Azért fontos e témával foglalkoznunk, mert a bécsi helyzet nemsokára előképe lehet a budapestinek. Uniós tagságunk ritkán emlegetett keserű melléktünete, hogy két határszakaszunk is az EU külső peremévé vált, és a zöldhatáron át azonnal megkezdődött az illegális bevándorlók beáramlása hazánkba. Mivel a jogszabályok szerint az érkezőknek az első szabad országban kell beadniuk menekültkérelmüket, hazánk lassanként gyűjtőhelyszínévé válik ezen interkontinentális tömegeknek. Recsegő-ropogó gazdaságunknak most épp ilyen kiadások hiányoznak: újabb és újabb menekülttáborok nyitása és fenntartása, és az ezzel kapcsolatos problémák folyamatos orvoslása!

Legalábbis egyelőre nem az
Mivel e táborok nyíltak, az idegenek szabadon kijárhatnak, gyakran konfliktushelyzetek alakulnak ki köztük és a helyi lakosság között. Ezen kívül sokuk megpróbál illegálisan továbbjutni Európa gazdagabbik, nyugati felébe, ezzel további gondokat okozva több ország rendőrségének és határőrségének. A globális gazdasági válság fokozódása, és a háborús gócok szaporodása miatt egyre nagyobb számban érkeznek Európába ezek az emberek, teljesen felborítva ezzel a kontinens etnikai egyensúlyát, és e folyamat egyben jövendő polgárháborús feszültségek forrását készíti elő.
Persze tudjuk, hogy a liberális bevándorlási politika a globalisták által régóta tervezett új világrend eszköze, de ha a népek időben felébrednének, még lehetne tenni egyet, s mást ellene. A bolgárok például fütyültek a liberális sopánkodásra, és falat emeltek a török határon. Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere pedig maroknyi csapatával és a határőrséggel együttműködve fogdossa össze a Szerbiából a zöld határon keresztül érkezőket, amivel legalább kontroll alatt tartásuk biztosítható.

Valós veszély
Itt kell felhívnunk a figyelmet Orbán és a Fidesz-kormány felelősségére az ebolajárvánnyal kapcsolatosan. A legtöbb EU-s tagállam megtette a szükséges óvintézkedéseket a fertőzés esetleges felbukkanása esetére. Nálunk az illetékesek struccpolitikával tétlenkednek, noha Szerbiában a legmagasabb a fertőzöttek aránya Európán belül, tehát mindennap várható, hogy hozzánk is betör a betegség. Az esetleges áldozatok vére felelőtlen kormányunk lelkén fog száradni!
Ám lássuk, mi a helyzet a szomszédos Ausztriában. A traiskircheni, központi menekülttábor nemrég olyan mértékben vált túlzsúfolttá, hogy már nem lehetett biztosítani benne a legalapvetőbb egészségügyi és higiéniai követelményeket sem. Hosszas huzavona után úgy döntöttek, hogy a katonaság a menekültek részére bocsát néhány kihasználatlan kaszárnyát, másokat pedig iskolákban, templomokban és sátrakban igyekeznek ideiglenesen elszállásolni.
A Budapestnél valamivel kisebb területű és lélekszámú Bécsnek lassan a fele idegen. Legnagyobb részük török és balkáni országokból korábban érkezett vendégmunkás, de egyre komolyabb számban vannak a más kontinensről frissen érkezők is. Az emberjogi szervezetek óvnak attól, hogy a feszült hangulatban az őslakosság hangulata a jövevények ellen forduljon, mégis alapvetően megkülönbözteti egymástól az osztrák és magyar médiát, hogy a bécsiek sokkal nyíltabban kimondják a problémákat. Példaként az „Österreich” című újság tagnapi számának hírei közül idézek egy csokorra valót. (Adja Isten, hogy 5 év múlva a Magyar Nemzetnek ne ugyanígy kelljen írnia a budapesti viszonyokról!)
Zoom
Nagy-Albánia
Amint arról hírportálunk már beszámolt, Nándorfehérváron játszott Eb-selejtezőt Szerbia és Albánia. Az első félidő 42. játékpercében egy drón jelent meg a pálya felett, mely egy Nagy-Albániát és nemzetvezetőjét ábrázoló zászlót lebegtetett. Stefan Mitrovic szerb játékos magához ragadta a zászlót, mire albán játékosok megtámadták. A szerb szurkolók pedig az albán szurkolókra támadtak. Rakétákat lőttek fel, félbeszakadt a meccs. Letartóztatták Olsi Ramát, az albán kormányfő testvérét, aki állítólag a drónos akció szervezője volt. Ő irányította volna a drónt a VIP-páholyból? Mindenesetre ő váltig tagadja, hogy köze lett volna a provokációhoz. A szerbek a zászlót a horogkeresztes (!) zászlóhoz hasonlítják, azzal az indoklással, hogy a Nagy-Albánia-térkép Albánián és Koszovón kívül magában foglal egy-egy szeletet Montenegróból, Szerbiából, Macedóniából, sőt még Görögországból is! (Nyilvánvaló, hogy ha mi reptettünk volna drónnal egy Nagy-Magyarország-térképet Nándorfehérvár felett, akkor az lett volna a szerbek által horogkeresztes zászlónak bélyegezve!)
Mindehhez Bécsnek annyi köze van, hogy Ausztriában hivatalos adatok szerint 210 ezer szerb és 85 ezer albán él, és a megszakadt meccs után a 16. kerületi Ottakringerstrassén (Balkán-centrum!) összeakadt a bajsza a két népcsoport képviselőinek... Este ½ 10-kor egy 50 fős, fiatalokból álló, ünneplő albán csoport kezdett görögtüzet gyújtogatni és sörösüvegekkel dobálózni egy szerb lokál előtt. Csakhamar összegyűlt egy kb. 200 tagból álló szerb ellenbanda, és megkezdődött a balkáni verekedés. A bécsi rendőrség különleges kutyás alakulatokkal, nagy erőkkel vonult ki, s próbálták az utat lezárva, a két csoportot távol tartani egymástól. A bosszúéhes szerbek azonban – miután nem tudták széttörni a rendőrkordont, dühükben számos parkoló autót, köztük rendőrautókat is széjjelvertek. Éjfélre sikerült lecsillapítani a dühöngést, kb. 50 személy ellen emeltek vádat garázdaság miatt. Azonban nemsokára játszák a visszavágó meccset, remélhetőleg a bécsi rendőrség alaposan felkészült erre az alkalomra!
Zoom
Tijan Sonko, a feka Don Juan
A két orosz-csecsen háború óta számtalan csecsen menekült is él Bécsben. Meg persze magát átmenekültnek kiadó maffiózó. Korábban az orosz titkosszolgálat nyíltan puffantott le csecsen ellenálló emigránsokat Bécs utcáin, de most csecsen családi belharcok színtere volt az osztrák főváros. A 21. kerület egy kereszteződésében találkoztak délután 5-kor az ellentétben álló klánok, hogy megoldják vitás ügyleteiket. A három méregdrága limuzinból 8 személy szállt ki tárgyalni, de a megbeszélések csakhamar vad lövöldözésbe torkollottak. Négy személy súlyosan megsérült, három támadó pedig menekülni próbált. A rendőrségnek sikerült utolérnie, és ártalmatlanná tennie őket, ami nem volt nagy bravúr, mivel köztük is két súlyos sérült volt, az előző családi lövöldözés eredményeképpen. Ami az egész estre különlegesen jellemző: a vallatások semmilyen eredményre nem vezettek, az összes csecsen hallgat, akár a sír!
Bécsben egyre több speciális, állami iszlám iskola nyílik, hogy ellenőrizni tudják, nem agymossák-e veszélyes muszlim prédikátorok a gyerekek agyát. Csakhogy visszacsapott a bumeráng: az egyik iszlám iskolában a szülők összefogtak a zeneoktató tanár ellen (aki maga is muszlim!). Mivel a keményvonalas iszlám szerint a zenélés tiltott dolog. Az igazgató pedig befosott, mert nem az oktatót nem védte meg a szülőkkel szemben, hanem ellenkezőleg: kirúgta!

Cristoph Schönborn
No de ne feledkezzünk meg a bécsi niggerekről sem! Egy menedékjogot kérvényező gambiai maki (Tijan Sonko) két hamis álnév segítségével összesen 16 (!) hölgy bizalmába férkőzött – utcán és klubokban leszólítva őket –, és ígért nekik házasságot, noha már Afrikában is nős volt. Három „áldozattal” hamis néven, érvénytelenül össze is házasodott, s négytől volt gyermeke, most is terhes tőle kettő. Mindezen szexuális aktivitás mögött azonban egy más hajtóerő is meghúzódott: a pénzsóvárság! Összesen 38 ezer (!) eurót gombolt le a 16 hölgyről szolgálatai viszonzásként. A rendőrség szerint még számos további áldozata is lehet. Hősünk természetesen nem tett vallomást.
Bevándorlási sajtószemlénket zárjuk egy egészen más témával, ami mégis friss, bécsi és aktuális: a félzsidó, szabadkőműves osztrák bíboros, Cristoph Schönborn kiverte a biztosítékot a Vatikánban a bíborosok konzervatív szárnyánál, a családi szinódus kapcsán: A „Corriere della Sera” című olasz lapnak méltatta az „azonos neműek partnerkapcsolatait, melyet élethossziglani hűségen és kölcsönös gondoskodáson alapszik”. Elmondta, hogy ismer egy bécsi homoszexuális párt, mely egy súlyos betegséget vészelt át közösen: „Ez csodálatos volt, emberileg, és keresztény szempontból.” Sátáni végidők: beindult a katolikus egyház elköcsögösödése... Ám ne feledjük: szigorúbb értelemben véve tulajdonképpen Schönborn is bevándorló Európában...