2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná22:37 A háziorvosok nyílt levélben közlik Müller Cecíliával: nincs elég védőfelszerelésük22:32 Bulgária visszavonta a szájmaszkok kötelező köztéri viseléséről szóló rendeletet22:17 Idős rokkantnyugdíjast próbáltak kirabolni a cigányok - az utasok segítségnyújtás helyett csak szóltak nekik, hogy a purdékat a buszon felejtették22:07 Amerika átmeneti kormány létrehozását célzó javaslattal próbálkozik Venezuelában21:48 A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalomra vonatkozó kormánydöntést21:30 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket21:21 Törökország 90 ezer rabot tervez kiengedni a börtönökből20:58 Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki20:48 Hogy ez nem Merkelnek jutott elsőként eszébe: Portugália állampolgárságot ad a sáskáknak a járványra hivatkozva20:34 A WHO továbbra is azt állítja, "nem bizonyított, hogy a tömeges maszkviselés potenciális előnnyel járna"20:12 Több mint nyolcszázzal nőtt a járványban elhunytak száma az elmúlt 24 órában Olaszországban20:00 Kapás Boglárka és Kozma Dominik is elkapta a vírust; MÚSZ: kilenc pozitív eredmény van
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Amerika: a zsidók fehérebbek az átlagnál

Reklám

Október tizedikén jelent meg a címben említett hír a Mazsihisz nevű vallási alakulat honlapján. Vártunk egy ideig, hátha lesz valami reakció. Nem volt. Pedig nálunk éppen liberális-zsidó körök nagyon érzékenyek a bőrszín emlegetésére.
A Mazsihisz honlapján megjelent írásnak már a címe is érdekes: Tele van zsidókkal Amerika. Ezt eddig is tudtuk, olyan mértékű volt a hitleri zsidópusztítás, hogy mára tele lett Amerika a választott nép kiirtott fiainak sarjaival. Képzeljük el, ha nem zsidó fórumon jelenik meg ez a cím. Nem lenne belőle botrány? Most azonban már nyugodtan nevezhetjük „zsidó központ”-nak Amerikát (lásd az írás utolsó bekezdését), nyugodtan beszélhetünk zsidótelítettségű Amerikáról. Ha valaki ezért antiszemitizmussal vádol minket, irányítsuk az illetőt eligazításra a Síp utcába, a ki-tudja-milyen-fehér Heisler Andráshoz.
Zoom
A hír a Mazsihisz Facebook-oldalára is felkerült, de csupán egy ember szólt hozzá. Azt azonban senki nem tette szóvá, hogy a felvezető szövegben a zsidó valláshoz való kötődésről miért nincs szó. Miért fontos az, hogy a zsidók az átlagnál fehérebbek, s miért nem fontos, mennyire tartják a vallásukat?
A zsidó honlap cikkében van két különösen érdekes rész. Megtudjuk, hogy az etnikai-származási sokféleség ugyan „növekszik” (?!) Amerikában, ez azonban a zsidóságra nem érvényes. Magyarán: a zsidók nagy többsége ragaszkodik faji-etnikai különállásához, nem keveredik más etnikummal.
Zoom
Azt is megtudjuk a cikkből, hogy Amerikában ugyan több zsidó él, mint hét évvel ezelőtt, a vallásos zsidók száma azonban csökkent. Természetesen ezek a nem vallásos zsidók is zsidók. Ezt azért fontos leszögeznünk, mert ahogy a cikkből is kiderül, a zsidó identitás alapja nem pusztán a vallás. A zsidóság ugyanis különálló etnikum. Mindenütt a világon. Hazánkban is. Ahogy nem olyan régen a hazai zsidó etnikum egyik öntelt vezetője, Heisler András megfogalmazta, a zsidóságra leselkedő legnagyobb veszély az asszimiláció. Idegen marad a zsidóság minden országban.
Aggodalomra semmi ok, nem fogyunk, növekszik mindkét zsidó központ, Izrael és Amerika is, olvassuk a cikk végén. Hogy idehaza van-e ok aggodalomra, arról sajnos nincsenek zsidó forrású híreink.
B. - Kuruc.info
Szeretik hangsúlyozni a "fehérségüket" a gazdanép kárára:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready