Bezár!
2021. január 26., kedd, Vanda, Balambér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Kutyák költöztek a Fehér Házba22:44 Törökországben sem fog éhezni a "német válogatott"22:21 A halmozódások fűtik az egyébként csökkenő hazai lottóforgalmat22:10 Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben21:30 Már nincs jelentősége: Trump-ellenes korrupciós pereket állított le az amerikai legfelsőbb bíróság 21:19 Az olasz kormányfő kedden benyújtja a lemondását20:44 Matthäus: senki sem ismeri úgy a Herthát, mint a magyar edző20:24 "Halál az Egyesült Államokra, halál Izraelre!" - Trump által terroristává nyilvánított húszik tízezrei tüntettek Jemenben20:09 Párhuzamos valóságban él Jákob, de annyi igaz, hogy október 23-án egy színpadon csápol majd a balos idollal19:24 Nagy veszteséggel zártak az európai tőzsdék19:03 Görögország francia harci repülőgépeket vásárol18:30 Református püspök lett Balog Zoltán exminiszterből18:09 Katolikus papot lőttek agyon a Fülöp-szigeteken18:03 Koronavírusos a mexikói elnök, de jól van17:52 Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Egy "antiszemita" naplójából

Reklám

Itt az újabb bizonyíték, hogy a zsidók több antiszemitát tudnak kitermelni egy pillanat alatt, mint mondjuk a Kuruc.info több hónapos kemény munkával.
Olvasom Török Mónika szösszenetét, amelyet Honfoglalás címmel böfögöt fel magából. Aki ezt az írást elolvassa, ha eddig még nem is, de mostantól biztosan „szeretni” fogja a zsidókat. Azoknak is a legszeretetreméltóbb fajtáját, akiket nagy örömünkre épp Magyarországra pottyantott a gólya.
Megnéztem a fizimiskáját, és önkéntelenül Stern Samu, a budapesti zsidó hitközség egykori elnökének szavai jutnak eszembe: „Ha a New York kávéház előtt elhajtanak egy ökörcsordát, és a tükörablakon keresztül megpillantják a kávéházban ülő dr. Klár Zoltánt, a legjámborabb ökör is rögtön – antiszemita lesz!”
A valószínűleg kisebbségi komplexusban szenvedő asszonyság ezzel a remekművel méltán beírta nevét olyan nagyságok közé, mint Göndör Ferenc (alias Krausz Náthán), Klár Zoltán, Landeszmann rabbi úr, a különlegesen humánus Kertész Ákos, vagy Dániel Péter, akik azóta – hála Istennek – már vagy megtértek Jehova kebelére, vagy pedig melegebb éghajlaton boldogítják a környezetüket.
Zoom
Zsidó Mónika hatékonyabb fajismertető munkát végez portálunknál is
Szegény Török Mónika. Az irigységtől és tehetségtelenségtől besárgult agyával talán fel sem fogja, hogy milyen nagy szolgálatot tett nekünk, „nyilas-náci-fasiszta-rasszista” elvetemült gazembereknek.
Sajnálom Török Mónikát. Ha már a „kiválasztott néphez” tartozik, de ennek ellenére még egy normálisnak mondható történelmük sincs, mert amit annak hisznek, az csak egy összevissza lopkodott nevetséges hazugság vagy kitaláció, nos, akkor azt gondolja a beteg agyával, hogy abba a kútba kell köpködni, amelyből egész életében ivott.
Amit ezzel elért, az nem más, mint hogy most sokan, nagyon sokan szomorúak. Csak azért, mert nem születtek legalább 100 évvel ezelőtt, de ha már így van, akkor legalább találták volna fel időközben azt az átkozott időgépet, amelynek segítségével még visszamehetnének azokba a boldog békeidőkbe és... És rögtön önként jeletkezhetnének az SS-kötelékébe.
De sebaj! Ha ezek a szeretetre méltó „polgártársak” nem akarják tudomásul venni, hogy az együttélés lehetősége mindörökre megszűnt, akkor valahol ismét hajtanak majd egy ökörcsordát, meglátják a gyűlölettől eltorzult fejű Török Mónikát, és nem a Kuruc.infótól, de ettől a látványtól a szelíd kérődzők is rögtön antiszemiták lesznek.
És ez a pillanat már nincs olyan messze...
Dobszay Károly – Kuruc infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready