Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Heller, Andrassew és a Kuruc.info

Reklám

Bizonyára meghökkentően hat e három név egy mondatban történő említése. Pedig van logikai összefüggés és közös nevező, kapcsolat a két hazaáruló, illetve a nemzeti radikális hírportál egy füst alatt történő megjelenítése között.
Közismert, hogy a többszörös ideológiai köpönyegforgató, a Kádár-rezsim által infernális üldöztetésnek kitett, ily módon legálisan útlevélhez jutó és 1977-ben nyugatra távozó, valamint ottani egyetemeken tanító Lukács-fióka, a hazaáruló – magát „egy hülye nőnek” tartó – Heller Ágnes milyen orbitális módon hazudozott Magyarországról (tudatosan nem használtam a „hazája” szót) a 2006. évi állami terrorral és vészkorszakkal kapcsolatban Brüsszelben, követve a hazai liberálisok bevett, hagyományos „jó” szokását.
Persze Heller nemzetközi színpadi alakítása korántsem az utolsó a sorban. A Kuruc.info lelt rá a – nemrégiben angol nyelvű főcímmel (!) megjelent – Népszava firkászának, Andrassew Ivánnak egy, a külföldi „felvilágosult” értelmiségi sorstársaknak szánt angol nyelvű levelére, amelyben ez a szerencsétlen, becsomagolt bőröndű notórius rettegő azt hazudja, miszerint „amióta lapomat megalapították, nincs egy perc nyugtunk sem: meg akarnak törni, be akarnak tiltani, vagy bértollnokká akarnak silányítani (miként mindig is azok voltatok – K. megj.) minket. Az újságíróinkat rendre megverik (sic!), tönkreteszik, bebörtönzik vagy éppen meggyilkolják. Nemcsak háborús időkben, hanem béke idején is” – végződik a bérfirkász hazugságáriája, amihez még hozzálódítja, hogy évtizedekkel ezelőtt egy népszavás újságírót megöltek.
Nos, nincs ebben semmi újdonság, Andrassew és kollégái habituális hazudozók, mindig is azok voltak, azok is maradnak. Végezetül – persze ebben sincs semmiféle nóvum – a derék, objektivitásáról hetedhétországon túl is elhíresült nyomdai termék alkalmazottja ama paranoiás vízióját festi meg, hogy júliusban, amikor a médiatörvény hatályba lép, már nem lesz baloldali sajtó. Sajnálatosan ez abszolút biztosan nem fog bekövetkezni, de ha már „Rettegő Ivánunk” felvetette ennek lehetőségét egy angolul írt levelében, akkor – stílszerűen – zárjuk mi is eme írásunkat egy egykor volt nagy Beatles-szám címével és refrénjével: Let It Be!
Kereszteslovag
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready