Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Egy ultraszélsőséges kuruc.infós köszönőlevele Gy.F.-nek és az MSZP-nek

Reklám


Tisztelt ex-miniszterelnök úr! Az önhöz, illetve elvtársaihoz intézett köszönőlevél puszta megírásának ténye már önmagában is meghökkentően hathat, és kellőképpen borzolhatja idegeiket. Pedig a dolgok sok esetben nem is annyira szövevényesek, mint amilyennek első megközelítésben feltűnnek számunkra.
Önök mást sem tettek kormányzásuk időszakában – az ország szisztematikus és tervszerű tönkretételén túl – , mint permanensen jajveszékeltek a „szélsőjobb” megerősödése és térhódítása miatt, s rendvédelmi szerveiket, sőt titkosszolgálataikat is bevetették abszolút törvénytelenül, az MSZP-SZDSZ hatalombitorlók szempontjából veszélyesnek minősített különféle nemzeti jellegű politikai és hagyományőrző szervezetek, illetve ezek tagjainak megfigyelésére és kompromittálására.
Szándékaikkal ellentétben, teljesen kontraproduktív módon,„elkúrós” kormányzásukkal azonban elévülhetetlen érdemeket szereztek ezen formációk népszerűségének és ismertségének fokozásában, továbbá a nemzeti radikális hírportálok látogatottságának ugrásszerű emelkedésében. Emlékezzék csak: a később a Magyarok Nyilaihoz kötött „robbantásos videó”, s az ominózus galacsintörvény spiritus rectoraként közröhej tárgyává vált Draskovics-Drazsé Tibor balul sikeredett vállalkozására, a Kuruc.info betiltására 2008 nyarán, amely egyfajta bumeráng-effektusként épp a saját fejükre ütött vissza: hírportálunk látogatottsága egyik napról a másikra látványosan és jól érzékelhetően megnövekedett. Akciójuk egyetlen kézzelfogható eredménye az lett, hogy immár hosszú ideje a Kuruc.info a jobboldal legolvasottabb weblapja. Hála és köszönet önöknek érte.
Ami pedig e sorok szerzőjének személyét illeti, aki a magyarországi szélsőjobboldal „kirívóan szélsőséges nézeteket hirdető” publicistája (a Szabad Nép-jogutód, népszabadságos Kácsor Zsolt örökbecsű definíciója – hála és köszönet neki is érte), nos, önöknek abban is elévülhetetlen érdemük van, hogy szerénységem az újságírói pályára tévedt. Tudniillik, amennyiben jelenkori történelmünknek nincs a fentebb már említett „elkúrós-érája” valószínűleg nem kellene vele számolniuk, mint a hazai „újnyilas, neonáci, antiszemita, holokauszttagadó” nézetek egyik fő zászlóvivőjével. E „fasiszta szörnyeteg” eredeti elképzelése ugyanis az volt, hogy középiskolai tanárként dolgozza le aktív éveit, diákokat nevel, utazgat, s a horatiusi carpe diem szellemében éli életét. Az ön destruktív, néhai antikormánya azonban elpusztított körülötte, mondhatnánk életterében, mindent, ami érték és továbbörökítendő kultúrkincs volt: hazát, nemzeti vagyont és kultúrát, iskolát, tekintélyt, közösségi és egyéni morált, jövőbe vetett hitet, egyszóval, mindent. Valóban sikerült jól „elkúrniuk”, ex-miniszterelnök úr! Ezt pedig már nem lehetett szó és cselekedetek nélkül, a vágóhídra terelendő birkák néma, szervilis, bégető engedelmességével elviselni. Nos, ha ön és kormánya nincsen, akkor ma e sorok sem jelenhetnének meg szerzője tollából a Kuruc.infón. Nem volna rá semmiféle ok. Ennyire egyszerű ez, ex-kormányfő úr. Hála és köszönet önöknek érte. S hogy még közérthetőbb legyek, engedtessék meg számomra zárásként egy irodalmi blaszfémia, vagy amennyiben úgy jobban hangzik, parafrázis. Ady, ha ma élne, Rohanunk a forradalomba című versének inkriminált szakaszát bizonyára így fogalmazná meg:
"Szeressétek őt is, a vad pápai bolondot,
 A gyújtogató, csóvás embert,
 Úrnak, magyarnak egyként rongyot".
Ön tehát minden ártó szándékkal felvértezve, épp az ellenkezőjét érte el annak, amit akart: erősítve az ellenállást, előkészítette a nemzeti feltámadást, és tollat adott azok kezébe is, akik eredetileg nem akarták azt megragadni, illetve teljesen más célok érdekében forgatták volna. Hála és köszönet önöknek érte.
Lipusz Zsolt – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready