Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:55 Apa-fia kristálybiznisz folyt Gyöngyösön14:24 Az érem másik oldala13:57 Kizuhant egy négyéves kislány egy kőszegi ház második emeleti ablakából 13:50 Vádemelést javasol a rendőrség a szentendrei "palántaültetők" ellen13:23 Ismét ki lehet végezni a szövetségi bíróságok által halálra ítélt gyilkosokat az Egyesült Államokban - az Európai Unió (!) nem győz tiltakozni12:53 Molotov-koktélokat képzeltek a megszállók két sétálgató palesztin kezébe12:31 Az elvtársak sértődékenyek, ha szóba kerül az ujgurelnyomás12:11 Megérkezett a zseniális mini léghűtő a kánikula ellen (x)11:39 Motorbalesetben vesztette életét egy fideszes országgyűlési képviselő11:13 Nem jött be az Alzának a Black Friday Matter10:56 Moszkva: immunitást alakított ki az első klinikailag tesztelt orosz Covid-19-vakcina10:46 Jegybank: maradjon meg a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél10:02 Csütörtök este már nem borogattak kukákat Szerbiában09:42 Igazi kincset talált Trump09:16 Meghalt két beteg, hárommal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Tarnóczy Szabolcs: Kampánygondolatok pár percben (XXVI.) - hátradőlés helyett

Reklám

Magunk mögé utasítottuk, mintegy „betonba döngöltük” a kommunistákat! Az örömünnep érthető és indokolt. Mégsem dőlhetünk hátra fáradtan a fotelben. Nem csak ezért, mert az őszi hadjárat nincs is oly nagyon messze, hanem azért sem, mert az igazán sorsdöntő csaták még hátra vannak. Nem semmi a vörösökre verni egy hónap alatt 5%-ot, mégis nehezebb lesz a Fideszre 4 év alatt 35%-ot!
Kénytelen vagyok gyakran idézni a klasszikusokat: „A nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!” Hogy ki mondta, azért nem fontos, mert bármelyikünk mondhatná ma is a radikális nemzeti oldalon. A Fidesz nem elsősorban ügyessége miatt nehéz ellenfél, hanem mert a világhódító háttérhatalom csicskása és kitartottja. S akié a pénz, azé a média. Akié a média, az tud delejezni, azé a hatalom. Tehát továbbra is egyetlen esélyünk, ha azzal kelünk, azzal fekszünk, hogy meg kell győznünk a magyar embereket, milyen életveszély fenyegeti hazánkat. Ez az egyetlen esélyünk a győzelemre.
Jelen vagyunk az Európai Parlamentben, s ott összefogva más nemzeti pártokkal, meg kell kísérelnünk elérni, hogy ne az Európai Egyesült Államok, hanem a Nemzetek Európája irányába alakuljon. Azonban kell legyen alternatív forgatókönyvünknek is arra az esetre, ha ez nem sikerülne. Azt hiszem, könnyen belátható, hogy nincs még negyed századunk erre a kísérletre! Addigra ugyanis egész Magyarországnak, anyaföldünknek minden négyzetmétere idegen gyarmatosítók kezén lenne. Ha tehát belátható időn belül kudarcba fulladna igyekezetünk, mi a teendőnk akkor? Ha – másokkal összefogva is – de kisebbségként mégsem tudjuk elérni, hogy tabu legyen a magyar termőföld, van-e akkor más megoldás? Magam egyetlen lehetőséget látok, ultimátumot kell adnunk az Európai Uniónak: vagy hajlandó csatlakozási szerződésünk újra tárgyalására, vagy ki kell lépnünk az Unióból.
Az új megegyezésben a két legfontosabb elem:
1. A termőföld védelme, és az élelmiszer-ipari önrendelkezés biztosítása, kivételük a szabad verseny, a piac kategóriából.
2. Államadósságaink részbeni elengedése, részbeni átütemezése.
Ha e két feltételt belátható időn belül nem tudjuk kiharcolni a magunk számára, akkor ki kell lépnünk az EU-ból, bármely áldozatok árán is! És ezt meg kell értenie minden magyar embernek! Jobb nehézségek közt tengődni szabadon, mint rabszolgaként haldokolni idegeneké lett földön.
A próféták sorsa gyakran mártírhalál. De az igazság szelleme legyőzhetetlen. Akkor is, ha még kisebbségben vagyunk, akik hirdetjük. A Szentlélek nem engedi elhamvadni a tüzet. Ha saját sorainkból is támadnak rágalmazók, akik bennünket keresztény-ellenességgel, Habsburg-restaurációval, oroszoknak való kémkedéssel, hazaárulással vádolnak. Hiszünk Magyarország feltámadásában, mert Teremtőnk ránk bízta, hogy segítsünk az egész emberiséget megtérni, s hozzá visszavezetni. De ez csak akkor lehetséges, ha előbb mi magunk tartunk bűnbánatot, s térünk meg. Fel kell áldoznunk félelmeinket, és meg kell tanulnunk Krisztusunktól, küzdelem közben is szeretni ellenségeinket. Más út nem létezik.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready