2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:18 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)06:55 Példátlan légszennyezést okoztak a bozóttüzek Sydneyben22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Amiről nem illik beszélni: egy kihalófélben lévő pacifista népcsoport nem tud integrálni egy szapora militáns tömeget

Reklám

Két éve hallgatom, ahogy a migrációt elemzi a világ, kínosan ügyelve arra, hogy a lényegre még véletlenül se hívja fel a figyelmünket.
Pedig a lényeg nem a terrorizmus, a muszlim vallás, a különböző kultúrák egymás mellett élésének nehézsége, hanem magyar és európai őslakos fehér népek létszámának drasztikus fogyása, elöregedése. A szükséges 2 gyermek helyett egész Európában csak 1 gyermek születik családonként.
Matematikailag könnyű kiszámolni, hogy ez mit fog eredményezni. Egy kihalófélben lévő és teljesen pacifista népcsoport nem tud integrálni, még ha akarna sem, egy dinamikusan növekvő létszámú, átlagosan 4-5 gyermeket vállaló agresszív, militáns tömeget.

Ha az összes ideérkező valóban háború elől menekülő lenne, akkor is vissza kellene utasítani őket, mert befogadásuk esetén, csak felgyorsítjuk eltűnésünket a történelem színpadáról.
Azt kellene eldönteni végre, hogy fehér ember van-e olyan fontos része a teremtett világnak, amiért harcolni érdemes, mert ha igen, akkor egyetlen bevándorlót sem szabad beengedni.
A munkaerőre szükség van, mondják az aljas és áruló európai politikusok, de ki nem ejtenék a szájukon, hogy a saját népük gyermekvállalását kellene szorgalmazniuk, kivéve a magyar miniszterelnököt. A kormány tesz valamit, de ő sem használja ki az átfogó népességnövekedést eredményező lehetőségek tárházát.
A nemzetnek gyermekekre van szüksége!
Ezt mindenkinek tudatosítania kell. A hódítókat pedig meg kell állítani, holnap azzal, hogy NEM-mel szavazunk, holnapután pedig talán már fegyverekkel.
Budaházy Edda
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready