2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Ne nyugodjék békében! Rövid töprengés az SZDSZ megsemmisülése kapcsán

Reklám

Miként az várható volt, s jelen sorok írója is jó előre jelezte már június 7-e előtt, az EP-választások politikai földcsuszamlást hoztak jó egy hónappal ezelőtt.
A kivénhedt, energiáiból már csak – vásári cigányasszonyok módjára – hajtépkedéssel fenyegetődző, őshüllők által irányított MSZP végre kis párt lett, a Jobbik, pedig, amely rövid történelme során először mérettette meg magát a választási harcban önálló politikai erőként, simán bejutott, kis híján megelőzve a szocialistákat. S óriási örömünkre a hazai politikai életet immár két évtizede terrorizáló, ultraszélsőséges, nyíltan kirekesztő, fajgyűlölő, globálcionista érdekeket védő és képviselő, leplezetlenül magyargyűlölő párt, az SZDSZ is megkapta a kegyelemdöfést a maga 2,1 százalékával. (Megjegyzendő, a magunk részéről még ezt az eredményt is sokalljuk.)
A választási eredmények következtében azután kitört a „polgárháború” a vesztesek pártjaiban. A szocialistáknál egymásnak esett a vének és az ifjak nemzedéke, a neoliberálisoknál zajló végjáték, agónia pedig egyenesen szívet melengető. Tömegesen lépnek ki a tagok a szövetségből, vezetőik egymást átkozzák, eddig teljesen ismeretlen, másod- és harmadvonalbeli alakok veszik át a párt vezetését, s eközben lassan már egy kisebb klubszobában elfér a szabadmadarak országos tagállománya. Ide jutott hát ez az arrogáns, beképzelt, mindig mindent mindenkinél jobban tudó, s húsz évig az észt osztó, a magyarság lelki és spirituális energiáit céltudatosan és nagy buzgalommal romboló, mindenféle aberrációt támogató politikai bűnszövetkezet.
A most választott Retkes-féle vezetés is kénytelen volt elismerni, hogy ez a politikai formáció súlyos vétkezett eddigi tevékenységével a magyarság ellen. Csakhogy ezzel a dolog még koránt sincs elintézve. Ez a banda megbocsáthatatlan bűnöket követett el azzal, és most csak a legfontosabbakat említsük meg, hogy: 
– tudatosan rombolta a magyar nemzettudatot, permanensen gyalázta ősi, nemzeti jelképeinket,
– szétverte az oktatást és az egészségügyet,
– előkészítette, sőt végbevitte hazánk gyarmatosítását és izraeli kézre adását,
– végül bűnöző politikus egyedei aktívan részt vettek az ország szétrablásában, illetve százmilliárdok eltüntetésében.
Ezekért a rettenetes gonosztetteikért nem elegendő csupán a történelem ítélőszéke előtt felelniük. A Pető Ivánoknak, Haraszti Miklósoknak, Kuncze Gáboroknak, Gadó Györgyöknek Demszky Gáboroknak, Konrád Györgyöknek és bűntársaiknak a földi igazságszolgáltatás, illetve az egész nemzet előtt kell majd számot adni mindazokért a bűncselekményekért, melyeket a csonkaországbeli, illetve az egyetemes, összmagyarság ellen elkövettek aljas ténykedésükkel. 
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready