2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Ne nyugodjék békében! Rövid töprengés az SZDSZ megsemmisülése kapcsán

Reklám

Miként az várható volt, s jelen sorok írója is jó előre jelezte már június 7-e előtt, az EP-választások politikai földcsuszamlást hoztak jó egy hónappal ezelőtt.
A kivénhedt, energiáiból már csak – vásári cigányasszonyok módjára – hajtépkedéssel fenyegetődző, őshüllők által irányított MSZP végre kis párt lett, a Jobbik, pedig, amely rövid történelme során először mérettette meg magát a választási harcban önálló politikai erőként, simán bejutott, kis híján megelőzve a szocialistákat. S óriási örömünkre a hazai politikai életet immár két évtizede terrorizáló, ultraszélsőséges, nyíltan kirekesztő, fajgyűlölő, globálcionista érdekeket védő és képviselő, leplezetlenül magyargyűlölő párt, az SZDSZ is megkapta a kegyelemdöfést a maga 2,1 százalékával. (Megjegyzendő, a magunk részéről még ezt az eredményt is sokalljuk.)
A választási eredmények következtében azután kitört a „polgárháború” a vesztesek pártjaiban. A szocialistáknál egymásnak esett a vének és az ifjak nemzedéke, a neoliberálisoknál zajló végjáték, agónia pedig egyenesen szívet melengető. Tömegesen lépnek ki a tagok a szövetségből, vezetőik egymást átkozzák, eddig teljesen ismeretlen, másod- és harmadvonalbeli alakok veszik át a párt vezetését, s eközben lassan már egy kisebb klubszobában elfér a szabadmadarak országos tagállománya. Ide jutott hát ez az arrogáns, beképzelt, mindig mindent mindenkinél jobban tudó, s húsz évig az észt osztó, a magyarság lelki és spirituális energiáit céltudatosan és nagy buzgalommal romboló, mindenféle aberrációt támogató politikai bűnszövetkezet.
A most választott Retkes-féle vezetés is kénytelen volt elismerni, hogy ez a politikai formáció súlyos vétkezett eddigi tevékenységével a magyarság ellen. Csakhogy ezzel a dolog még koránt sincs elintézve. Ez a banda megbocsáthatatlan bűnöket követett el azzal, és most csak a legfontosabbakat említsük meg, hogy: 
– tudatosan rombolta a magyar nemzettudatot, permanensen gyalázta ősi, nemzeti jelképeinket,
– szétverte az oktatást és az egészségügyet,
– előkészítette, sőt végbevitte hazánk gyarmatosítását és izraeli kézre adását,
– végül bűnöző politikus egyedei aktívan részt vettek az ország szétrablásában, illetve százmilliárdok eltüntetésében.
Ezekért a rettenetes gonosztetteikért nem elegendő csupán a történelem ítélőszéke előtt felelniük. A Pető Ivánoknak, Haraszti Miklósoknak, Kuncze Gáboroknak, Gadó Györgyöknek Demszky Gáboroknak, Konrád Györgyöknek és bűntársaiknak a földi igazságszolgáltatás, illetve az egész nemzet előtt kell majd számot adni mindazokért a bűncselekményekért, melyeket a csonkaországbeli, illetve az egyetemes, összmagyarság ellen elkövettek aljas ténykedésükkel. 
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready