Fehér, keresztény, heteroszexuális férfi! Veszélyben vagy, védekezz!
Régóta nem szólaltam meg közügyben. Más elfoglaltságaim voltak, amik elvontak a közéleti aktivitástól, de most olyasmi történt, amit úgy érzem, nem hagyhatok szó nélkül. Niedermüller Péter megnyilatkozásáról van szó.
Én több okból se fogok beállni a Niedermüllert rasszistázók közé.
Egyrészt, mert egy valódi rasszista egy fajt ismer el felsőbbrendűnek, és minden másikat lenéz, és Niedermüller meg elvbarátai ennek pont az ellenkezői, nekik mindenki jó, kivéve egy fajt.
Másrészt éppen tök mindegy nekem, hogy Niedermüller rasszista vagy nem rasszista, egy a lényeg, hogy innentől hallani sem akarom a libsibolsi csürhe hangját, ha mi is kinyilvánítjuk, hogy melyik fajtából van elegünk.
Zoom
Persze tudtuk mi mindig is, hogy kit tekintenek ezek igazi ellenségnek, mint ahogy azt is tudtuk anno Őszöd előtt, hogy Gyurcsányék lopnak, csalnak, hazudnak, de az ő szájukból vallomásként hallani mindezt, az azért mindig más.
Viszont a legfontosabb, hogy innentől a polkorrektség falai leomlottak.
Csütörtök este kint voltam az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal előtti Fidesz-tüntetésen, és úgy tapasztaltam, hogy sajnos a felszólalók közül egyedül talán Bayer Zsolt érezte meg ennek a dolognak az igazi jelentőségét és mondott ehhez mért beszédet.
Mert kérem szépen, itt kőkemény háború folyik, ahogy azt pl. Földi László szokta rendszeresen mondogatni a tv-műsorokban. És Niedermüller most azt is meghatározta pontosan, hogy ki ellen is folyik ez a háború.
Ennek a háborúnak a fő irányítói most biztos morognak, hogy Niedermüller túl korán kotyogta ezt el. De hát ilyenek ezek a középkelet-európai ballibsik. Ostobák, bolsevik mentalitásúak, nem bírnak türelemmel lenni. Viszont ez a jó nekünk, hisz így talán könnyebb felébreszteni velük szemben a társadalmi ellenállást!
Mert most minden magyar – pártállásra való tekintet nélkül – jól gondolkozzon el, ugyanis CÉLKERESZTBEN VAN!
Az a bizonyos fehér, keresztény, heteroszexuális férfi, az bizony klasszikusan a keresztény kultúrában szocializálódott valamely európai nemzet fia. És nem kell templomba járnia imádkozni minden héten, elég, ha tartja a karácsonyt, húsvétot, van keresztszülője, és nem homokos. És ebbe a körbe olyanok is beletartoznak sokan, akik jelenleg az ellenség által napi szinten szított Orbán-gyűlöletből Niedermüllerékre szavaztak.
Mert ez a bizonyos háború ez ellen az emberfajta ellen folyik.
És itt jelentősége van a “férfi” szónak is, ahogy azt az ATV műsorában a Niedermüller mellett ülő buta kis libsi csaj gyorsan hozzátette Niedermüller szavaihoz.
Mert bizony a fehér, keresztény, heteroszexuális férfi az, aki ezt a mai civilizációt – amiben a Niedermüllerfélék is élhetnek és ugathatnak – az eszével és munkájával felépítette, és a fegyverével megvédte idáig. És ez az az emberfajta, aki képes lehet eredménnyel megszerveződni a mindent lerombolni akaró anarchista söpredékkel szemben.
Ezért akarnak minket kiirtani ezek!
És már sajnos odáig jutottak, hogy sikerült a feminista baromsággal a fehér férfiak ellen fordítaniuk a fehér nők egy tekintélyes részét, akik ott hemzsegnek minden migránssimogató meg LMBTQ-aktivista hálózatban (saját tapasztalatból tudom, mert az ezekkel szembeni tiltakozások során saját szememmel láttam), színesbőrűektől szült félvér gyerekeket nevelgetve, vagy leszbikus meg transzgender homályban egymást nyalva-falva, vagy éppen gyermeket se szülve a karrierjüket építgetve egy életen át, hisz nekik ehhez “joguk van”.
De ne legyenek illúzióik, mert ha a fehér, keresztény, heteroszexuális férfit sikerül legyőzni és kipusztítani, akkor ők majd a néger meg arab férfiak ágyasaiként bezárva tengethetik hátralévő életüket, aztán ha ez nem tetszik nekik, hát jól elvágják a torkukat.
Szóval nyílt háború folyik ellenünk, és innentől ehhez mérten kell viselkedjünk.
Igen, mi fehér, keresztény, heteroszexuálisok vagyunk, ezt vállaljuk. De meg kell szorongatni az ellenségeink nyakát és belekiabálni a pofájukba, hogy mondjátok meg akkor, hogy kik vagytok ti? Mint amikor az ördögűző rákiabál az embertestbe bújt démonra, hogy “mondd meg a neved, pokolfajzat”!
És ha nem hajlandóak erre, akkor nekünk kell megneveznünk őket, mert innentől nevén kell nevezzük a dolgokat!
Életveszélyben vagyunk! Ki akarnak irtani minket, hát jogunk van a védekezésre és az ellentámadásra!
(budahazy.info)