Még nem rendelkezünk atombiztos, belső / szemtanúi információval az alábbi gyilkosság elkövetőjéről. Az ellenben, hogy a Rakamazon lakó nagy létszámú cigányság egy jó része kifejezetten bűnöző, deviáns életvitelű (lásd pl. EZT, EZT és EZT), amelynek már jó pár, hasonló bűnügy szárad a lelkén, igencsak elgondolkodtatja az embert. Ahogy a tipikusan cigányokra valló (idős néni az áldozat) elkövetési módszer is. Mondjuk úgy: 99,9%-os eséllyel ezt a gyilkosságot is ez a minden másik országban minimum esténkénti-éjjelenkénti kijárási tilalommal sújtott, jobb esetben az országból kirúgott, legjobb esetben meg a bűnelkövetési helyen szépen lemészárolt söpredék követte el.
Halál Rakamazon: a forrónyomos csoportnak kellet színre lépnie
Holtan találtak egy idős asszonyt hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rakamazon, akit valószínűleg meggyilkoltak - közölte a rendőrség.
Az elsődleges adatok szerint a 76 éves, egyedül lakó asszony bűncselekmény áldozata lett, erre utalnak a nyomok - tudatta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyedül lakó, 76 éves asszony holttestét a házában találták meg reggel - tette hozzá.
A rendőrség forrónyomos csoportja már megkezdte az adatgyűjtést - adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.
(FN)