2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: ne tűrjük a nemzeti jelképeink elleni iskolai hadjáratot!

Reklám


2009-ben magyar állampolgárként döbbenten szembesülhetünk azzal, hogy a trianoni maradvány-országban nagyobb esélyünk van egy rendőri intézkedés sérelmet elszenvedő áldozatának lennünk, amennyiben Árpád-sávozatú zászlót lengetünk közterületen, vagy történelmi Magyarország-kitűzőt  viselünk, mint ha a nyílt utcán valamilyen erőszakos bűncselekményt követnénk el.
Sajnálatos, de tény, hogy 2007. augusztus 19-én a Vereckei-hágónál úgy tettünk zarándokutat, hallgattuk végig a Kárpátia-együttes szívbemarkolóan gyönyörű koncertjét előbb fenn, Árpád fejedelmünk hazajövetelének színhelyén, majd lenn, Beregszászon - mellesleg zuhogó esőben -, hogy közben egyetlen egy ukrán rendőrrel nem találkoztunk. A sajnálatos szó a hazai állapotokkal való összehasonlításra utal, mert, ugye, a csonka országban mindez teljességgel elképzelhetetlen.

Az utóbbi időben egyre sokasodnak azok az aggasztó hírek, melyek szerint tanárok Budapesten, Debrecenben, lelki agressziót követvén el diákjaik ellen, megtiltják bizonyos nemzeti szimbólumaink viselését tanítványaik számára.
Elöljáróban kedves, az ultraliberális agymosással szemben rezisztens diákjaink nevében szögezzük le: ma a jelenleg hatályos jogszabályok szerint egyetlen tanár sem tilthatja meg növendékeinek semelyik nemzeti jelképünk viselését sem. Amennyiben esetleg valamelyikük ún. tiltott önkényuralmi jelképet viselne, akkor sem tehet semmit, legfeljebb, ha van annyira alávaló, feljelentheti a gyereket a területileg illetékes rendőrkapitányságon. (Mellesleg ez a törvény úgy ostobaság, ahogyan van, s miképpen Vajnai Attila esete is bizonyítja, csodálatosan érvényesül a kettős mérce elve itt is. Vajon miféle ítéletet hozna a tisztelt bíróság abban az esetben, ha valaki horog- vagy nyilaskeresztes kitűzővel járna-kelne közterületen? Naná, hogy elmeszelné!)

Nemrégiben Nyíregyháza egyik iskolájában is megtörtént, hogy valamelyik korunk degenerált liberális szelleméhez kényszeresen idomuló kolléga leszedette növendékeivel az Árpád-sávos és a történelmi Magyarország-kitűzőket. Mégis milyen alapon? Amerikai nemzeti jelképeket, mindenféle elkorcsosult hollywoodi akcióhős képmását, vagy éppen a Che Guevaráét hordozó pólókban nyugodtan lehet iskolába járni, csak olyanban nem, amely ennek a nemzetnek az identitását és tradícióját hordozza ősi időktől fogva? Hát hová süllyedt ez az ország? Van még lejjebb? (Gyanítom, hogy igen.)

Arra kell hogy biztassak minden hazaszerető diákot, hogy az ilyen, magyarnak nem is nevezhető tanár utasításának végrehajtását tagadja meg, és a leghatározottabban utasítsa vissza, sőt, már másnap úgy jelenjen meg az iskolában, hogy lehetőleg egyszerre viseli magán mindkét nemzeti szimbólumunkat, a történelmi Magyarországét meg az Árpád-sávos kitűzőt is.

Ezeknek a senkiházi hontalan és azonosságtudat nélkülieknek vagy éppenséggel idegen érdekek előtt hajbókolóknak ezentúl semmilyen megalázó hülyeségét nem szabad eltűrnünk. Eljött a zéró tolerancia alkalmazásának ideje velük szemben.
Mert ez nem kozmopolita-ország, hanem Magyarország, ahol mi vagyunk itthon. Akinek meg nem tetszik, el lehet menni…

Lipusz Zsolt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready