2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken11:42 Az ausztrálok háromnegyedét érintette a tűzvész
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: Kiegészítés a szabolcsi bolsevik feljelentéshez

Reklám

Egyáltalán nem lep meg, hogy a paleobolsevik Munkáspárt 2006 (Vajha miért nem 2009? Esetleg1919? Uram bocsá’ 1917?) nevű szervezet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészséghez fordult, kezdeményezendő a Nemzeti Őrsereg elnevezésű hagyományőrző testület feloszlatását.
Afféle in medias res kezdéssel indítva: hogyan lehetséges az, hogy ma Magyarországon működhet egy olyan párt (s ha már működni kezdett, még nincsen feloszlatva), amely nyíltan vállalja a gyilkos, 100 millió ember haláláért felelős marxista-leninista agymenéssel való eszmei sorsközösségét és lényegi azonosságát?!
S amennyiben egy ilyen bolsevista képződmény szabadon hirdetheti a kommunista ideológia sertésinfluenzánál is mérgezőbb mákonyos fertőzetét, vajon miért nem alapítható ma legálisan Magyarországon mondjuk egy, a hitleri örökséget valló nemzetiszocialista párt?
Továbbá: mit kezdjünk a feljelentésben (ez mindig kedvenc szabadidős tevékenysége volt elvtársainknak) foglalt azon kitétellel, miszerint az Őrsereg „felül akarja írni a magyar államnak a rend és a közrend fenntartására irányuló tevékenységét”?
Nos… Mély levegővétel után kérdéseim a következők:
1. Hol létezik itt ma magyar állam?
2. Hogyan valósul meg a nem létező magyar állam azon törekvése, hogy a közrendet fenntartsa? Talán csak nem olyképpen, hogy ÁVH-s pribékjeivel hadat üzen a békés és tisztességes magyar polgároknak, kilövi szemüket, nyomorékká veri őket, a bűnözőket, gyilkosokat pedig futni hagyja? (Lásd: Kiskunlacháza, Ráckeve, Ophélie-ügy, stb.)
3. Hol van a mai Magyarországon közrend?
Remélhetően az illetékes ügyészség vissza fogja dobni a Munkáspárt 2006 feljelentését, hiszen annak állításai, pontosabban rágalmai minden valós alapot nélkülöznek.
Akik ennek az országnak a társadalmi békéjét fenyegetik, azok az egykori komcsi konglomerátum mára több formációban létező alegységei: az MSZP, a döglődő, azóta talán ki is múlt SZDSZ, no meg a kétfelé osztódott Munkáspárt.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready