2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: Zátonyra futott a fideszes kreténideológia

Reklám

Vasárnap történelmi sorsfordulónak lehettünk tanúi: a Jobbik parlamenten kívüli pártként 15 %-ot kapott! Végre, két évtized után olyan politikai erő is döntéshozatali tényező lesz Európa központjában, amely nem részese a „rendszerváltoztatás” óta eltelt évek rablásainak.
A múlt vasárnap látványosan zátonyra futott az a fideszes kreténideológia, miszerint „egy a tábor egy a zászló” , s a Jobbikra leadott szavazat automatikusan elvész, kis pártról lévén szó. No, Kövér Laca és Viktor most mit bírtok kérődzni magatokból? A Jobbik európai tényező, erős középpárt lett. A legaljasabb, undorító kampányt ugyanis ti folytattátok az új erő ellen. Nem 5%-ról van szó, hanem 15-ről! S jövőre, az itteni választásokkor már az a veszély fenyeget benneteket, hogy a Jobbik akár le is győzheti a retorikailag magyar, cionkolonialista zsidó pártot, no, akkor mi lesz az „egy a tábor, egy a zászló” ostoba szlogennel? A most rátok szabadított jobbikos győzelem is jelzi: hiteltelenek vagytok. A rátok voksolók között is van legalább 20 %, aki csupán azért szavazott rátok, mert bevette a szektavezér, Orbán Viktor azon hazug szavait, miszerint a Jobbikra leadott szavazat elvész, hiszen úgysem jut parlamenti képviselethez a szóban forgó párt. De végre ott vagyunk!
Ettől kezdve jobb lenne, ha a fideszes agytröszt a mostani, Bajnai által vezetett felkötni való, aljas hazaárulókra fordítana nagy figyelmet. Kedves fideszesek! Mi nem állunk útjába az igazságtételnek. Minden olyan törvényt megszavazunk, ami e nemzet érdekét szolgálja. Magyarokként, szabad emberként kívánunk élni e gyönyörű, Isten áldotta hazában. Férfiként nővel és gyermekekkel az oldalunkon, s nekik elmesélve minden történelmi sorsfordulónkat, hogy tanulják meg hordozni a nehéz keresztet ők is.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready