2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Így gondozd a zsidódat! - II. rész


A gyűlölet főpapja
A nagysikerű „Így gondozd a zsidódat!” című írásunknak második részével is megkeserítjük ezennel olvasóink egynéhány percét. Mivégre tesszük ezt hűséges és nyájas olvasóinkkal, miért keserítjük ismételten életüket? Éppen azért, hogy rádöbbentsük őket: egy normális országban nem lenne ilyesmire szükség.

Az első részben, akárcsak ezúttal, semmi mást nem tettünk, mint a vizsgált magyarellenes judeonáci szövegekben kicseréltük a magyar szót zsidóra, az egyértelműen magyar kultúrához kötődő fogalmakat pedig a héber kultúra fogalmaival helyettesítettük. Persze az Antiszemitizmus elnevezésű, amúgy helyénvaló irányzat nevét viselő hivatásos jajveszékelő oldal nem ment el szó nélkül művünk mellett, a zsidógyűlölet markáns példája gyanánt idézve azt. Múzsáinkról persze mélyen hallgatott.

Pedig feltüntettük az eredeti magyarellenes szöveget is, éreztetve, hogy nem tréfaként állítjuk olvasóink elé e szövegeket, hanem hogy felmutassuk azokat, egyértelművé téve: nem másról van itt szó, mint ellenünk irányuló vád – hogy mindenki értse: gyűlöletbeszédről, melyek hangoztatói nem mások, mint a „mi zsidaink”, akik itt élnek – hogy ne mondjuk, élősködnek – köztünk, hogy ne mondjuk, a mi bőrünkön.

Jöjjön hát a második rész:

„Kiirtanám az összes zsidót!” (Ezt mondjuk a már nem létező Pannon Rádióban, lehetőleg a Hanuka ünnepén.)

„Azt mondják, hogy kussoljak /ne nyissam a szám, ne magyarkodjak/ de én szeretem a fajtámat/ és dolgozni akarok”

„Mózesnek butasága/ törvényeiből égre kiállt/ebben kissé lepipálja Esztert, a kurvát/Józsué a vén balfasz/ parancsokat oszt a népének/még akkor is ajvékolt/ mikor az asszonyt fogdosta (...)Anne Frank kispina naplója/ a fitymátlanok bibliája/ Sólem Áléchem a keselyűké/ az össze zsidóba és prófétáikba/ vágjon bele a Jahvé haragja”

Eörsi Mátyást lámpavasra kötni,
Pető Ivánt kibelezni, kiherélni,
Verebest, Gyárfást, Bolgárt jégcsákánnyal ütni,
Zoltai Gusztávból lámpaernyőt készíteni,
Az összes izraeli kémet kivégezni!


Végül, ami soha nem történhet meg ebben a formában, viszont ellenkező előjellel már volt rá példa:

Az izraeli zsidó politikusok oly eltökélten képviselték Magyarország álláspontját a Közép-Európa sorsáról szóló vitában, mintha csak a saját hazájukról lenne szó.

Múzsáink:

„Azt mondják, hogy legyek kicsit / Büszkébb magunkra / De én utálom a fajtámat és / Büdös a munka”.

(Barangó, kereszténykiirtós zsidó "művész" „Hazám” című „verse”)


„Petőfinek butasága / verseiből égbe kiált / Ebben kissé lepipálja / Csokonai Vitéz Mihályt // Arany János a sült paraszt / mélázott a nemzet vesztén, / még akkor is verset farag, / amikor már reszketeg vén (…) Pilinszky - papok barátja / Tandori - a verebeké / Összes magyar poétába / az isten nyila vágjon belé!"

(Barangó, kereszténykiirtós zsidó "művész" "Arany János, a sültparaszt" című "költeménye")

"(...)Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kibelezni, kiherélni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni."

(Sickratman nevű zsidó)

Az újvidéki születésű, magyargyűlölő Joszéf Tomi Lapid, izraeli miniszterelnök-helyettes (a népirtó, háborús bűnös Áriél Sáron volt helyettese) ugyancsak a jeruzsálemi rádióban három esztendővel ezelőtt büszkén újságolta, hogy az Európa Tanács Közel-Kelettel foglalkozó egyik vitájában „a magyarországi küldöttek olyan eltökélten képviselték az izraeli érdekeket, mintha csak a saját hazájukról lenne szó”.

Az Európa Tanács fórumában megejtett vita jegyzőkönyvéből később kiderült, hogy többek között Eörsi Mátyás és Bársony András – az erdélyi Frunda Györggyel egy követ fújva, támogatta oly nagy hévvel Izraelt.

(a valóság)

Kuruc.info - Florian Geyer

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready