2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)17:30 Rendőrnek adta ki magát, és "szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített" egy nőt17:22 Több százezren menekültek el a török támadás elől Északkelet-Szíriában
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Oliver Stone: A média felett gyakorolt zsidó befolyás miatt nem lehet megvitatni a holokausztot

Reklám


A neves hollywoodi filmrendező Adolf Hitlerről készül filmet forgatni, akit véleménye szerint „bűnbaknak” állítottak be a múltban. Egy ilyesfajta kijelentés vajon „antiszemitizmusnak” és „holokauszt-tagadásnak” minősül? 
A médiumok felett gyakorolt zsidó ellenőrzés az oka annak, hogy nem lehetséges nyílt vitát folytatni a holokausztról – jelentette ki Oliver Stone, a neves hollywoodi filmrendező a Sunday Times című lapnak adott interjújában. Sőt, horribile dictu, még azt a nyilvánvaló igazságot is kimondta, hogy évek óta a zsidó lobbi határozza meg az Egyesült Államok külpolitikáját. 
Az interjúban Stone a holokauszt-tagadás határát súroló kijelentéseket tett, ugyanis azt is fejtegette például, hogy a „médiát uraló zsidóság” a közvélemény figyelmének középpontjába állította a holokausztot. Stone egyébként arra készül, hogy filmjében „Adolf Hitler és a szovjet diktátor, Sztálin szerepét történelmi összefüggésében mutassa be”. Nos, nagyon szép elképzelés, Sztálin esetében talán meg is valósítja majd, ha azonban Adolf Hitlert is „történelmi összefüggéseiben”, vagyis az igazságnak megfelelően kívánná bemutatni Oliver Stone, legott nácinak, fasisztának és hollókoszt-tagadónak minősülne. Akkor pedig véget érne ígéretes karrierje.   
"Van egy erős lobbi az USA-ban, amely igen keményen dolgozik. Ott van mindenütt, ez a legerősebb lobbi Washingtonban” - jelentette ki Stone, aki azért igyekezett a politikailag korrekt beszéd keretein belül maradni, amikor Hitlert „Frankensteinnek” nevezte, igaz, hozzátette azt is, hogy „Dr. Frankenstein” volt.
„A német, amerikai és brit nagyiparosok között sok híve volt” - fejtegette Stone, habár hozzátehette volna azt is, hogy a német nép körében pedig kimagasló népszerűségnek örvendett. A rendező arról is beszélt, hogy szerinte Hitles sokkal több kárt okozott az oroszoknak, mint a zsidóknak, hiszen „25 vagy 30 milliót is megölt közülük”. (Ami így természetesen nem igaz.) Stone az izraeli lobbinak az amerikai külpolitikára gyakorolt befolyásával kapcsolatban úgy vélekedett, hogy Izrael „eltorzította az Egyesült Államok külpolitikáját”, továbbá „szörnyűségesnek” nevezte Washington Irán-politikáját. „Irán nem feltétlenül ma született bárány” – óvatoskodott a rendező, – igaz, az „amerikaiak nincsenek tisztában a történet minden részletével” – tette hozzá.
Oliver Stone egyébként nem az első alkalommal hangoztatja, hogy az amerikai médiában és a hollywoodi filmekben eltorzítva mutatják be mind Hitler, mind pedig Sztálin személyiségét és tetteit. Az év elején Oliver Stone a Televíziós Kritikusok Szövetségének egyik rendezvényén arról beszélt, hogy „Hitlert igen gyakran bűnbaknak állítják be.” 
"Különböző folyamatok vezettek Hitler színre lépéséhez. Tisztában kell lennünk az okokkal és a következményekkel… Az embereknek Amerikában fogalmuk sincsen arról, hogy milyen kapcsolat van az első és a második világháború között” – fejtegette a rendező, aki elmondta azt is, hogy dokumentumfilmjeiben megpróbált  „belehelyezkedni Sztálin, illetve Hitler szerepébe, mert szerette volna megérteni a gondolkodásukat”. 
"Folyamatosan tanulnunk kell, továbbá szélesíteni kell látókörünket, és szabadulnunk kell bizonyos kötöttségektől a gondolkodásunkban….Vegyük csak a Náci Párt finanszírozásának ügyét. Hány amerikai nagyvállalat vett részt a nácik pénzelésében, a GM-től az IBM-ig? Hitler az az ember volt, akit igen könnyű lett volna meggyilkolni” – mondta végezetül Oliver Stone, aki kétségtelenül elment addig a határig, ameddig elmehetett. A teljes igazság ugyanis a „politikailag korrekt beszéd” keretein kívül van.
Forrás: ITT
Perge Ottó
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready