Bezár!
2021. április 22., csütörtök, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Sport :: :: Hozzászólások

Gulácsi, várjuk a bocsánatkérésedet!

Azt gondolom, már elég sokan értesültek róla, hogy Gulácsi Péter, a magyar válogatott és a német Lipcse csapatának kapusa valamiért úgy gondolta, beszáll abba a nemzetközi trendbe, amelyet a liberálisok úgy hívnak, „kiállás a szivárványcsaládokért”, a normális emberek pedig abnormálisnak. Tehát nevén nevezik.
Bevallom, kissé tanácstalan vagyok, hol kezdjem. Nehéz helyzetbe hoztál, kedves Péter. Gyermekkorom óta rajongok a fociért, ha tehetem, azóta mindig megnézem a magyar nemzeti tizenegy mérkőzéseit, az elmúlt években, ha sikerrel vett egy akadályt a magyar csapat, és abban akár döntő részt vállaltál te is védéseiddel, felhőtlenül tudtam örülni.
Annak, ahogy az elmúlt ősz folyamán Izlandot bravúros hajrával legyőztük és kijutottunk az Európa-bajnokságra, annak, hogy a Nemzetek Ligájában nálunk három, papíron erősebb ellenfelet utasítottunk magunk mögé, Oroszországot, Szerbiát és Törökországot. És nyilván éppúgy szurkolni fogok a válogatottnak a nyári Európa-bajnokságon is, és még neked is, hogy jól menjen a védés, mert ez csapatsport, és a címeres mez lesz rajtatok, amiben Magyarországért játszotok.
De nincs jobb és tömörebb kérdés most: ezt ugyan mi a fészkes fenének kellett?
Szurkálódva jegyezhetjük meg, egy német csapatnál ez jól fekszik, ettől lesz meg a szerződéshosszabbítás Lipcsében? De van ennél fontosabb kérdés is.
Mondhatnám, az egy dolog, hogy mi a te magánvéleményed, nem ismerlek személyesen, elsősorban azt látom belőled, amit a pályán mutatsz. Ahogy egyébként a szexualitás is magánügy volna, közüggyé éppenséggel az a lobbi emelte, amelynek támogatásába most te is beleálltál. A család az család, mondják. Bár el lehet ezt ismételni ezerszer, a természeti törvényeket és létrendet ez még nem fogja megváltoztatni, ha például két férfi „nevel” egy gyermeket, az nem normális dolog. Ahogy az sem épeszű, hogy ezt ilyen agresszíven rá akarják erőltetni a többségi társadalomra, már kötelező rajongani értük, a különféle multinacionális vállalatok „érzékenyítő tréningeket” tartanak, ahogy ugyebár a focicsapatok is szivárványszínű rongyokba öltöznek, emellett pedig kőkeményen támadják a hagyományos, tehát a normális családmodellt.
Zoom
Nem vagyok benne biztos, hogy ezeket kellő mélységben átlátod. De mindegy, valószínűleg a sokadik vagyok, aki erről ír, bizonyára rengetegen megüzenték neked mindezt privát üzenet formájában. Nem ismétlem el.
Egy valamit azonban ne felejts!
Amikor kifutsz legközelebb a pályára, és rátekintesz a mezeden lévő koronás címerre, jusson eszedbe, hogy ezzel az ostoba, sportolóhoz egyébként méltatlan kiállással ebbe a címerbe is beleszálltál. A Szent Korona a magyar államiság jelképe, mint ilyen pedig az egyetemes magyarság szimbóluma, utal a magyar állam keresztény alapjaira, hagyományaira, nemzeteszméjére, ez az értékrend pedig sohasem fogadta el és fogadhatja el a jövőben sem a deviáns ideológiákat. Függetlenül attól, hogy te milyen szándékkal tetted, amit tettél, ez itt most lényegtelen.
Felelősséged van ebben, mint ismert sportolónak, a nemzeti válogatott kapusának. Várom, és sok millió magyar várja a bocsánatkérésedet.
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready