Bezár!
2021. április 18., vasárnap, Andrea, Ilma, Uzon napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:51 Két orosz és egy amerikai űrhajóssal tért vissza a Nemzetközi Űrállomásról egy Szojuz22:33 A vakcinaínség ellen tiltakoztak Szarajevóban22:02 Elon Musk lett az űrtender győztese - kvótanő és néger is jut a Holdra21:32 Az Abbától Harry Potterig: Putyintól követelik Navalnij orvosi kezelését21:19 Történetek a kórságokról, oltásokról stb. (XII.) - Az oltások kultúrtörténetéről20:43 Tizennyolc orosz diplomatát utasítottak ki Csehországból20:04 Orbán: ön regisztrált már? - 3 millió 250 ezer oltásnál tart a "vakcinométer"19:42 Amnesztiát kapott több tízezer mianmari rab19:17 Brendon Olaszból haza(?)hozott emberrablópajtását is letartóztatták18:44 Őrizetbe vették az ukrán konzult Szentpéterváron - FSZB-adatbázisból csemegézett, szépen kiutasítják18:17 Többek között túszejtéssel vádolják Salvinit, 15 évet is kaphat17:55 Nemzeti Népegészségügyi Központ: az onkológiai szűrővizsgálatok nem maradnak el17:48 Kinizsi Pál emlékezete - hol nyugszik Mátyás veretlen hadvezére?16:56 Atomalku: az amerikai küldöttség egy bécsi szállodában malmozott, a többiek elégedettek voltak15:57 Szlávik: mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Egy "antiszemita" naplójából

Reklám

Itt az újabb bizonyíték, hogy a zsidók több antiszemitát tudnak kitermelni egy pillanat alatt, mint mondjuk a Kuruc.info több hónapos kemény munkával.
Olvasom Török Mónika szösszenetét, amelyet Honfoglalás címmel böfögöt fel magából. Aki ezt az írást elolvassa, ha eddig még nem is, de mostantól biztosan „szeretni” fogja a zsidókat. Azoknak is a legszeretetreméltóbb fajtáját, akiket nagy örömünkre épp Magyarországra pottyantott a gólya.
Megnéztem a fizimiskáját, és önkéntelenül Stern Samu, a budapesti zsidó hitközség egykori elnökének szavai jutnak eszembe: „Ha a New York kávéház előtt elhajtanak egy ökörcsordát, és a tükörablakon keresztül megpillantják a kávéházban ülő dr. Klár Zoltánt, a legjámborabb ökör is rögtön – antiszemita lesz!”
A valószínűleg kisebbségi komplexusban szenvedő asszonyság ezzel a remekművel méltán beírta nevét olyan nagyságok közé, mint Göndör Ferenc (alias Krausz Náthán), Klár Zoltán, Landeszmann rabbi úr, a különlegesen humánus Kertész Ákos, vagy Dániel Péter, akik azóta – hála Istennek – már vagy megtértek Jehova kebelére, vagy pedig melegebb éghajlaton boldogítják a környezetüket.
Zoom
Zsidó Mónika hatékonyabb fajismertető munkát végez portálunknál is
Szegény Török Mónika. Az irigységtől és tehetségtelenségtől besárgult agyával talán fel sem fogja, hogy milyen nagy szolgálatot tett nekünk, „nyilas-náci-fasiszta-rasszista” elvetemült gazembereknek.
Sajnálom Török Mónikát. Ha már a „kiválasztott néphez” tartozik, de ennek ellenére még egy normálisnak mondható történelmük sincs, mert amit annak hisznek, az csak egy összevissza lopkodott nevetséges hazugság vagy kitaláció, nos, akkor azt gondolja a beteg agyával, hogy abba a kútba kell köpködni, amelyből egész életében ivott.
Amit ezzel elért, az nem más, mint hogy most sokan, nagyon sokan szomorúak. Csak azért, mert nem születtek legalább 100 évvel ezelőtt, de ha már így van, akkor legalább találták volna fel időközben azt az átkozott időgépet, amelynek segítségével még visszamehetnének azokba a boldog békeidőkbe és... És rögtön önként jeletkezhetnének az SS-kötelékébe.
De sebaj! Ha ezek a szeretetre méltó „polgártársak” nem akarják tudomásul venni, hogy az együttélés lehetősége mindörökre megszűnt, akkor valahol ismét hajtanak majd egy ökörcsordát, meglátják a gyűlölettől eltorzult fejű Török Mónikát, és nem a Kuruc.infótól, de ettől a látványtól a szelíd kérődzők is rögtön antiszemiták lesznek.
És ez a pillanat már nincs olyan messze...
Dobszay Károly – Kuruc info



Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready