Egy újabb összeesküvés-elmélettől szeretném ezúton megszabadítani a nemzeti tábort. A Bombagyár Rádió legutóbbi adásában még a szerkesztőkkel közösen mosolyogtam meg egy másik vendég „bombahírét”, melyet azonban utólag Blogin sajnos „élesített”, most még engem nevezve hitetlennek. Pedig már szerinte is létezik egy „Nemzetközi Pénzügyi Társaság nevû zsidó gyülekezet”, melynek „még a mezei alkalmazottai is mentessé váltak a jogi eljárások alól (gyakorlatilag istenkártyát kaptak)”.
Tomcat meghívott a Bombagyár Rádió nyári szünetet megelőző utolsóelőtti (XXXIX. heti) adásába, ahol szintén és ismét vendég volt Dragon64. Már a felvétel előtt furán néztem rá, amikor arról beszélt, hogy őt rendszeresen zaklatja telefonon Uri Geller. (Blogin is képzelgőnek nevezte, de amaz gyermekét nevezte meg tanúnak, aki szintén hallotta. Blogin erre még megjegyezte, hogy egy telefonbeszélgetést nehéz hallania másnak, meg amúgy is honnan tudja, pontosan ki beszél a túlsó végen, de aztán ráhagytuk.)
A Magyarok Nemzetgyûlését Előkészítő Politikai Akadémia oktatója kiszivárogtat
A letölthető, két és fél órás adásban 1:04:25-től kezdődik az injekciós rész, melyben az 1985. évi V. törvényről „rántja le a leplet”. Azóta kiderült: az 1985. évi 20. törvényerejû rendeletről lenne szó.
Dragon64: elvégezhettem a kedves Király B. Izabella (a Magyar Érdek Pártja (MÉP) elnöke volt – a szerk.) által szervezett Magyarok Nemzetgyûlését Előkészítő Politikai Akadémiát, sőt bizonyos témákban még itt előadóként is részt vehettem a munkában, és ott ismerkedtem meg azzal a törvénnyel (…) A Világbank és a Nemzteközi Valutaalap munkatársai Magyarországon azonnali úgynevezett állampolgárságot, ugyanakkor teljes adó-, jogi és büntetőjogi mentességet, letelepedési támogatást, lakást, szállást, mindent, amit kell, és a családtagjaik is! És ezen lehet gúnyolódni (…) Tisztelt Jobbik, miért nem beszélünk róla?
Novák: Majd beütöm a Google-be, hogy kidob-e egy ilyet…
Dragon64: Nem fogja.
Novák: Akkor nem tudom, hogy milyen létező törvény…
Dragon64: Rendkívül egyszerû: elmész Izabellához, fölkeresed…
Novák: De ha csak ő tud erről, akkor…
Blogin (röhögve): Nem árt, ha legalább a bírók tisztában vannak vele, hogy létező törvény…
Tomcat: Figyelj, én utána fogok nézni, ünnepélyesen megígérem (…) Utána fogok nézni, hogy létezik-e ez a törvény.
Ki a hülye: én vagy te?
Aki nem valami álszent politikus, nehezen tudja megállni ilyen helyzetben, hogy ne mosolyogjon, amin persze Dragon64 megsértődött. „Pártok feletti szellemi és erkölcsi magasságból” próbált ezután vitázni velem, kötekedő-szurkálódó kérdésekkel. Aki szereti az effélét, 1:10:00-ig hallgathatja a felvételt, míg Tomcat rendet nem vágott. Dragon64-gyel mindenesetre kvittek vagyunk: mindketten jó szándékú, haszontalan hülyének tartjuk a másikat. Viszont abban is különbözünk, hogy én a békés egymás mellett élés híve vagyok.
Úgy vélem, hogy Dragon64 neve a Commodore 64-ből származik, s technikailag is megakadhatott annál, mindenesetre az internetes keresők ha sokat nem is, de igenis találnak a Nemzetközi Pénzügyi Társaságról (tehát nem kell felkutatnom a „Magyarok Nemzetgyûlését Előkészítő Politikai Akadémiát”). Hivatalosan a magánszektor befektetéseit támogatja (vagy csak támogatta?) nagy kockázatot jelentő ágazatokban vagy országokban. Hogy pontosan kiket pénzeltek, afelől nincsenek kétségeim, lévén a mûveleti alapelvekben: „a Társaság nem finanszíroz vállalkozást valamely tag területén, ha azt az illető tag ellenzi” (1985-öt írtak akkor).
„Exkluzív”: idézünk a „titkos” törvényből
De amit Blogin is írt a Bombagyáron, hogy mindenféle törvények feletti jogosultságot kaptak a pénzintézet alkalmazottai, az erős csúsztatás, és különösen érthetetlen azok után, hogy elolvashatta a törvényerejû rendeletet. Persze, hogy vannak kiváltságok, de hát ez a nemzetközi diplomácia területén is szokás. Az ÁVH sem léphetett pl. nagykövetségek területére, és ma sem adóztatja meg a „vendéglátó” ország azok alkalmazottait. Mi az alábbiakban az abszurd?
„A Társaság ellen eljárást indítani csak azon tag területén mûködő és joghatósággal rendelkező illetékes bíróság előtt lehet, ahol a Társaságnak hivatala mûködik, ahol az idézés, vagy az eljárásról kézbesítendő más értesítés átvételére a Társaság megbízottat jelölt ki, illetve ahol értékpapírokat bocsátott ki vagy garantált.”
„A Társaság vagyona és követelései - bárhol és bárki birtokában legyenek is - mentesek a lefoglalás, letiltás vagy a végrehajtás minden formája alól mindaddig, amíg a Társaság ellen jogerős ítéletet nem hoztak.”
„A Társaság vagyona és követelései - bárhol és bárki birtokában legyenek is - mentesek az államigazgatási vagy jogalkotói intézkedésen alapuló kutatás, igénybevétel, elkobzás és kisajátítás vagy a foglalás bármely más formája alól.”
Még az utolsó esetleg kiváltságnak tûnhet, de a magántulajdont törvényesen államosító, kommunista diktatúrával szemben nem csoda, ha ilyen feltételt szabtak a nemzetközi hatalmak, és a már említett, diplomáciai párhuzammal is könnyen magyarázható. Az sem szokatlan, hogy a Társaság minden alkalmazottja „hivatalos minőségben végzett tevékenysége tekintetében mentes a jogi eljárás alól”, ugyanis ez minden magyarországi cégre is igaz, de hogy mégis inkább egy kurucos példát hozzak: az ÁVO-sok sem felelnek a munkakörükben elkövetett jogsértésekért, hanem maga a BRFK fizet kártérítést, azt kell perelnünk rendszeresen. Tehát végül ez a pont se jelenti azt, hogy pl. büntetlenül végigerőszakolhatják asszonyainkat hazánkban (az csak a szovjet „felszabadítóknak” volt szabad).
Elég volt a hülyeségből!
Kedves Tomcat! Múltkor magad is úgy besokalltál az őrültjeinktől, hogy közzétettél egy videoparódiát róluk. Remélem, nem osztod a beoltott Blogin álláspontját. Nem árt elejét venni a hülyeségnek, mert – mint amúgy általában normális szerkesztőtársad példája is mutatja – ragadós. Aztán majd magyarázkodhatnak a magunkfajta politikusok, hogy miért nem lépnek fel az összeesküvés ellen, miért ilyen „álradikálisok”. (Tényleg, Tomcat, adós vagy még a szögedi majálison elhangzott, gyerekakasztást követelő felvétel nyilvánosságra hozásával is, hogy megalapozottan ítélhessünk az ügyben - Kuruc.info szerk.)
További összeesküvés-elméletek
Apropó, egy tényfeltáró kutatást már végeztem egy másik, sajnos hazugnak bizonyult legenda ügyében, mely szerint egy pápai intézet Trianon felülvizsgálatát követeli. S ha már itt tartunk, bár külön cikket is érdemelne a legismertebb: Cion bölcseinek jegyzőkönyvei. Hering József és más szakértők is egyetértenek abban, hogy bár valós motívumok vannak benne, s tény, hogy 1903-ban már nyilvánosságra került az, amiből sok minden megvalósult, de azért vannak ilyen, ma már megmosolyogtató sorai is: „Önök azt mondhatnák, hogy a gójok fegyverrel a kezükben fognak nekünk jönni, ha idő előtt rájönnek arra, hogy valójában mi folyik körülöttük; ez ellen azonban Nyugaton oly szörnyû terroreszközünk van, melytől még a legbátrabbak is remegnek - a földalatti helyiségek, a földalatti vasutak, azok a földalatti folyosók, amelyek még az idő elérkezése előtt készen lesznek valamennyi világváros alatt, s ahonnan ezeket a fővárosokat minden szervezetükkel és irattárukkal együtt a levegőbe fogjuk röpíteni.”
Novák Előd
(Kuruc.info)