2019. június 27., csütörtök, László, Bársonyka, Dalia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:36 Hillary Clinton-i állapotba kerülhetett szegény Olga az eredményhirdetés után, azért nem volt ott a sajtótájékoztatón10:01 Egy orosz még azt is képes túlélni, hogy egy medve elraktározza az odújába tartalék ennivalónak egy teljes hónapra09:54 Trump zsidó veje 50 milliárd dollárral kenyerezné le a palesztinokat09:37 Maduro eddig sz@rt sem ért, de most végre meg akarták gyilkolni09:11 Szóváltásba keveredő Vilmost keresi a rendőrség - nem is értjük, miért mondják egyesek, hogy van cigánybűnözés08:58 Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől08:33 Cápák martak halálra egy turistát a Bahamákon08:18 Újabb hibát találhattak a Boeing repülőknél07:43 Filmforgatás miatt lezárják a pesti alsó rakpart egy szakaszát vasárnap07:33 Teljessé vált a Kis-Balaton vízvédelmi rendszer06:55 Intelligens közlekedési rendszert tesztel a Magyar Közút22:40 Újra lecsapott Gyurcsány banyatankos különítményének egy magányos harcosa22:22 Nagyon erős UV-B sugárzás várható holnap22:10 Az MSZP elnöke nem fárad új felszólalások írásával, jók lesznek a két évvel korábbiak is21:48 Egyre zavarosabb a tűzben meghalt kislány története
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

"Mi fogjuk elveszejteni Magyarországot, nem pedig a cigányok!"

Reklám

Budaházy Edda írása:
A Rikárdó-ügy kapcsán sokan elmondták már magvas gondolataikat a nemzeti oldalon felelősségvállalásról, segélyezésről, bűnözésről. Ezekkel egyet is ért mindenki, aki egy kicsit is nyitva tartja a szemét.
De azért nagy hiányossága lenne ennek a témának, ha nem írnánk le azt is, hogy mi, magyar emberek pedig nem vállalunk elég gyermeket, sőt sokszor egyáltalán nem vállalunk gyermekeket, még akkor sem, ha el tudnánk tartani. Mert nem csak az a két véglet van Magyarországon, hogy, kérem szépen, adott a cigány ember, aki felelőtlen módon gyermekeket nemz a semmire, és van a rendes, felelősen gondolkodó magyar ember, aki nem vállalhat gyermeket. Ez a két véglet bizonyára létezik, nem tagadom. De jó volna mélyen magunkba nézni: igen sokan vannak az országban és az ún. nemzeti oldalon is, akik bár megtehetnék, mégis kényelemből, félelemből, vagy egész egyszerűen pénzhiányra hivatkozva nem vállalnak gyermeket, vagy csak egyet. Ez olyan nagy problémája a magyarságnak, és tágabb értelemben egész Európának, hogy ki merem mondani, ma Magyarországon a felelős hazafiság ott kezdődik, hogy családot alapítunk, és gyermekeket vállalunk!

Elég az olcsó kifogásokból. Lehet, hogy egy három gyermekes szülőpár nem él olyan fényesen, mintha gyermektelenül minden jövedelmét magára költhetné, de igenis meg lehet oldani. Régen is megéltek apáink, nagyapáink, ükapáink a kevesebből is. Sokan az élet nagy értelmét keresik, holott itt van az orruk előtt: az élet értelme a család, a szeretet, a tudás, a boldogságra való képesség továbbadása utódainknak. Nincs ennél szebb feladat. Ja, hogy akkor le kéne mondanunk néhány dologról, meg kéne békülnünk házastársunkkal, tele lennénk feladatokkal?
Ma még viszonylag sokan vannak abban a generációban, akik még szülőképes korban vannak. 10-15 év múlva az a nagyon kevés kisgyermek, aki most él, nem fogja tudni már pótolni a hiányt. És mi fogjuk elveszejteni Magyarországot, nem pedig a cigányok.
Kár, hogy ezt magyarázni kell. Ez kellene hogy legyen a világ legtermészetesebb dolga. Ösztönös vágy egy kisbaba után.
Akinek nem inge, ne vegye magára. De akinek igen, gondolkozzon el.
Novák Elődnek és családjának jó egészséget kívánok.
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready