2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:25 Ingyenes fertőtlenítőszert kaphatnak a sertéstartók22:13 "A kutyahús fogyasztása nem jó szokás" - győzködik egy vietnami város lakóit22:01 Gulyás: megvétózzuk az EU-költségvetést, ha az előterjesztés nem változik21:48 Snowden: ami miatt most Kínát bírálják, azt Amerika már régóta csinálja21:23 Orbán Ráhel-hasonmás DK-st indít az ellenzék Óbudán21:11 Oroszország Sz-400-as légvédelmi rakétákat telepített az Új-föld szigeteken20:53 Varga Judit azt mondja, cáfolt minden vádat és hamis állítást Brüsszelben20:37 A Terry Black nevű "előadóművész" is távozott az élők sorából20:28 Johnson: van esély a megállapodásra, de csak a backstop-megoldás nélkül20:04 Polgármestert ütött a visszaeső, de megússza felfüggesztettel, mert enyhén debil19:53 Az NVB elutasította a fellebbezést Berki nyilvántartásba vétele ügyében19:31 A héten érkezhetnek az első őszi talajmenti fagyok19:04 Netanjahu a korábbinál is pofátlanabb területfoglási tervet jelentett be18:14 Nem akarnak egész nap dolgozni, ezért a Fidesznek kampányolnak a nagykállói cigányok17:52 Az újabb lépcsőfok: Franciaországban hamarosan leszbikusok is kérhetnek mesterséges megtermékenyítést
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

"Mi fogjuk elveszejteni Magyarországot, nem pedig a cigányok!"

Reklám

Budaházy Edda írása:
A Rikárdó-ügy kapcsán sokan elmondták már magvas gondolataikat a nemzeti oldalon felelősségvállalásról, segélyezésről, bűnözésről. Ezekkel egyet is ért mindenki, aki egy kicsit is nyitva tartja a szemét.
De azért nagy hiányossága lenne ennek a témának, ha nem írnánk le azt is, hogy mi, magyar emberek pedig nem vállalunk elég gyermeket, sőt sokszor egyáltalán nem vállalunk gyermekeket, még akkor sem, ha el tudnánk tartani. Mert nem csak az a két véglet van Magyarországon, hogy, kérem szépen, adott a cigány ember, aki felelőtlen módon gyermekeket nemz a semmire, és van a rendes, felelősen gondolkodó magyar ember, aki nem vállalhat gyermeket. Ez a két véglet bizonyára létezik, nem tagadom. De jó volna mélyen magunkba nézni: igen sokan vannak az országban és az ún. nemzeti oldalon is, akik bár megtehetnék, mégis kényelemből, félelemből, vagy egész egyszerűen pénzhiányra hivatkozva nem vállalnak gyermeket, vagy csak egyet. Ez olyan nagy problémája a magyarságnak, és tágabb értelemben egész Európának, hogy ki merem mondani, ma Magyarországon a felelős hazafiság ott kezdődik, hogy családot alapítunk, és gyermekeket vállalunk!

Elég az olcsó kifogásokból. Lehet, hogy egy három gyermekes szülőpár nem él olyan fényesen, mintha gyermektelenül minden jövedelmét magára költhetné, de igenis meg lehet oldani. Régen is megéltek apáink, nagyapáink, ükapáink a kevesebből is. Sokan az élet nagy értelmét keresik, holott itt van az orruk előtt: az élet értelme a család, a szeretet, a tudás, a boldogságra való képesség továbbadása utódainknak. Nincs ennél szebb feladat. Ja, hogy akkor le kéne mondanunk néhány dologról, meg kéne békülnünk házastársunkkal, tele lennénk feladatokkal?
Ma még viszonylag sokan vannak abban a generációban, akik még szülőképes korban vannak. 10-15 év múlva az a nagyon kevés kisgyermek, aki most él, nem fogja tudni már pótolni a hiányt. És mi fogjuk elveszejteni Magyarországot, nem pedig a cigányok.
Kár, hogy ezt magyarázni kell. Ez kellene hogy legyen a világ legtermészetesebb dolga. Ösztönös vágy egy kisbaba után.
Akinek nem inge, ne vegye magára. De akinek igen, gondolkozzon el.
Novák Elődnek és családjának jó egészséget kívánok.
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready