Egyáltalán nem lep meg, hogy a paleobolsevik Munkáspárt 2006 (Vajha miért nem 2009? Esetleg1919? Uram bocsá’ 1917?) nevű szervezet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészséghez fordult, kezdeményezendő a Nemzeti Őrsereg elnevezésű hagyományőrző testület feloszlatását.
Afféle in medias res kezdéssel indítva: hogyan lehetséges az, hogy ma Magyarországon működhet egy olyan párt (s ha már működni kezdett, még nincsen feloszlatva), amely nyíltan vállalja a gyilkos, 100 millió ember haláláért felelős marxista-leninista agymenéssel való eszmei sorsközösségét és lényegi azonosságát?!
S amennyiben egy ilyen bolsevista képződmény szabadon hirdetheti a kommunista ideológia sertésinfluenzánál is mérgezőbb mákonyos fertőzetét, vajon miért nem alapítható ma legálisan Magyarországon mondjuk egy, a hitleri örökséget valló nemzetiszocialista párt?
Továbbá: mit kezdjünk a feljelentésben (ez mindig kedvenc szabadidős tevékenysége volt elvtársainknak) foglalt azon kitétellel, miszerint az Őrsereg „felül akarja írni a magyar államnak a rend és a közrend fenntartására irányuló tevékenységét”?
Nos… Mély levegővétel után kérdéseim a következők:
1. Hol létezik itt ma magyar állam?
2. Hogyan valósul meg a nem létező magyar állam azon törekvése, hogy a közrendet fenntartsa? Talán csak nem olyképpen, hogy ÁVH-s pribékjeivel hadat üzen a békés és tisztességes magyar polgároknak, kilövi szemüket, nyomorékká veri őket, a bűnözőket, gyilkosokat pedig futni hagyja? (Lásd: Kiskunlacháza, Ráckeve, Ophélie-ügy, stb.)
3. Hol van a mai Magyarországon közrend?
Remélhetően az illetékes ügyészség vissza fogja dobni a Munkáspárt 2006 feljelentését, hiszen annak állításai, pontosabban rágalmai minden valós alapot nélkülöznek.
Akik ennek az országnak a társadalmi békéjét fenyegetik, azok az egykori komcsi konglomerátum mára több formációban létező alegységei: az MSZP, a döglődő, azóta talán ki is múlt SZDSZ, no meg a kétfelé osztódott Munkáspárt.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info