2020. április 6., hétfő, Vilmos, Boglárka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:12 A marokkói király amnesztiával harcol a koronavírus ellen22:53 Kórházba szállították a brit miniszterelnököt22:48 Tónus IX: öld meg a bankot!22:28 Az Egyesült Államok tisztifőorvosa szerint "ez lesz a mi Pearl Harbourunk, a szeptember 11-énk"22:07 Dániel Péter antifasizmusától Donáth Anna rasszizmusáig - Heti progresszió (XXII.rész)21:26 Törökországban ismét mintegy háromezer új fertőzöttet diagnosztizáltak20:53 Egy nap alatt csaknem 11 ezren tértek haza Ukrajnába20:21 Ausztriában a 12 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzöttek száma20:04 Megölte egyéves kislányát egy budapesti nő19:45 Csehország francia betegeket gyógyít19:21 Kevesebb halott egy nap alatt, de ismét emelkedett a diagnosztizált fertőzöttek száma Olaszországban 18:58 Meghalt 108 éves korában "az allergia nagyapja"18:46 Toroczkai: koronavírus és a propagandaháború - fontos, hogy ne üljünk fel sem az orosz, sem a kínai, sem az amerikai propagandának17:59 Otthoni tornával bővül az M5 kulturális csatorna oktatási sávja17:37 Könyveket, folyóiratokat tett elérhetővé online a Történettudományi Intézet
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Az amerikai neonácik legális masírozása és az európai modern inkvizíció

Reklám


Az elmúlt hetekben több alkalommal is sugárzott az egyik tematikus történelmi csatorna jó egyórás összeállítást az amerikai neonáci mozgalmakról. Szó esett - a teljesség igénye nélkül - az amerikai Hitlerről, a mozgalom szellemi atyjáról, az Amerikai Náci Párt alapítójáról és vezéréről, George Lincoln Rockwellről, aztán a mai utódokról, az NSM-ről (National Socialist Movement), s annak vezetőjéről, Jeff Schoepról, mindez számos politikailag abszolút inkorrekt képkocka kíséretében.
Volt ott karlendítéses felvonulás, számtalanszor felhangzottak a "Sieg Heil" és a "Heil Hitler" köszönések, horogkeresztes zászlók erdejének tengerében masíroztak az ottani rohamosztagosok (a szvasztika itt kombinálva van az amerikai nemzeti jelképekkel, s körülötte a "white power", azaz fehér hatalom, erő felirattal), zsidó szerzők könyveit meg a Kommunista Kiáltványt égettek, a legdurvább verbális kirohanásokat intézték a cionizmus, a színesbőrű bevándorlók és a homoszexuálisok ellen etc., etc.... Ezen túl láthattuk az NSM 2005. évi, ohiói, toledoi demonstrációjáról készült filmkockákat, amelyet kimondottan a fekete bűnözés ellen szerveztek (a magyar nézőnek itt némi déja vu érzése támad a hazai cigánybűnözést illetően), s ahol komoly összecsapások is voltak a rendőrséggel, valamint a liberális, másságkultuszt hirdető ellentüntetőkkel, s ugyanez ismétlődött meg pár évvel később a washingtoni Fehér Ház előtt is, ahol a neonáci aktivisták keményen lecsaptak az ottani másságprófétákra, s a rendfenntartók lényegében már csak akkor avatkoztak be, amikor vér folyt.
Eddig röviden a történet. Nem kell az NSM politikájával - legalábbis minden mozzanatával - azonosulnunk, hogy azért néhány érdekes európai, illetve magyarországi analógiára felhívjuk a figyelmet. Hazai ultraliberális széplelkeink Budapesten, Brüsszelben és Washingtonban - épp manapság csúcsra járatott üzemmódban - egyfolytában telehazudják a fél világot az itthoni fasisztaveszélyről, épülő diktatúráról, az ún. demokrácia végéről, fajgyűlöletről s szokásos szlogenjük két évtizede immár, "hogy ilyen a felvilágosult Amerikában elképzelhetetlen". Fájdalom, de ott számukra sokkal durvább dolgok is elképzelhetők. Mert ugye az USA-ban, nem hogy holodogmatikát szabad tagadni, de - miként utaltam rá - karlendítéssel, horogkeresztes zászlókkal is föl lehet vonulni közterületen, s közben - a társadalom bizonyos csoportjaiban félelmet keltve - lehet xenofób és antiszemita jelszavakat skandálni, sőt, akár tettleg is bántalmazni bizonyos kisebbségeket. Nálunk ellenben a rebiszes droidok számtalan alkalommal támadtak nemzeti színű és Árpád-sávos zászlót lobogtató honfitársainkra az utóbbi időben. Emlékezet-frissítésképpen: vajon amennyiben Magyarországon - de hozhatnánk példaként Ausztriát, Németországot vagy más európai uniós államot - valamely polgártársunk venné magának a bátorságot, hogy horog- vagy nyilaskeresztes zászlóval kimerészkedjék az utcára, netán "Sieg Heil"-lal, esetleg nyilaskeresztes-hungarista karlendítéssel köszöntené az első vele szembejövőt, vajha hány percnek kellene eltelnie ahhoz, hogy a rendőrség őrizetbe vegye és büntetőeljárást indítson ellene, majd pedig a lehető leghamarabb, gyorsított eljárásban, a jogerős bírósági ítéletet követően le is csukják a "bűnelkövető" szörnyeteget? Talán nem a valóságtól teljes egészében elrugaszkodott ama hipotézisünk, miszerint öt percnél nem hosszabb időintervallumon belül kattanna a fém karperec az önkényuralmi "gyűlöletbeszéddel", valamint gesztusokkal nagy nyilvánosság előtt fellépő honpolgár csuklóján. Az pedig már egyenesen agyrém és paranoia, hogy a társadalmi rendre abszolút veszélytelen, békés tudós, revizionista történész kollégákat is hűvösre juttathatnak, ha úgymond tagadják a holokausztot.
Az USA közélete, társadalma is millió sebből vérzik, de egy tekintetben mindenképp a vén kontinens felett áll: ott legalább valóban létezik lelkiismereti szabadság, és a véleménynyilvánítás, illetve a gyülekezési jog szabad gyakorlását is komolyan veszik. Ezért nem fognak tudni mit tenni az uniós és magyarországi főhatalmasságok azokkal a weboldalakkal, amelyek amerikai elektronikus szolgáltatóról működnek. Igaz, valamely "nagy formátumú" - történetesen fideszes - politikusunk azt bírta nem is oly rég kiböffenteni a közszolgálati tévéadón, hogy "az Egyesült Államok jogalkotóinak is át kell gondolniuk a jövőben, hogy megteremtsék a törvényi feltételeit annak, hogy az ilyen hírportálokkal szemben is fel tudjanak majd lépni mihamarabb". Naná, majd Budapestről fognak Washingtonnak ez ügyben dirigálni és követeléseket megfogalmazni!!
Visszatérve írásunk kezdő gondolatához. A mind Amerikában, mind Európában virulensen terjedő és erősödő "szélsőséges" politikai mozgalmak léte rávilágít egy nagyon fontos válságjelenségre: a fehér, nyugati civilizáció halálosan beteg, s az említett ultrajobboldali szerveződések a kulturális-politikai immunrendszer természetes aktivizálódásának jegyei. Az eddigi ostoba, liberális struccpolitika a továbbiakban végzetes következmények nélkül immár nem folytatható. Hiszen közveszélyes és öngyilkos. Kulturális-faji önfeladásunkat és önkasztrációnkat azonnali hatállyal be kell fejeznünk. Mert ellenkező esetben tényleg végünk.
Kereszteslovag
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready