Bezár!
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:25 Kaleta után a tápiósági pedofilnak sem kell nagyon aggódnia, áldozatai közelében maradhat14:05 Újabb rekord: Romániában meghaladta a 600-at az egy nap alatt diagnosztizált fertőzöttek száma13:45 Felfüggesztettet kapott a koronavírusos álhíreket gyártó "kattintásvadász"13:21 Tovább nőtt a cseh fegyverek és hadianyagok kivitele12:58 A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában12:34 A Mi Hazánk már tavaly követelte a most Kocsis Máté által emlegetett pedofil-adatbázist12:10 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát: "ez nem abúzus"11:16 "Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt11:13 Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz! (x)10:52 Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény10:50 Meghalt két idős, krónikus beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma10:40 A Facebok eltávolította Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait10:14 Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben09:52 Kötözős rablások és olasz meló - újabb rasszista rendőri intézkedésekre került sor09:04 Az SZDSZ-utódok megnyalták tíz ujjukat - "nácizmusról" való fantáziálgatás a PestiSrácok hasábjain
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Amiről nem illik beszélni: egy kihalófélben lévő pacifista népcsoport nem tud integrálni egy szapora militáns tömeget

Reklám

Két éve hallgatom, ahogy a migrációt elemzi a világ, kínosan ügyelve arra, hogy a lényegre még véletlenül se hívja fel a figyelmünket.
Pedig a lényeg nem a terrorizmus, a muszlim vallás, a különböző kultúrák egymás mellett élésének nehézsége, hanem magyar és európai őslakos fehér népek létszámának drasztikus fogyása, elöregedése. A szükséges 2 gyermek helyett egész Európában csak 1 gyermek születik családonként.
Matematikailag könnyű kiszámolni, hogy ez mit fog eredményezni. Egy kihalófélben lévő és teljesen pacifista népcsoport nem tud integrálni, még ha akarna sem, egy dinamikusan növekvő létszámú, átlagosan 4-5 gyermeket vállaló agresszív, militáns tömeget.

Ha az összes ideérkező valóban háború elől menekülő lenne, akkor is vissza kellene utasítani őket, mert befogadásuk esetén, csak felgyorsítjuk eltűnésünket a történelem színpadáról.
Azt kellene eldönteni végre, hogy fehér ember van-e olyan fontos része a teremtett világnak, amiért harcolni érdemes, mert ha igen, akkor egyetlen bevándorlót sem szabad beengedni.
A munkaerőre szükség van, mondják az aljas és áruló európai politikusok, de ki nem ejtenék a szájukon, hogy a saját népük gyermekvállalását kellene szorgalmazniuk, kivéve a magyar miniszterelnököt. A kormány tesz valamit, de ő sem használja ki az átfogó népességnövekedést eredményező lehetőségek tárházát.
A nemzetnek gyermekekre van szüksége!
Ezt mindenkinek tudatosítania kell. A hódítókat pedig meg kell állítani, holnap azzal, hogy NEM-mel szavazunk, holnapután pedig talán már fegyverekkel.
Budaházy Edda
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready