Miként az várható volt, s jelen sorok írója is jó előre jelezte már június 7-e előtt, az EP-választások politikai földcsuszamlást hoztak jó egy hónappal ezelőtt.
A kivénhedt, energiáiból már csak – vásári cigányasszonyok módjára – hajtépkedéssel fenyegetődző, őshüllők által irányított MSZP végre kis párt lett, a Jobbik, pedig, amely rövid történelme során először mérettette meg magát a választási harcban önálló politikai erőként, simán bejutott, kis híján megelőzve a szocialistákat. S óriási örömünkre a hazai politikai életet immár két évtizede terrorizáló, ultraszélsőséges, nyíltan kirekesztő, fajgyűlölő, globálcionista érdekeket védő és képviselő, leplezetlenül magyargyűlölő párt, az SZDSZ is megkapta a kegyelemdöfést a maga 2,1 százalékával. (Megjegyzendő, a magunk részéről még ezt az eredményt is sokalljuk.)
A választási eredmények következtében azután kitört a „polgárháború” a vesztesek pártjaiban. A szocialistáknál egymásnak esett a vének és az ifjak nemzedéke, a neoliberálisoknál zajló végjáték, agónia pedig egyenesen szívet melengető. Tömegesen lépnek ki a tagok a szövetségből, vezetőik egymást átkozzák, eddig teljesen ismeretlen, másod- és harmadvonalbeli alakok veszik át a párt vezetését, s eközben lassan már egy kisebb klubszobában elfér a szabadmadarak országos tagállománya. Ide jutott hát ez az arrogáns, beképzelt, mindig mindent mindenkinél jobban tudó, s húsz évig az észt osztó, a magyarság lelki és spirituális energiáit céltudatosan és nagy buzgalommal romboló, mindenféle aberrációt támogató politikai bűnszövetkezet.
A most választott Retkes-féle vezetés is kénytelen volt elismerni, hogy ez a politikai formáció súlyos vétkezett eddigi tevékenységével a magyarság ellen. Csakhogy ezzel a dolog még koránt sincs elintézve. Ez a banda megbocsáthatatlan bűnöket követett el azzal, és most csak a legfontosabbakat említsük meg, hogy: 
– tudatosan rombolta a magyar nemzettudatot, permanensen gyalázta ősi, nemzeti jelképeinket,
– szétverte az oktatást és az egészségügyet,
– előkészítette, sőt végbevitte hazánk gyarmatosítását és izraeli kézre adását,
– végül bűnöző politikus egyedei aktívan részt vettek az ország szétrablásában, illetve százmilliárdok eltüntetésében.
Ezekért a rettenetes gonosztetteikért nem elegendő csupán a történelem ítélőszéke előtt felelniük. A Pető Ivánoknak, Haraszti Miklósoknak, Kuncze Gáboroknak, Gadó Györgyöknek Demszky Gáboroknak, Konrád Györgyöknek és bűntársaiknak a földi igazságszolgáltatás, illetve az egész nemzet előtt kell majd számot adni mindazokért a bűncselekményekért, melyeket a csonkaországbeli, illetve az egyetemes, összmagyarság ellen elkövettek aljas ténykedésükkel. 
Lipusz Zsolt – Kuruc.info