Az Európai Unió közel 1 millió eurót költött drag queen show-k és más "sokszínűségi projektek" finanszírozására, amelyek célja a hagyományos nemi szerepek "elmosása" volt – tudta meg a The Telegraph.
Zoom
Az adófizetők 892 050 eurójával támogatták a programokat, amelyek a "mérgező maszkulinitás" problémáinak kezelését és "LMBT-barát" iskolák létrehozását ígérték a kontinensen.
A kiadásokkal kapcsolatos leleplezés azzal vádolta Brüsszelt, hogy "pokolian elszántan törekszik a woke-agenda megvalósítására".
Az egyik "Drag it Up" elnevezésű workshop azt tűzte ki célul, hogy a fiatal férfiaknak segítenek megtanítani a "sminkelés, a parókák, a magas sarkúban való járás és más, a hagyományos nemi szerepek elmosásának és eltúlzásának módszereit".
A több mint 7000 követővel rendelkező, berlini székhelyű Queen of Virginity, avagy A szűzesség királynője nevű dragelőadás 21 700 eurót nyert az EU-tól a foglalkozások megrendezésére. Az Instagram-fiókján közzétett videókon a résztvevők táncmozdulatokat tanultak, színészetórákon vettek részt, és megtanították őket arra, hogy "dívákká" váljanak.
Egy másik egyéves ifjúsági csereprogramban a szervező önkéntesek segítségével dragshowkat rendeztek, valamint figyelemfelhívó műsorokat készítettek az azonos neműek "házasságára", az örökbefogadásra és a szexuális úton terjedő betegségekre vonatkozóan.
"A résztvevők jobban megismerik az LMBT+ kérdéseket, toleránsabbak lesznek az LMBT+ emberek iránt, jobban tisztában lesznek saját szerepükkel az LMBT+ toleranciában, biztosabbak és magabiztosabbak lesznek a saját nemükben vagy szexualitásukban, kevésbé lesznek szorongók, és egészségesebbnek érzik majd magukat" – mondta el a szervező TransYouth.
A Queer History Matters 20 "fiatal queer embert" hívott meg Berlinbe, hogy részt vegyenek egy drag-showban, hogy "beszélgetéseken, színházakon, testgyakorlatokon és empátiagyakorlatokon megismerjék és megtapasztalhassák a queer létet".
Nicolaus Fest német európai parlamenti képviselő elmondta: azzal, hogy az adófizetők pénzét rúzsleckékre és csipkés fehérneműkre pazaroljuk férfiak számára, az EU azt mutatja, hogy mindenáron a woke ideológiát akarja követni.
(Telegraph - Mandiner nyomán)