2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tusolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban21:59 Bátorra itta magát, majd belehajtott a troliba egy Mercedes-sofőr Debrecenben21:42 "Túszokat" cserélt az Egyesült Államok és Irán
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Hellert meg kell berkeczelni!

Reklám


Szőcs Géza "nagy gondolkodója"
Elementáris felháborodást váltott ki az, hogy Heller Ágnes lukácsista filozófus brüsszeli panasznapján Morvai Krisztina jobbikos képviselőnek arra a kérdésére, hogy hol volt 2006 őszén, amikor a Gyurcsány-kormány idején rendőri brutalitások történtek, emberek szemét lőtték ki és kínoztak ártatlanokat,
azt felelte: senkire nem lőttek és senkit nem kínoztak.
Brüsszelben azt is állította a múmia (bocsánat Nofertititől), hogy a pályázatokból egyetlen fillért sem kapott.
Heller már olyan korban van, hogy neki nem lenne érdemes hazudnia. Hazudott már eleget életében.
Azzal ámította tanítványait, hogy Lukács-követőnek lenni filozófiai-ideológiai kérdés. Holott etnikai kiválasztódás. Nem véletlen, hogy mind a Lukács-iskola, mind a Lukács-óvoda tagjai egytől egyig zsidók. Az másodlagos, hogy marxisták is, hiszen az 1919-ben tizedelő Lukács-Löwinger komisszárnak sem az „iskolájában”, sem az „óvodájában” nem volt egyetlen keresztény marxista sem.
Heller könyvei újabb kiadásaival is hazudott, amikor nem jelezte, hogy azok nem egyszerű utánnyomások, hanem retusáltak, ugyanis azokból eltávolította a Leninre vonatkozó lábjegyzeteit és mondatait.
A pofátlan hazudozó azonban korábbi hazugságain is most túlment. Azon a friss hazugságán is, hogy ő nem sikkasztott.
A nyilvánosság és a pódiumon ülő fajtársa, Daniel Cohn-Bendit zöldpárti frakció társvezér előtt tett azon kijelentése, hogy akkor ősszel a rendőrség senkire nem lőtt, és senkit nem kínzott meg, olyan hazugság, ami megtorlásért kiált.
Elvárnám – én, Alitea Guzmán – a Fidesz-kormánytól, hogy alkalmazza Hellerrel szemben azokat a módszereket, amelyeket a Heller és fajtája által támogatott Gyurcsány-kormány használt velünk – többek között férjemmel szemben is.
Először is Hellert meg kell berkeczelni. Fonnyadt bejáratát kesztyűs kézzel át kell kutatni, hátha ott rejtett el néhány Lenin-idézetet. Ha ezt tette, azokat meg kell etetni fajkollégájával, Radnóti Sándorral és Vajda Mihállyal.
Ezután Hellernek Radnótival és Vajdával, valamint az álfilozófus Gábor Györggyel együtt ki kell lőni a szemét. Utána pedig Pintér Sándornak ki kell állnia a külföldi sajtó képviselői elé, és ki kell jelentenie, hogy Hellerre és társaira senki nem lőtt.
Értjük?
Alitea Guzmán - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready