Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"11:41 Kalapáccsal és gumibottal verte meg "riválisa" autóját egy féltékeny mosonmagyaróvári asszony11:17 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában10:51 Árad a Felső-Tisza, egyre több hulladék érkezik Ukrajnából10:03 A párt Gyurcsányé, a kasszakulcs a Fideszé - megszűnt az ország második legnagyobb jobbikos alapszervezete09:26 Újabb tartományokat ért el a járvány Németországban08:29 Már egy Horthy-felvonulás sem fér bele a Facebook magyarellenességbe beleőrült cenzorainak07:43 Nigériát is elérte a járvány
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: Zátonyra futott a fideszes kreténideológia

Reklám

Vasárnap történelmi sorsfordulónak lehettünk tanúi: a Jobbik parlamenten kívüli pártként 15 %-ot kapott! Végre, két évtized után olyan politikai erő is döntéshozatali tényező lesz Európa központjában, amely nem részese a „rendszerváltoztatás” óta eltelt évek rablásainak.
A múlt vasárnap látványosan zátonyra futott az a fideszes kreténideológia, miszerint „egy a tábor egy a zászló” , s a Jobbikra leadott szavazat automatikusan elvész, kis pártról lévén szó. No, Kövér Laca és Viktor most mit bírtok kérődzni magatokból? A Jobbik európai tényező, erős középpárt lett. A legaljasabb, undorító kampányt ugyanis ti folytattátok az új erő ellen. Nem 5%-ról van szó, hanem 15-ről! S jövőre, az itteni választásokkor már az a veszély fenyeget benneteket, hogy a Jobbik akár le is győzheti a retorikailag magyar, cionkolonialista zsidó pártot, no, akkor mi lesz az „egy a tábor, egy a zászló” ostoba szlogennel? A most rátok szabadított jobbikos győzelem is jelzi: hiteltelenek vagytok. A rátok voksolók között is van legalább 20 %, aki csupán azért szavazott rátok, mert bevette a szektavezér, Orbán Viktor azon hazug szavait, miszerint a Jobbikra leadott szavazat elvész, hiszen úgysem jut parlamenti képviselethez a szóban forgó párt. De végre ott vagyunk!
Ettől kezdve jobb lenne, ha a fideszes agytröszt a mostani, Bajnai által vezetett felkötni való, aljas hazaárulókra fordítana nagy figyelmet. Kedves fideszesek! Mi nem állunk útjába az igazságtételnek. Minden olyan törvényt megszavazunk, ami e nemzet érdekét szolgálja. Magyarokként, szabad emberként kívánunk élni e gyönyörű, Isten áldotta hazában. Férfiként nővel és gyermekekkel az oldalunkon, s nekik elmesélve minden történelmi sorsfordulónkat, hogy tanulják meg hordozni a nehéz keresztet ők is.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready