2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Örömóda: Jobbik- 15%! - Lipusz Zsolt írása

Reklám


A nemzetek Európájáért
Végre bizonyossá vált: minden, ellenkező irányú hazudozás dacára, hogy a nemzeti radikális erő nem a parlamenti bejutás küszöbén áll, hanem háromszorosan meghaladja azt. Nosza, fideszes és MSZP-s stratégák, lehet az elkövetkezendő időre a cselekvési tervet kidolgozni a „szélsőjobboldali métely” továbbterjedése megakadályozása érdekében.
Össze-vissza hazudoztatok csak azért, hogy a Jobbik ne legyen parlamenti párt, de bumeráng-effektusként mindez a ti fejetekre hullott vissza: ma már a Jobbik nem a parlamenti bejutásért küzdő minipárt, hanem az európai radikális jobboldali előretörő trendnek megfelelő, igazi középpárti politikai tényezőnek számító realitás, amely ugyanakkora erőt képvisel, mint a szocialisták. Hál’ Istennek!
Június 7-e történelmi nap a magyarság szenvedésteli históriájában. Kikerült az európai képviseletből egy rendkívüli módon undorító, gyomorforgató, magyarellenes, zsidó párt, az SZDSZ, s bekerült 15 %-kal egy, a holland és brit nemzeti radikális pártokkal rokon ideológiájú nemzeti párt, a Jobbik az európai parlamentbe. Innentől kezdve politológiai hulladékhelyre kínálkoznak az efféle kifejezések: a szélsőjobboldal csupán a társadalom egy szűk szegmensének politikai érdekképviseletét elégíti ki, elvonja a szavazókat az állítólagos nemzeti beállítottságú Fidesztől, akik amúgy rohannának, hogy Orbánra adják voksaikat. No, ennek tegnap óta vége. A magyar társadalom jelentős részének elege volt abból az ocsmány hazudozásból, ami itt folyik 1945 óta. Nem lehet büntetlenül egy országot lerabolni és kifosztani, polgárait a gyarmatlakók szintjére süllyeszteni anélkül, hogy ez valamiféle reakciót ne szüljön.  Eljött az idő… Nem véletlenül remegett Lendvai hangja, s foglalkozott beszédének több, mint felében a Jobbikkal, a politikai kéjnő, Dávid Ibolya.
Igen, tegnaptól új időszámítás kezdődött a hazai belpolitikában. Tetszik- nem tetszik, a Jobbikkal tartósan számolni kell a magyar közéletben. Mert abból tényleg elég volt, hogy kretén- homoszexuális SZDSZ-esek uralják Magyarországot, és kiszolgáltassák az internacionalista zsidó érdekeknek. Nos, ez a korszak ért most véget. Mert Magyarország a MAGYAROKÉ, június 7-étől ezt a politikai krédót fogjuk tűzön-vízen át érvényesíteni. A hazaárulók és nemzetvesztők pedig oda kerülnek, ahová valók: a büntetőeljárást lefolytató bíróság elé. Húsz évet elvettetek az életünkből aljas, senkiházi, mocskos hazaárulók. De közel az idő, amikor mindenért uzsorakamatostól megfizettek!
Lipusz Zsolt- Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready