma, hogy az oltás mindenkit örökre meg fog védeni a koronavírustól, hiszen a tegnapi adatok alapján nyilvánvaló az, hogy például a kínai vakcinával oltottak negyede esetében semmiféle ellenanyag-termelést nem tudtak kimutatni, illetve a Mi Hazánk Mozgalomhoz is rengeteg visszajelzés érkezett oltások utáni mellékhatásokról, sőt halálesetekről is, mondta mai sajtótájékoztatóján a pártelnök.
Ön mit szól a harmadik oltás szorgalmazásához? Voksolhat szavazásunkon a portál jobb szélén!Toroczkai kijelentette: felszólítják a kormányt, hogy ne játsszon össze a vakcinagyártókkal, hozzák nyilvánosságra azokat az eseteket, amikor valaki az oltás után súlyosan megbetegedett, vagy akár belehalt az oltások mellékhatásaiba. Arra is felszólítják a kormányt, ne akarja arra hivatkozva újra lezárni az országot, illetve tönkretenni a gazdaságot, hogy az eddigi oltások nem voltak kellőképpen eredményesek, ártottak már eleget így is. Ehelyett biztosítsák mindenki számára a védettség megléte ellenőrzésének lehetőségét.
A Mi Hazánk elnöke leszögezte: ellenzik az oltás kötelezővé tételét és a gyermekek oltását, illetve az eltitkolt adatok nyilvánosságra hozását követelik.