Szőcs Géza "nagy gondolkodója"
Elementáris felháborodást váltott ki az, hogy Heller Ágnes lukácsista filozófus brüsszeli panasznapján Morvai Krisztina jobbikos képviselőnek arra a kérdésére, hogy hol volt 2006 őszén, amikor a Gyurcsány-kormány idején rendőri brutalitások történtek, emberek szemét lőtték ki és kínoztak ártatlanokat,
azt felelte: senkire nem lőttek és senkit nem kínoztak.
Brüsszelben azt is állította a múmia (bocsánat Nofertititől), hogy a pályázatokból egyetlen fillért sem kapott.
Heller már olyan korban van, hogy neki nem lenne érdemes hazudnia. Hazudott már eleget életében.
Azzal ámította tanítványait, hogy Lukács-követőnek lenni filozófiai-ideológiai kérdés. Holott etnikai kiválasztódás. Nem véletlen, hogy mind a Lukács-iskola, mind a Lukács-óvoda tagjai egytől egyig zsidók. Az másodlagos, hogy marxisták is, hiszen az 1919-ben tizedelő Lukács-Löwinger komisszárnak sem az „iskolájában”, sem az „óvodájában” nem volt egyetlen keresztény marxista sem.
Heller könyvei újabb kiadásaival is hazudott, amikor nem jelezte, hogy azok nem egyszerű utánnyomások, hanem retusáltak, ugyanis azokból eltávolította a Leninre vonatkozó lábjegyzeteit és mondatait.
A pofátlan hazudozó azonban korábbi hazugságain is most túlment. Azon a friss hazugságán is, hogy ő nem sikkasztott.
A nyilvánosság és a pódiumon ülő fajtársa, Daniel Cohn-Bendit zöldpárti frakció társvezér előtt tett azon kijelentése, hogy akkor ősszel a rendőrség senkire nem lőtt, és senkit nem kínzott meg, olyan hazugság, ami megtorlásért kiált.
Elvárnám – én, Alitea Guzmán – a Fidesz-kormánytól, hogy alkalmazza Hellerrel szemben azokat a módszereket, amelyeket a Heller és fajtája által támogatott Gyurcsány-kormány használt velünk – többek között férjemmel szemben is.
Először is Hellert meg kell berkeczelni. Fonnyadt bejáratát kesztyűs kézzel át kell kutatni, hátha ott rejtett el néhány Lenin-idézetet. Ha ezt tette, azokat meg kell etetni fajkollégájával, Radnóti Sándorral és Vajda Mihállyal.
Ezután Hellernek Radnótival és Vajdával, valamint az álfilozófus Gábor Györggyel együtt ki kell lőni a szemét. Utána pedig Pintér Sándornak ki kell állnia a külföldi sajtó képviselői elé, és ki kell jelentenie, hogy Hellerre és társaira senki nem lőtt.
Értjük?
Alitea Guzmán - Kuruc.info