2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:53 Ricines levél érkezett Kanadából a Fehér Házba09:41 Először azonosítottak több mint 1000 fertőzöttet egyetlen nap alatt - nyolcan meghaltak09:13 Megkezdték a kétnapos voksolást az olaszok08:56 Navalnij már nem élő halott, de még remeg a lépcsőn a lába08:40 Trump sokkal jobban szereti a nőket, mint a férfiakat: ennek szellemében szándékozik legfelsőbb bírót jelölni08:12 30,6 millió fölött a világ fertőzöttjeinek száma07:47 Megújult a kőbányai Dreher Sörmúzeum07:29 Hat településen rendeznek időközi önkormányzati választásokat06:56 OVSZ: a véradások biztonságosak22:37 Nem tett jót a Covid-statisztikának Franciaországban, hogy a kormány ingyenessé tette a vizsgálatot22:16 Ismét levélszemetet küldött a NAV a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete szerint21:47 Gyapot helyett kokain: Niedermüller számára nem rémisztő képződményeket fogtak a gettóban21:37 Boldog munkaerőt keresett egy brit fodrász21:04 Agyonverte édesapját egy ózdi fiatalember20:43 Kabul tálibbombázással fűszerezte az afgánközi béketárgyalásokat
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Lipusz Zsolt: Zentai ellen új Eichmann-per készül + hozzászólás

Reklám

Új Eichmann-per készül? Elég volt! Jogi rémálom több mint hatvan évvel a második világháború után. Az ausztrál legfelsõbb bíróság minapi döntése alapján Zentai Károlyt Ausztrália hatóságai kiadják a Magyar Köztársaságnak. Zentait a második világháborút követõen a szövetséges hatalmak által a nemzetközi jogban meghonosított, ún. emberiség elleni bûntettel vádolják. A Magyar Királyi Honvédség egykori tisztje állítólag 1944-ben a Dunába fojtott egy tizennyolc esztendõs zsidó fiatalembert, Balázs Pétert, amiért a férfi nem viselte az akkori törvények alapján kötelezõen kitûzendõ, hatágú, sárga színû Dávid csillagot. (Apropó: a lombrosoi küllemû aljas bûnözõ, Gergényi otromba keretlegényei miért nem viseltek azonosító számot 2006 októberében és azóta is néhányszor, noha ez jogszabályban rögzített hivatali kötelességük lett volna?)
Vagyis a cionista távvezérlés alatt mûködõ ausztrál hatóságok a magyarországi jogszolgáltatás karmai közé dobnak egy idõs, szerencsétlen, tisztességben megõszült egykori honvédtisztet .
Zentai és hõs bajtársai 1944-45-ben a hazánk területén heroikusan harcoló Magyar Királyi Honvédség katonáiként , a német Wehrmachttal, a kõkeményen férfias árja(vagyis egészséges, izmos és heteroszexuális ) Waffen –SS-szel , és más harcoló alakulatok katonáival együtt azért áldozták fel vagy tették kockára életüket a bolsevik, modern tatárjárással szemben, hogy Európa megõrizhesse identitását, s ne mérgezze meg kontinensüket a vörös pestisjárvány mételye és a neoliberális degeneráció, amely együtt jár az egyenlõsítõ, feminista ideológiák szellemet roncsoló térhódításával.(Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy 1945 óta soha nem látott pokoli mélységekbe süllyedt mind erkölcsileg, mind szellemileg, mind politikailag a korábban a világot uraló Európánk.)
A Budapesti Katonai Ügyészség szóvivõje, Ács Tibor szerint a most 86 éves Zentait bíróságon kell elítélni a gyilkosságért. A mai justizmord magyarországi jogviszonyok közepette ezen a kijelentésen nem is nagyon kell csodálkoznunk. Ezt a mondatot elrettentõ példaként tanítani kellene a világ minden jogtudományi egyetemén! Eszerint Magyarországon jelenleg nem érvényes az ártatlanság vélelmének minden civilizált jogrend alapját képezõ alapelve, és az államhatalmi ágak szétválasztása sem történt meg, hiszen egy ügyész bármiféle jogi eljárás kezdete elõtt ab ovo bûnösnek, köztörvényes gyilkosnak nyilváníthat egy ártatlan embert!
Zentait egyébként 1948-ban a Horthy-korszak tisztviselõi és katonatisztjei iránti elfogultsággal aligha vádolható, a nürnbergi jogi tragikomédia mintájára létrehozott ún. népbíróság már egyszer felmentette, ám most mégis új büntetõeljárás elé nézhet. Szögezzük le: Zentai Károly semmiféle, ún. emberiség elleni bûntettet nem követett, nem követhetett el! A vádlók logikáját követve, egyetlen ember meggyilkolása minden korban emberölésnek minõsül, amelynek a ma hatályos hazai büntetõjogi szabályozás alapján az elévülési ideje harminc év, vagyis a Zentai által állítólagosan elkövetett gyilkosság az elkövetés ideje óta már kétszer is elévült!! Õt tehát ma már semmilyen, a második világháború idején állítólagosan elkövetett bûncselekményért nem lehetne felelõsségre vonni egy jogállamban. Egy jogállamban… Az ószövetségi-talmudista bosszú azonban nem ismer sem térbeli, sem idõbeli, sem pedig jogi korlátokat.
A Zentai-ügy kapcsán azonban a legfontosabb kérdést még alig merték feltenni. Normális magyar, világlátott polgárként számomra totálisan értelmezhetetlen az a jelenség, amely a fõsodratú média tálalásának köszönhetõen a legtermészetesebb evidenciaként zajlik ma Magyarországon. Miféle tekintély vagy felettes hatóság ma hazánkban egy bizonyos, ázsiai országból, Jeruzsálem központból észt osztó és a lelki terror kommandóját ott bejegyzõ Simon Wiesenthal (még a neve sem autentikus zsidó, hanem történelmi okok folytán német!) nevezetû ember, aki egy elvileg szuverén állam belpolitikai, jogi és történelmi kérdéseibe kéretlen „igaz”-ként beavatkozik? Nem mellesleg: hogyan követelhet a nem létezõ, második világháborús német atrocitásokért, „tûzáldozatért” egy olyan törpeállam kárpótlást, amely az állítólagos bûncselekmények elkövetésének idõpontjában sem de jure, sem de facto nem létezett?( A második világháború 1939-1945 között zajlott. A bolygónkat a harmadik világháború rémével fenyegetõ miniatûr Izrael 1947-ben született. Terrorista bûnözõk alapították.) Ezen túl, felháborító, hogy egy bizonyos Efraim Zuroff nevezetû zsidó– aki ténykedésével még a holokauszt- vallás hazai apostoli igehirdetõjénél, Karsai Lászlónál is kiverte a biztosítékot– elvárásokat, követeléseket fogalmazzon meg a jelenlegi magyar állammal szemben.
Õ ugyanis a következõket hozta tudomásunkra: „ Zentainak nincs félnivalója, ha ártatlan” Miféle fõhatalmasság Efraim Zuroff megmondóember? Új Eichmann-per készül? Eichmannt a Zsidó KGB, a Moszad rabolta el az összes, létezõ nemzetközi jogszabály lábbal tiprásával Argentínából, hogy aztán egy koncepciós, kirakatper során halálra ítéljék õt Jeruzsálemben.  Egy második világháborús hõshöz hogyan kapcsolhatjuk Zuroff szerencsétlen nevét? Ki õ, hogy elvárásokat fogalmazzon meg, s prejudikáljon? Ki õ, hogy beleszóljon egy másik állam belügyeibe? Jahve hatalmazta fel, mint a választott nép sarját? Ami most Magyarországon készül, egy aljas, minõsíthetetlen koncepciós per, amelyet minden eszközzel meg kell akadályozni, s rács mögé azokat az aljas senkiházi, nemzetpusztító köztörvényes bûnözõket kell vágni, akik erre élet- és nemzetellenes politikájukkal rászolgáltak. Amikor Zentai Károly magyar földre lép, az próba lesz minden normális magyar ember számára. A magam részérõl azt ígérhetem, hogy Zentai Károly megérkezésekor–a már eladott– Ferihegyen leszek, s ez úton is kérem minden tisztességes magyar honfitársamat, hogy minél nagyobb számban jelenjünk meg, s akadályozzuk meg, hogy Zentait a Moszad vezérelte magyarországi hatóságok õrizetbe vegyék. Tartozunk ezzel egy idõs embernek, erkölcsnek, lelkiismeretnek, jogérzéknek, valamennyiünknek azért is, mert most már tényleg elég volt!
Lipusz Zsolt
középiskolai tanár

Jobbik-alelnök
Nyíregyháza

Olvasónk levele: Nos, kedves Lipusz Zsolt, ha akarja, ha nem, Ön már a barátom.

Meg lennék lepve, ha ezért az írásáért nem veszítené el az állását, de ahogy Julius Streicher mondta: „Aki ismeri az igazságot, és nem mondja ki, szánalmas, gyáva ember." Gratulálnom kell, mert Ön a teljes igazságot írta.

Irigylem a diákjait, hogy egy olyan tisztán látó embertõl tanulhatnak, mint Ön.

Igen, ott leszünk Ferihegyen és az esetleges tárgyalásokon, mert valahol meg kell húzni a vonalat. Nincs tovább, elég volt.

Veterán hõseinknek látniuk kell, hogy nem hiába hoztak áldozatot a világszabadságharc éveiben, a Zuroff-féle kampósférgeknek pedig egyértelmû az üzenet, az elnézés ideje lejárt.

Most mi jövünk – és maradunk.

Gábor
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready