Hazafiak! A Kuruc.info cselekvésre buzdít! A hazánkat felvásárló, gyarmatosító és rabszolgaságba taszító világbirodalom ügynökei és talpnyalói április 15-én, vasárnap, 16 órakor gyűlést tartanak a Budapest, 9. kerületi Salkaházi Sára rakparton, a Fővám tér közelében. Az összes magyarellenes hazaáruló és élősködő egy helyen lesz!

Itt a lehetőség tehát, hogy tiltakozzunk az Élősködők Menete szervezésében meghirdetett újabb magyar- és keresztényellenes akció ellen a helyszínen!
Zoom
Honfitársak, magyarok! Ne hagyjuk, hogy hazaárulók és idegen hatalmak ügynökei mocskolják be fővárosunkat! Elég volt a gyarmatosításból és a cionista diktatúrából! Mondjunk nemet a cionista hódításra, a cionista gyűlöletkeltésre és magyarellenes uszításra! Magyarország a magyaroké!
Egy másik veszély is fenyeget: másnap, az idióta Fidesz kezdeményezésére bevezetett „holokauszt emléknapon” ugyanis különböző nem zsidó iskolákba akarnak ellátogatni az élősködők és hazaárulók, azzal a céllal, hogy a holokauszttal kábítsák gyermekeinket. Javasoljuk a szülőknek, hogy gyermekeik szellemi és lelki épségének megőrzése érdekében, vagy ne engedjék iskolába őket, vagy pedig tiltakozzanak az igazgatónál a "hollókoszt" nevében a tanintézménybe látogató csalók és szélhámosok megjelenése ellen! Aki pedig megteheti, kísérje el gyermekét az iskolába, és a „rendhagyó történelem órán” tegyen fel kínos kérdéseket a holokausztos hazudozóknak.
Kuruc.info