Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:43 Ellenzéki politikust választottak a szenátus élére Lengyelországban21:28 Baseballütővel verte a kamionos az őt megállító közutast20:43 Brutálisan összevertek egy nőt egy katonai rendezvény után, nyugalmazott alezredes a tettes20:03 Gyárfás tagadta bűnösségét19:42 Erdogan a kitoloncolt dzsihadistákról: nem érdekel, hogy visszafogadják őket, vagy a határon maradnak19:27 Óvodásokat fújt le maró anyaggal egy elmebeteg Kínában19:19 Koalíciós kormányt alakítanak a "progresszív" vörösök Madridban18:48 Berlusconi beléptetné a Ligát a Néppártba18:11 Azok a jó elvtársi hagyományok: Gyöngyösi momentumos barátnője külföldről kér segítséget a diktatúra ellen17:13 Várható volt: Józsefváros bissau-guineai képviselője nem tudja értékelni az antik humort16:53 Posvány16:10 Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát15:46 Összefogott az ellenzék Soroksáron: fizetés nélkül maradt a polgármester15:20 "Fiatalemberek" készültek tömeggyilkosságra Merkelisztánban15:11 Hatévesre növelik a képzést az Állatorvostudományi Egyetemen
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Amerika: a zsidók fehérebbek az átlagnál

Reklám

Október tizedikén jelent meg a címben említett hír a Mazsihisz nevű vallási alakulat honlapján. Vártunk egy ideig, hátha lesz valami reakció. Nem volt. Pedig nálunk éppen liberális-zsidó körök nagyon érzékenyek a bőrszín emlegetésére.
A Mazsihisz honlapján megjelent írásnak már a címe is érdekes: Tele van zsidókkal Amerika. Ezt eddig is tudtuk, olyan mértékű volt a hitleri zsidópusztítás, hogy mára tele lett Amerika a választott nép kiirtott fiainak sarjaival. Képzeljük el, ha nem zsidó fórumon jelenik meg ez a cím. Nem lenne belőle botrány? Most azonban már nyugodtan nevezhetjük „zsidó központ”-nak Amerikát (lásd az írás utolsó bekezdését), nyugodtan beszélhetünk zsidótelítettségű Amerikáról. Ha valaki ezért antiszemitizmussal vádol minket, irányítsuk az illetőt eligazításra a Síp utcába, a ki-tudja-milyen-fehér Heisler Andráshoz.
Zoom
A hír a Mazsihisz Facebook-oldalára is felkerült, de csupán egy ember szólt hozzá. Azt azonban senki nem tette szóvá, hogy a felvezető szövegben a zsidó valláshoz való kötődésről miért nincs szó. Miért fontos az, hogy a zsidók az átlagnál fehérebbek, s miért nem fontos, mennyire tartják a vallásukat?
A zsidó honlap cikkében van két különösen érdekes rész. Megtudjuk, hogy az etnikai-származási sokféleség ugyan „növekszik” (?!) Amerikában, ez azonban a zsidóságra nem érvényes. Magyarán: a zsidók nagy többsége ragaszkodik faji-etnikai különállásához, nem keveredik más etnikummal.
Zoom
Azt is megtudjuk a cikkből, hogy Amerikában ugyan több zsidó él, mint hét évvel ezelőtt, a vallásos zsidók száma azonban csökkent. Természetesen ezek a nem vallásos zsidók is zsidók. Ezt azért fontos leszögeznünk, mert ahogy a cikkből is kiderül, a zsidó identitás alapja nem pusztán a vallás. A zsidóság ugyanis különálló etnikum. Mindenütt a világon. Hazánkban is. Ahogy nem olyan régen a hazai zsidó etnikum egyik öntelt vezetője, Heisler András megfogalmazta, a zsidóságra leselkedő legnagyobb veszély az asszimiláció. Idegen marad a zsidóság minden országban.
Aggodalomra semmi ok, nem fogyunk, növekszik mindkét zsidó központ, Izrael és Amerika is, olvassuk a cikk végén. Hogy idehaza van-e ok aggodalomra, arról sajnos nincsenek zsidó forrású híreink.
B. - Kuruc.info
Szeretik hangsúlyozni a "fehérségüket" a gazdanép kárára:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready