2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle ::

Orosz hiszti a Szabadság téri fallosz leápolása miatt + kép '56-os és 2006-os "neonácikról"


Mindig csak a foltot távolítják el Kúróék
Magyarországról nem gyakran esik szó az orosz médiában (legfeljebb ha kilóra megveszik El-Qrót valami gázügyben), de a péntek esti budapesti tüntetésekről, főként pedig a komcsi megszállók fallikus emlékművénél történtekről az állami televízió, a legtöbb rádióadó és több internetes portál is beszámolt. Köszönet nektek érte, pesti srácok, vagyis bocsánat: egy bátor hölgy is volt.
Mégpedig oly módon tudósítottak, hogy neonácik a Szabadság téren szétdobálták a szovjet obeliszkhez helyezett koszorúkat és virágokat, de aztán a rendőrök sorfallal vették körül, és megvédték az emlékművet, miközben a szélsőséges tüntetők fasiszta jelszavakat kiabálva sörösüvegekkel és koszorúkkal dobálták meg őket. Egyebet nem hazudtak.
A szovjet katonai emlékművek sorsa rendkívül érzékeny ügy az orosz közvélemény és vezetés számára. A hasonló, észtországi emlékmű áthelyezése komoly diplomáciai konfliktust és politikai válságot okozott Oroszország és Észtország között, a kis ország mégse hátrált meg. Nálunk viszont még az "ellenzék" se támogatja az emlékmű áthelyezését, holott a magyar Szabadság téren, a város szívében a legrosszabb helyen van. Viszont bízhatunk benne, hogy az oroszok is belátják: jobb helyen lenne a temetőben az emlékmű, ha nem akarják, hogy rendszeresen megrongáljuk.

Hazájuk becsülete helyett a megszállókat dicsőitő emlékművet védték a csicskákTehát még egyszer köszönjük a hazafiaknak és a fenti képen látható honleánynak a koszorúk szétdobálását a megszállók emlékművéről. Már azt hittük, idén teljesen hangtalanul marad a nemzeti oldal, míg tavaly április 3-án Tomcat és Pál Marci alakított nagyot az állami ünnepségen, majd másnap, 4-én pedig Novák Előd vitt húsvét közeledtével ajándéktojásokat a komcsiknak.
(MR nyomán Kuruc.info)

Neonácik a Szabadság téren 1956-ban és 2006-ban

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready