2021. szeptember 17., péntek, Zsófia, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 Hiába fellebezett a dél-afrikai exelnök, a legfelsőbb bíróság szerint jár neki a börtön12:21 Újabb több mint 170 ezer adag Pfizer-vakcina érkezett12:02 Ellopott műkincsajtókat kapott vissza a ciprusi ortodox egyház Japánból11:45 Izraeli vakcinatanulmány: tízszerezi-hússzorozza a védelmet a harmadik oltás a 60 felettieknél11:27 Vén kaleta is megnyalja a sót11:11 Ausztrália és az Egyesült Államok közösen közeledik Tajvanhoz10:50 Orbán: Magyarország az utolsó EU-ban maradók között lesz - újabb munkakörökben lehet kötelező az oltás10:32 Borostyán őrzött meg egy 99 millió évvel ezelőtt élő, utódait óvó pókot10:16 Öt év fegyházat kapott egy török sáskacsempész09:54 Újra a teljes vonalon jár az 1-es villamos09:37 Öt beteg meghalt, 479 új fertőzöttet találtak09:19 Jó, ha más biciklije kéznél van, amikor fárasztó lenne gyalogolni09:04 Visszatértek a Földre a kínai űrállomás előkészítésén dolgozó első lakók08:53 Újdonságok szeptemberre a Harcostól! (x)08:09 További nyolc hétre kizárta az ausztrálokat Új-Zéland
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Pócs János megvédi a Jászság lakóit?

Jászapátiban és a Jászságban már mindennaposak az atrocitások, cigánybűnözők tartják rettegésben a magyar lakosokat. Ezért tervez demonstrációt július 25-én a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom. De most mégsem magáról a bűnözésről van szó.
Zoom
Kép: 24.hu
Hanem arról, Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselője azok ellen emel szót, akik ez ellen tenni szeretnének. Mondván, nincs szükség az általa szélsőségesnek nevezettek vonulására, mert ő majd megvédi a Jászság lakóit. Jó napot kívánok, több mint 10 éve lett volna rá, a helyzet nem éppen ezt mutatja. Továbbá azt is tudjuk, a helyiek arról beszélnek, a cigánybűnözők és a rendőrség összejátszik.
Történetesen ez utóbbiról portálunk is szerette volna megkérdezni a közelmúltban a képviselő urat. Írásban nem reagált megkeresésünkre, majd ezután telefonon igyekeztünk megtudni, mi erről a véleménye, de a reakció gyors és tömör volt, már mindent elmondott ezzel kapcsolatban, nem kíván nyilatkozni. Tehát az a válasz, hogy nincs válasz. Értjük mi.
Mindenesetre – és itt most Pócs személyén tekintsünk túl – a Jászságban és a teljes országban a cigánybűnözést a Fidesz képtelen volt megoldani, s mivel akarata sem volt erre, így ez nem is meglepő, de azt is tudjuk, a jövőben és éppígy lesz, hiszen számukra a cigányság nem más, mint nagy szavazóbázis – a magyarok élete itt most mellékes.
Úgyhogy igenis ott kell lennünk Jászapátiban július 25-én. Pócs szerint a helyiek ennek nem fognak örülnek. Egy személyes emléket ezzel kapcsolatban szeretnék megosztani, tavalyi évben, mikor Sályon vonultunk fel, helyi lakosok kiálltak a házuk elé, és csak annyit mondtak: köszönjük, hogy itt vagytok!
Mert tudják, hogy azon túl, hogy legalább arra a pár órára, amíg ott vagyunk, egész biztos, hogy rend van, hiszen a rendőrség is nagy erőkkel vonul fel, de ennek aztán van más pozitív hozadéka is, az azt követő hetekben vagy hónapokban kicsit meghúzzák magukat a bűnözők. Nyilván van, akire ez sincs hatással, de egy ilyen demonstráció – sajnos akár tetszik, akár nem – nem a legvégső megoldás, viszont elengedhetetlen alap és az első lépések egyike. Mert ugyebár a probléma kezelése a rendőrség feladata lenne. Politikai akarat híján viszont a rendőrség sem fog semmit tenni. Ahogy nem is tett.
A politikai akarat megvalósításához viszont politikai képviselet kell, az ehhez vezető úthoz viszont például a jászapáti rendezvény is fontos állomás lesz, és higgye el Pócs úr, meg is kérdezheti a választóit is (nem a cigányokat), örülni fognak a jelenlétünknek, mert nem akarnak mást, mint rendet és biztonságot. Amit ön és a kormány nem adott meg nekik az elmúlt 11 évben.
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready