2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: Kiegészítés a szabolcsi bolsevik feljelentéshez

Reklám

Egyáltalán nem lep meg, hogy a paleobolsevik Munkáspárt 2006 (Vajha miért nem 2009? Esetleg1919? Uram bocsá’ 1917?) nevű szervezet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészséghez fordult, kezdeményezendő a Nemzeti Őrsereg elnevezésű hagyományőrző testület feloszlatását.
Afféle in medias res kezdéssel indítva: hogyan lehetséges az, hogy ma Magyarországon működhet egy olyan párt (s ha már működni kezdett, még nincsen feloszlatva), amely nyíltan vállalja a gyilkos, 100 millió ember haláláért felelős marxista-leninista agymenéssel való eszmei sorsközösségét és lényegi azonosságát?!
S amennyiben egy ilyen bolsevista képződmény szabadon hirdetheti a kommunista ideológia sertésinfluenzánál is mérgezőbb mákonyos fertőzetét, vajon miért nem alapítható ma legálisan Magyarországon mondjuk egy, a hitleri örökséget valló nemzetiszocialista párt?
Továbbá: mit kezdjünk a feljelentésben (ez mindig kedvenc szabadidős tevékenysége volt elvtársainknak) foglalt azon kitétellel, miszerint az Őrsereg „felül akarja írni a magyar államnak a rend és a közrend fenntartására irányuló tevékenységét”?
Nos… Mély levegővétel után kérdéseim a következők:
1. Hol létezik itt ma magyar állam?
2. Hogyan valósul meg a nem létező magyar állam azon törekvése, hogy a közrendet fenntartsa? Talán csak nem olyképpen, hogy ÁVH-s pribékjeivel hadat üzen a békés és tisztességes magyar polgároknak, kilövi szemüket, nyomorékká veri őket, a bűnözőket, gyilkosokat pedig futni hagyja? (Lásd: Kiskunlacháza, Ráckeve, Ophélie-ügy, stb.)
3. Hol van a mai Magyarországon közrend?
Remélhetően az illetékes ügyészség vissza fogja dobni a Munkáspárt 2006 feljelentését, hiszen annak állításai, pontosabban rágalmai minden valós alapot nélkülöznek.
Akik ennek az országnak a társadalmi békéjét fenyegetik, azok az egykori komcsi konglomerátum mára több formációban létező alegységei: az MSZP, a döglődő, azóta talán ki is múlt SZDSZ, no meg a kétfelé osztódott Munkáspárt.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready