2020. április 4., szombat, Izidor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:22 A koronavíruson is bőszen nyerészkedő csalón mutatta be a rendőrség legújabb jogvédő eljárását10:58 Vájárok haltak meg sújtólégrobbanás következtében egy kolumbiai bányában10:43 Orbán annyi munkahely létrehozását ígéri, amennyit a vírus elpusztít10:26 Egy venezuelai hadihajó tüzet nyitott egy német óceánjáróra, majd nekiment - és szépen elsüllyedt10:04 Holmi járvány nem lankasztja a bűnözők erőszakosságát Mexikóban sem - a boltokat is csoportosan fosztogatják09:49 A legtöbb vizsgált fertőtlenítű hatásúként árult termék használ, de akad köztük átverés is 09:17 Több ezer koronavírus miatt elhunyttal számol a svéd miniszterelnök09:01 Bódi Guszti Facebook-oldalán kottyantotta el egy "felelősségteljes" főnővér, hogy koronavírusos08:48 Trump: ajánlott, de nem kötelező szájmaszkot hordani - az elnök valószínűleg nem is él vele08:29 Különböző emberfajok létére találtak bizonyítékot Dél-Afrikában08:14 Szóváltás és vita a 28-as villamoson: az egyik Cicero halálra késelt egy utast07:56 Már 678 a hazai fertőzöttek száma, az elhunytaké 3207:38 New York állam nem bírja se kórházi ágyakkal, se lélegeztetőgépekkel07:20 A Hold és a Mars továbbra is a NASA célkeresztjében06:48 Trump és Macron az ENSZ BT-ben győzné le a koronavírust
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Egy "antiszemita" naplójából

Reklám

Itt az újabb bizonyíték, hogy a zsidók több antiszemitát tudnak kitermelni egy pillanat alatt, mint mondjuk a Kuruc.info több hónapos kemény munkával.
Olvasom Török Mónika szösszenetét, amelyet Honfoglalás címmel böfögöt fel magából. Aki ezt az írást elolvassa, ha eddig még nem is, de mostantól biztosan „szeretni” fogja a zsidókat. Azoknak is a legszeretetreméltóbb fajtáját, akiket nagy örömünkre épp Magyarországra pottyantott a gólya.
Megnéztem a fizimiskáját, és önkéntelenül Stern Samu, a budapesti zsidó hitközség egykori elnökének szavai jutnak eszembe: „Ha a New York kávéház előtt elhajtanak egy ökörcsordát, és a tükörablakon keresztül megpillantják a kávéházban ülő dr. Klár Zoltánt, a legjámborabb ökör is rögtön – antiszemita lesz!”
A valószínűleg kisebbségi komplexusban szenvedő asszonyság ezzel a remekművel méltán beírta nevét olyan nagyságok közé, mint Göndör Ferenc (alias Krausz Náthán), Klár Zoltán, Landeszmann rabbi úr, a különlegesen humánus Kertész Ákos, vagy Dániel Péter, akik azóta – hála Istennek – már vagy megtértek Jehova kebelére, vagy pedig melegebb éghajlaton boldogítják a környezetüket.
Zoom
Zsidó Mónika hatékonyabb fajismertető munkát végez portálunknál is
Szegény Török Mónika. Az irigységtől és tehetségtelenségtől besárgult agyával talán fel sem fogja, hogy milyen nagy szolgálatot tett nekünk, „nyilas-náci-fasiszta-rasszista” elvetemült gazembereknek.
Sajnálom Török Mónikát. Ha már a „kiválasztott néphez” tartozik, de ennek ellenére még egy normálisnak mondható történelmük sincs, mert amit annak hisznek, az csak egy összevissza lopkodott nevetséges hazugság vagy kitaláció, nos, akkor azt gondolja a beteg agyával, hogy abba a kútba kell köpködni, amelyből egész életében ivott.
Amit ezzel elért, az nem más, mint hogy most sokan, nagyon sokan szomorúak. Csak azért, mert nem születtek legalább 100 évvel ezelőtt, de ha már így van, akkor legalább találták volna fel időközben azt az átkozott időgépet, amelynek segítségével még visszamehetnének azokba a boldog békeidőkbe és... És rögtön önként jeletkezhetnének az SS-kötelékébe.
De sebaj! Ha ezek a szeretetre méltó „polgártársak” nem akarják tudomásul venni, hogy az együttélés lehetősége mindörökre megszűnt, akkor valahol ismét hajtanak majd egy ökörcsordát, meglátják a gyűlölettől eltorzult fejű Török Mónikát, és nem a Kuruc.infótól, de ettől a látványtól a szelíd kérődzők is rögtön antiszemiták lesznek.
És ez a pillanat már nincs olyan messze...
Dobszay Károly – Kuruc info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready