Bezár!
2021. április 13., kedd, Ida, Béla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:42 Kisfiút rendelt magának egy gyömörei pedofil21:23 WHO: korántsem ért véget a járvány21:05 Szivárványcsalád amerikai módra: egy szülő pert indított, hogy összeházasodhasson a saját gyermekével20:57 Teszthamisítókra csaptak le Romániában20:44 Irán több téren leállítja az együttműködést az EU-val a szankciók kiterjesztése miatt20:23 Megerőszakoltak egy kiránduló nőt egy budai turistaútvonalon20:04 Bécs május 2-áig meghosszabbítja a teljes zárlatot19:37 Valóra váló összeesküvés-elméletek: beültethető csipet fejleszt a Pentagon a "vírus ellen"19:15 Lövöldözés volt egy párizsi kórháznál18:35 Kerékkulccsal, vascsővel és deszkával "dolgoztak fel" egy közlekedési balesetet Tiszabőn18:17 Nem csak zsinagógákat, román templomokat és iskolákat is szeret felújítani a kormány17:48 Tiltakozik a máig érvényben lévő Benes-dekrétumok ellen a Mi Hazánk17:17 A "roma emberek mindennapi életben betöltött szerepe": perselypénzt akart ellopni egy erőforrás16:52 Viharos széllel és kiadós csapadékkal érkezik a hidegfront16:25 Rács mögött a bosszúból másokra köhögő kéregető - de nem ezért a tevékenységért kapcsolták le Dezsőt
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Amerika: a zsidók fehérebbek az átlagnál

Reklám

Október tizedikén jelent meg a címben említett hír a Mazsihisz nevű vallási alakulat honlapján. Vártunk egy ideig, hátha lesz valami reakció. Nem volt. Pedig nálunk éppen liberális-zsidó körök nagyon érzékenyek a bőrszín emlegetésére.
A Mazsihisz honlapján megjelent írásnak már a címe is érdekes: Tele van zsidókkal Amerika. Ezt eddig is tudtuk, olyan mértékű volt a hitleri zsidópusztítás, hogy mára tele lett Amerika a választott nép kiirtott fiainak sarjaival. Képzeljük el, ha nem zsidó fórumon jelenik meg ez a cím. Nem lenne belőle botrány? Most azonban már nyugodtan nevezhetjük „zsidó központ”-nak Amerikát (lásd az írás utolsó bekezdését), nyugodtan beszélhetünk zsidótelítettségű Amerikáról. Ha valaki ezért antiszemitizmussal vádol minket, irányítsuk az illetőt eligazításra a Síp utcába, a ki-tudja-milyen-fehér Heisler Andráshoz.
Zoom
A hír a Mazsihisz Facebook-oldalára is felkerült, de csupán egy ember szólt hozzá. Azt azonban senki nem tette szóvá, hogy a felvezető szövegben a zsidó valláshoz való kötődésről miért nincs szó. Miért fontos az, hogy a zsidók az átlagnál fehérebbek, s miért nem fontos, mennyire tartják a vallásukat?
A zsidó honlap cikkében van két különösen érdekes rész. Megtudjuk, hogy az etnikai-származási sokféleség ugyan „növekszik” (?!) Amerikában, ez azonban a zsidóságra nem érvényes. Magyarán: a zsidók nagy többsége ragaszkodik faji-etnikai különállásához, nem keveredik más etnikummal.
Zoom
Azt is megtudjuk a cikkből, hogy Amerikában ugyan több zsidó él, mint hét évvel ezelőtt, a vallásos zsidók száma azonban csökkent. Természetesen ezek a nem vallásos zsidók is zsidók. Ezt azért fontos leszögeznünk, mert ahogy a cikkből is kiderül, a zsidó identitás alapja nem pusztán a vallás. A zsidóság ugyanis különálló etnikum. Mindenütt a világon. Hazánkban is. Ahogy nem olyan régen a hazai zsidó etnikum egyik öntelt vezetője, Heisler András megfogalmazta, a zsidóságra leselkedő legnagyobb veszély az asszimiláció. Idegen marad a zsidóság minden országban.
Aggodalomra semmi ok, nem fogyunk, növekszik mindkét zsidó központ, Izrael és Amerika is, olvassuk a cikk végén. Hogy idehaza van-e ok aggodalomra, arról sajnos nincsenek zsidó forrású híreink.
B. - Kuruc.info
Szeretik hangsúlyozni a "fehérségüket" a gazdanép kárára:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready