Bezár!
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:10 Ellenzéki tömegtüntetések zajlottak Oroszországban - több mint kétezer őrizetbe vétel, jövő hétvégén folytatják20:44 Elérte Afrika keleti partját az Eloise ciklon20:19 Férfikézilabda-vb: a lengyelek legyőzésével negyeddöntőben a mieink19:30 Brit tudósok még nem döntötték el, hogy halálosabb-e az új koronavírus-variáns18:39 Leszedette az uniós zászlókat a pitvarosi polgármester17:24 Végső búcsút vettek Frankó Endrétől, az utolsó Puma-repülőtiszttől16:53 Húszi támadás meghiúsításával henceg a szaúdi agresszor16:29 A szokásos őrizetbe vételek Minszkben is15:54 Megdöntötték Ásotthalom '56-os rekordját, de holnap már havazás jön15:35 Dehogy kényszerítette kedvesét kurválkodásra a Cozma-gyilkos Sztojka, sőt, le akarta beszélni a lekvárfőzésről14:58 Horvátország felfüggeszti a lakosság oltását14:30 Elrendelték a Telepy késelők letartóztatását14:14 A vezetés mellett a drog is a tatabányai fiatal vérében volt13:45 Kínai harci repülőgépek provokáltak Tajvan légterében12:58 Csak a szokásos: Magyarországot ismét a vörös zónába sorolták ukrán "barátaink"
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Oliver Stone: A média felett gyakorolt zsidó befolyás miatt nem lehet megvitatni a holokausztot

Reklám


A neves hollywoodi filmrendező Adolf Hitlerről készül filmet forgatni, akit véleménye szerint „bűnbaknak” állítottak be a múltban. Egy ilyesfajta kijelentés vajon „antiszemitizmusnak” és „holokauszt-tagadásnak” minősül? 
A médiumok felett gyakorolt zsidó ellenőrzés az oka annak, hogy nem lehetséges nyílt vitát folytatni a holokausztról – jelentette ki Oliver Stone, a neves hollywoodi filmrendező a Sunday Times című lapnak adott interjújában. Sőt, horribile dictu, még azt a nyilvánvaló igazságot is kimondta, hogy évek óta a zsidó lobbi határozza meg az Egyesült Államok külpolitikáját. 
Az interjúban Stone a holokauszt-tagadás határát súroló kijelentéseket tett, ugyanis azt is fejtegette például, hogy a „médiát uraló zsidóság” a közvélemény figyelmének középpontjába állította a holokausztot. Stone egyébként arra készül, hogy filmjében „Adolf Hitler és a szovjet diktátor, Sztálin szerepét történelmi összefüggésében mutassa be”. Nos, nagyon szép elképzelés, Sztálin esetében talán meg is valósítja majd, ha azonban Adolf Hitlert is „történelmi összefüggéseiben”, vagyis az igazságnak megfelelően kívánná bemutatni Oliver Stone, legott nácinak, fasisztának és hollókoszt-tagadónak minősülne. Akkor pedig véget érne ígéretes karrierje.   
"Van egy erős lobbi az USA-ban, amely igen keményen dolgozik. Ott van mindenütt, ez a legerősebb lobbi Washingtonban” - jelentette ki Stone, aki azért igyekezett a politikailag korrekt beszéd keretein belül maradni, amikor Hitlert „Frankensteinnek” nevezte, igaz, hozzátette azt is, hogy „Dr. Frankenstein” volt.
„A német, amerikai és brit nagyiparosok között sok híve volt” - fejtegette Stone, habár hozzátehette volna azt is, hogy a német nép körében pedig kimagasló népszerűségnek örvendett. A rendező arról is beszélt, hogy szerinte Hitles sokkal több kárt okozott az oroszoknak, mint a zsidóknak, hiszen „25 vagy 30 milliót is megölt közülük”. (Ami így természetesen nem igaz.) Stone az izraeli lobbinak az amerikai külpolitikára gyakorolt befolyásával kapcsolatban úgy vélekedett, hogy Izrael „eltorzította az Egyesült Államok külpolitikáját”, továbbá „szörnyűségesnek” nevezte Washington Irán-politikáját. „Irán nem feltétlenül ma született bárány” – óvatoskodott a rendező, – igaz, az „amerikaiak nincsenek tisztában a történet minden részletével” – tette hozzá.
Oliver Stone egyébként nem az első alkalommal hangoztatja, hogy az amerikai médiában és a hollywoodi filmekben eltorzítva mutatják be mind Hitler, mind pedig Sztálin személyiségét és tetteit. Az év elején Oliver Stone a Televíziós Kritikusok Szövetségének egyik rendezvényén arról beszélt, hogy „Hitlert igen gyakran bűnbaknak állítják be.” 
"Különböző folyamatok vezettek Hitler színre lépéséhez. Tisztában kell lennünk az okokkal és a következményekkel… Az embereknek Amerikában fogalmuk sincsen arról, hogy milyen kapcsolat van az első és a második világháború között” – fejtegette a rendező, aki elmondta azt is, hogy dokumentumfilmjeiben megpróbált  „belehelyezkedni Sztálin, illetve Hitler szerepébe, mert szerette volna megérteni a gondolkodásukat”. 
"Folyamatosan tanulnunk kell, továbbá szélesíteni kell látókörünket, és szabadulnunk kell bizonyos kötöttségektől a gondolkodásunkban….Vegyük csak a Náci Párt finanszírozásának ügyét. Hány amerikai nagyvállalat vett részt a nácik pénzelésében, a GM-től az IBM-ig? Hitler az az ember volt, akit igen könnyű lett volna meggyilkolni” – mondta végezetül Oliver Stone, aki kétségtelenül elment addig a határig, ameddig elmehetett. A teljes igazság ugyanis a „politikailag korrekt beszéd” keretein kívül van.
Forrás: ITT
Perge Ottó
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready