Frissítés (jan. 28. 1.02): Idézzük az ITTENI cikket. Hosszú, de érdemes elolvasni; csak az alább már megtalálható, hárommal ezelőtti frissítésünket szedtük ki belőle, hogy valamelyest lerövidíthessük.

Kiskunlacházán és Szegeden
Kiskunlacházán egy 14 éves lányt holtan találtak a közelmúltban. Hetekkel később hozták nyilvánosságra: méhében 5 különböző személytől származó DNS-t találtak. Ezek után azt állítják, nem tudják, ki tehette. Nekünk más dolgunk sincs, csak elhinni.

A lakosság hite fontos szerepet játszik a szegedi papás-mamás játék tálalásának módjában és időzítésében is. 2008. októberében egy kislány és fiú osztálytársai megmutatták egymásnak, mi van a bugyiban. A média mintha kötelességének érezte volna ezt úgy tálalni, mint ahogy az itteni főcímben is olvasható. Szerepel ebben is a mágikus ötös szám, a fiatalkorú lány, meg az erőszaktevés. Ráadásul a megvádoltak egy kivétellel fehérek. Hurrá. Magyarország egy olyan ország, ahol kedélyes népszokás öten fiatal lányokat erőszakolgatni, és Lacházán sem történt más, csak a néphagyományt gyakorolták. Hívők, higgyetek.

Elöljárójában a suliról annyit, hogy ott korábban az alsó tagozatos nebulóknak kettő darab állandó tanara volt, akik egész nap felügyeltek a kis csapatra, egymást váltva a tanórákon és a napköziben. A kettő darab oktatógépnek pont annyi üzemidő volt előírva, ahány órája volt a leendő szavazó polgároknak. Ment ez így egészen addig, amíg a Hiller Pifti meg nem reformálta a kötelező óraszámokat, és ezáltal létszámleépítést nem tett lehetővé. Plusz kettő órát varrtak mindenkinek a nyakába, ezzel előállt egy olyan helyzet, hogy az alsó tagozatos tanítóknak saját osztályuk órarendjében nem is állt rendelkezésükre annyi tanítási óra, mint amennyit nekik produkálni kellett volna az új törvény szerint. Marad az ésszerű megoldás: csináljanak valami mást is. Igen ám, de ritka az olyan tantárgy, ami csak két óra lenne egy héten, például matematika a másodikban heti öt óra. Tehát ha a kötelező plusz két órát le akarjuk verni a tanerőn, és nem akarjuk, hogy több matektanárja legyen egy osztálynak, akkor mind az öt órát csak úgy lehet vele teljesíttetni, ha a saját osztályából további három órát távol marad, hiszen az okítógép fel nem darabolható. Már csak az a kérdés, mikor hiányozzon. Délelőtt nyilván ne, mert akkor tanítania kell, marad tehát a napközi. No de akkor ki helyettesítse? Alsó tagozatos ugye nincs több, mert az óraszám emelés miatt egyet el kellett küldeni, tehát délutánra nyilvánvalóan csak felső tagozatos tanár maradt. No de rájuk is érvényes az óraszám-emelés, ezért az osztályok állandó felügyeletét csak a tanárok folyamatos cserélgetésével lehetett megvalósítani. Mivel a tanító és a tanár az nem teljesen azonos foglalkozás, ezért egy felsős tanárnak nyilván fogalma sincs arról, hogy a kicsiknek miféle házi feladatuk lehet. Ezt követően az alsó tagozatos diákok a házi feladatot demokratikusan, saját belátásuk szerint készíthették el, hiszen mentesültek saját oktatóik szigorától. A napköziben naponta más-más tanár felügyelt rájuk, akiket sokszor nem is ismertek. Ez megy már második éve. Tehát a kicsik saját tanítója azért nem figyel rájuk, mert máshova van beosztva, az meg aki éppen "felügyel", az esetleg nem is ismeri mindegyikőjüket.

No ennyit kell tudni a bombahír olvasása előtt.

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a 10 évesnél fiatalabb fiúk dugni tudnának, olvassa el figyelmesen a hírcsináló MTV lapján, az eredeti szöveget: Legalábbis, amit tettek, az jogilag erőszaknak minősül. Tehát nem tették meg, csak tettüket jogilag erőszaktevésnek minősítette a zsernyákság. Nem az ügyészség, nem a bíróság, hanem a rendőrség, mint fő igazságelosztó szervezet. Oszt mindjárt nyilvánosságra is hozza. Jogállam.

Az igazgatót a kamerával felszerelt csürhe előre egyeztetett időpont hiányában, 2009.január 23-án, a féléves osztályozó értekezletről rángatta ki délután kettőkor.

Amint telik-múlik az idő, egyre színesebb a történet a komcsi médiagépezet jóvoltából.
A rágalomhadjárat időrendben:
2009. január 23. 19:23 MTV: Saját osztálytársukat erőszakolták meg a harmadikos fiúk az egyik szegedi általános iskolában. Legalábbis, amit tettek, az jogilag erőszaknak minősül. A délutáni napközis foglalkozás alatt történt a közeli parkban, ahol elvileg pedagógus felügyelt rájuk. A lány 9, az öt fiú közül a legidősebb is csak 10 éves.
2009.01.23. 21:51 Délmagyar: Kilenc éves kislányt erőszakoltak meg Szegeden.. Az esetről pénteken adott hírt a Magyar Televízió, amelynek Ficsor Karolina, a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója úgy nyilatkozott...
2009.01.23. 23:?? Kurucok: Kilenc éves .... A cikk forrásánál, a Délmagyaron, eddig (este 11-ig)...
2009-01-24, 11:20 RTL Híradó: Osztálytársai erőszakoltak meg egy 9 éves kislányt a rendőrség szerint tavaly novemberben egy szegedi általános iskola napközijében. ...... az eljárást a rendőrség büntethetőséget kizáró ok miatt megszüntette. . mondta Tuczakov Szilvána őrnagy.... a gyerekek úgymond konspiráltak is az ügyben - mondta Kardos János. A történtek után a kislány szülei úgy döntöttek, nem várják meg a gyámhivatali vizsgálat eredményét, még tavaly másik iskolába íratták gyermeküket. Ez utóbbi hazugláda arra vetemedett, hogy felnőttekről készült képpel illusztrálta a 9 évesek "esetét".
2009.01.24. 22:49 Délmagyar: Nem felelős a napközis tanár azért, hogy osztálytársai megerőszakoltak egy 9 éves kislányt egy szegedi általános iskolában - ezt állapította meg az ügyben indított belső vizsgálat. A tízéves gyerekek között az sem valószínű, hogy ténylegesen nemi erőszak történt volna... Kádár Gábor büntetőbíró, a Kriminológiai Társaság Csongrád megyei titkára elmondta: nem jellemző, sőt, abszolút egyedinek mondható, hogy ilyen fiatal korban erőszakos közösülés történjék.

Bakker! Mikor vizsgálták? Péntekről szombatra virradó éjszaka, csak azért, hogy vasárnap is tudják tömni a médiabarmok fejét? Egy frászt. A vizsgálat réges-rég lezárult, csak ugyebár a hír így hatásosabb, előbb jól cukkoljuk fel vele a sok műveletlent, utána tegyünk rá még egy lapáttal azzal, hogy utólag közöljük azt, ami már eddig is nyilvánvaló volt. A hatás biztosítva. A másik: mi a bánatot keres még egy olyan őskövület a közigazgatásban, akinek szókincsében a konspiráció előrébb van, mint az összebeszélés?

Néhány hozzászólás a büdöskomcsi város szennylapjának netes fórumából:
Lehet, ez az 5 gyerek olyan velejéig rosszindulatú, kezelhetelen volt, és szemtelen, erőszakos, hogy a tanár szinte örült, hanem látja őket. Csak ugye ennek egy kislány itta meg a levét.
Ezt az 5 kölköt meg beba...ák a javítóba és remélhetőleg 4-5 év múlva profi bűnözőkké képzik őket a társaik.
Most őszintén kérdezem, mindenféle gúny nélkül. : EGY 10 ÉVES GYEREK MÁR KÉPES "HARCRA KÉSZ" ÁLLAPOTOT ELÉRNI? Én eddig azt gondoltam, a fiúk kb. 14 éves kor körül képesek a szexulális életre. Szóval számomra ez olyan hihetetlen, de sajnos ez megtörtént. Szegény kislány:(

A hűtőfürdő: Népszava Online - Mozaik 2009.01.25. 20:35:25
Mégse erőszakolták meg a 9 éves szegedi kislányt?
Nem történt a klasszikus értelemben vett nemi erőszak Szegeden, ahol - a sajtóhírek szerint - öt - tíz év körüli kisiskolás - gyermek erőszakolta meg 9 éves osztálytársnőjét. A Népszava helyszínen szerzett információi szerint sokkal valószínűbb, hogy túlfűtött érdeklődésű gyermekek és túlfűtött fantáziájú hozzátartozók konfliktusáról lehet szó....A rendőrség a történteket részletesen nem vizsgálta – éppen az érintett „gyanúsítottak” életkora miatt. Arra azonban egy hatósági forrásunk utalt, hogy orvosi vélemény nem támasztja alá a valóságos közösülés tényét. ... A kislány szülei másik iskolába íratták gyermeküket. A fiúk továbbra is ugyanabba az intézménybe járnak.

Kérdés: miért pont most, a rendőrségi vizsgálat lezártakor, a síszünet kezdetén lett ebből világrengető hír? Annyira aljanép azért csak nem lehet a "magyar" média, hogy a Fradi kerületben, a választások előtti utolsó pillanatban kellett egy olyan bombahír, ami a "szegedi" szónak negatív felhangot biztosított? Ha igen, ha nem, Szegedi Csanád köszöni szépen, jól van, és most is megkapta a maga közel nyolc százalékát. Ha meg az lett volna a cél, hogy a pórnépet a TV elé kötözzék ezzel a kacsával, akkor meg jól megszívták, mert mégis eredményes lett a ferencvárosi választás: ugrott egy liberópárti parlamenti hely.

Mire föl hát a nagy médiafelhajtás? Az igazság egy kuruc olvasói levélben kezd derengeni:
(Kuruc.info: Lásd a jan. 26. 0.12-s frissítésünket; ezt teljes egészében idézte a cikk. Ez innen kiszedtük.)
Az északi népekre annyira jellemző barna bőr, fekete haj, és vastag szemöldök. A kislány minden bizonnyal igazi liberális családból származik: előtte az anyuka és az apuka élete nyilván teljesen nyilvánosan zajlik, nincs annak egyetlen eltitkolt részlete sem.

Nézzünk utána, mit mondanak ezek a kurucok. Irány a suli honlapja, osztálynévsorok. Az egyik harmadik osztályban nincs két egyforma családnevű lány, a másikban kettő is van. Irány az iwiw: az egyik ikerpárnak nincs fiútestvére, a másikoknak meg éppen kettő. Nos, ez utóbbiak által publikált fotókon már megtalálható mindkét apa, az igazi és a műfater is. (kifejezés az eredeti helyről) Az, aki eddig a fiűkat okolta nagy hangon, keresse meg az iwiw képeket, hogy láthassa szemtől szembe azokat, akiknek eddig az alfelét nyaldosta.

Az, ami történt, jogilag tiltott üzletszerű kéjelgésnek is minősíthető lett volna pár évvel ezelőtt, de mivel kis hazánkban jelenleg -a médiának a pénzért Spéter Erzsébetnek csontig való benyalása után- az erotikus egyéni vállalkozás (FEOR:5319 Egyéb személyi szolgáltatási foglalkozások) az egy legális, elismert, támogatott, sőt követendőnek beállított elfoglaltság, marad az erőszaktevés, mint jogi kategória. Mert az olyan jól hangzik.

Apró jogi pontatlanság, hogy a zsernyákság által TÉNYKÉNT világgá kürtölt dolog megtörténte az égadta világon semmivel sincs BIZONYÍTVA. Miután ekkorára felfújták, remélhetőleg mégis lesz belőle bírósági ügy. Csak remélni lehet, hogy a rendőrök ott már a 2006 óta megszokott helyükön, a vádlottak padján fognak üldögélni.

Végszó: a szutykos média ma, 2009.január 27-én, a botrány kirobbantását követő negyedik napon szóhoz engedte jutni az igazgatónőt. Kérdés: muszáj volt mindezt kiteregetni?
Korábban írtuk: Frissítés (jan. 26. 23.32): a BOON lehozta az iskola igazgatójának közleményét (nem lehet megjegyzéseket fűzni a cikkhez, így nem linkeljük):

Az iskolaigazgató szerint nem erőszakolták meg a 9 éves szegedi kislányt

Szeged - Nem volt nemi erőszak, a gyerek csak játszottak - ezt állítja annak a szegedi általános iskolának igazgatója, ahol a rendőrség gyanúja szerint egy 9 éves kislányt erőszakoltak meg osztálytársai.
 
Az eset még tavaly ősszel történt, de csak nemrég kapott nyilvánosságot.

Az igazgatónő szerint ebben a korban lehetetlen, hogy a fiúk megerőszakolták volna osztálytársukat. Úgy gondolja, hogy csak imitálták a dolgokat, vagyis azt csinálták, amiket a filmekben vagy az interneten láthattak. Szerinte a közös kíváncsiság vezérelte őket. Szabó Lászlóné úgy fogalmazott, hogy "erőszak nem volt semmiféle, tehát a kislány és a fiú" közös játéknak tekintették ezt.

Az eset tavaly októberben történt az iskolához közeli játszótéren, a napközis foglalkozás ideje alatt. Az igazgatónő szerint a történteket a négy fiú néhány nap múlva elmesélte a tanítónőnek. Azt is elmondták: hogy őrt állítottak a játszótéri faházhoz, aki jelzett, amikor a napközis tanár közeledett. Így mire odaért már csak beszélgettek. A tanárt ezért nem is tartják felelősnek.

A gyerekek szüleit behívták az iskolába. A fiúk intőt kaptak és még abba az iskolába járnak, a kislányt a szülei viszont máshová íratták be.

A rendőrség nemi erőszak gyanúja miatt indított eljárást. Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy a szegedi rendőrkapitányság eljárás indított erőszakos közösülés büntette megalapozott gyanúja miatt, de a büntethetőséget kizáró ok miatt meg is szüntette az eljárást, hiszen a gyerekek még 14 év alattiak.

A gyámhivatal is vizsgálatot indított, ez még tart. Az ügyet kivizsgálja az oktatási jogok biztosa is.

Korábban írtuk: Frissítés (jan. 26. 23.12): Egyetlen egy, az ügyben érintett médium sem közölt helyreigazítást a történtek tisztázódása óta (azaz durván két napja – lásd a mi tegnap késő éjjeli frissítésünket). A Délmagyar ezen felül ma reggel, azaz kb. 30 órával (!) a tényeket tisztázó frissítésünk megjelenése után egyenesen egy újabb, hasonló hangvételű és tartalmú írást hozott le, amelyben szintén nincs szó arról, hogy még csak véletlenül sem nemi erőszakról van szó.
A Délmagyar új cikkének van egy nagyon találó olvasói kommentára, amely az egész, szenzációhajhászó cikkre nézve telitalálat:  “Túlzottan visszafogott a cikk. Sokkal jobban fel lehetett volna tupirozni: "Ámokfutó kilecévesekből álló banda erőszakolt meg egy kilencéves szűzet a Hajlat utcai csúszda alatti kéjlakban!" Vagy : "A napközis tanárnő szerencséje! Megúszta az erőszakot, mert a kilencéves kéjnő már lefárasztotta a szexre éhező bandát!" Ezek csak apró változtatások, de így a világsajtó is átvenné!
Tudomásunk szerint egyedül a Népszava vette a fáradságot, hogy leközöljön egy korrekt anyagot; ezt teljes egészében újraközöljük:
Nem történt a klasszikus értelemben vett nemi erőszak Szegeden, ahol – a sajtóhírek szerint – öt - tíz év körüli kisiskolás - gyermek erőszakolta meg 9 éves osztálytársnőjét. A Népszava helyszínen szerzett információi szerint sokkal valószínűbb, hogy túlfűtött érdeklődésű gyermekek és túlfűtött fantáziájú hozzátartozók konfliktusáról lehet szó.

Még az elmúlt ősszel történt, hogy Szegeden, a Weöres Sándor általános iskola egyik 9 éves diáklányát a napközis foglalkozás idején állítólag „megerőszakolta” öt fiú osztálytársa. Az „elkövetők” sem voltak tízévesnél idősebbek. Az ügyben a rendőrség a nyomozást rövid úton lezárta, hiszen a 14 éven aluli életkor büntethetőséget kizáró ok.

A Népszava a helyszínen úgy értesült, hogy a „bűncselekmény” valójában nem történt meg, még annak ellenére sem, hogy valamiféle erőszak mégis csak megvalósult. Egy lapunknak név nélkül nyilatkozó pedagógus – az érintett gyermekek ismeretében – úgy vélekedett, hogy nem történhetett több, mint ébredező szexuális érdeklődésű kicsik – talán a kelleténél erőszakosabb – kíváncsiskodása.

A rendőrség a történteket részletesen nem vizsgálta – éppen az érintett „gyanúsítottak” életkora miatt. Arra azonban egy hatósági forrásunk utalt, hogy orvosi vélemény nem támasztja alá a valóságos közösülés tényét.

Arra is hivatkozott, hogy a szabályozás értelmezése – mely szerint a nemi erőszak akkor is megvalósul, ha a két nemi szerv összeér -, értelmetlenül idejétmúlt. Ezzel az erővel akár óvodások is „törvény elé” kerülhetnének, ha kíváncsiabbak a kelleténél.

A BTK előkészületben lévő módosítása épp az ehhez hasonló jogi anomáliákat igyekszik kiküszöbölni.

Mindezek ellenére a város gyámügyi szolgálata vizsgálatot folytat az ügyben, mely várhatóan hamarosan lezárul. Ennek eredménye lehet az is, hogy a „tettesek” állami gondoskodás alá kerülnek, de az sem kizárt, hogy nem találnak okot kényszerintézkedésre.

Az iskola belső vizsgálata szerint nem felelős a történtekért az a napközis tanár, akinek felügyelete alatt az események megtörténtek. Ennek megítélésében azonban a szegediek már megosztottabbak. Sokak szerint akármennyire is kijátszhatták figyelmét a gyerekek, a felelősség mégiscsak elsősorban a pedagógusé, akinek magának is el kellene számolnia a lelkiismeretével.

A vizsgálat szerint ugyanis egy játszótéren erőszakoskodtak a gyerekek, és mivel elbújtak, a pedagógus nem láthatta őket. Az pedig, hogy büntetőüggyé dagadt a történet, talán túlreagálása az eseményeknek. Amint a lapunknak nyilatkozó pedagógus fogalmazott: mindenki visszaemlékezhet saját serdülésére, kamaszkorára, amikor az osztályközösségekben olyasmik is megtörténtek, amit – a felnőttek körében – akár súlyos börtönévekkel is büntethetnek.

A kislány szülei másik iskolába íratták gyermeküket. A fiúk továbbra is ugyanabba az intézménybe járnak. Általános szegedi vélekedés, hogy értelmetlenül vált bulvártémává a történet – ráadásul hónapokkal az események után.
Korábban írtuk: Frissítés (jan. 26. 0.12): Kommentár nélkül hozzuk le egyik másik olvasónk levelét: Bár valószínűleg sokan tudják, kiről van szó, ezt senki, egy szóval nem említi. Arról sincs hír, hogy a sértettkét meglátogatta volna a gyámhivatal. Írtátok: A "támadók" között négy fehér és egy (örökbe fogadott) cigány volt. Más forrásból kiderült, hogy az ártatlanka ikertestvérével egy osztályba járt, és azért nem került kisegítő iskolába, hogy ne kelljen testvérétől elválasztani. Ennyi információ birtokában elég jól beazonosíthatóvá vált igazmondócska. Természetesen van iwiw adatlapja is, ahonnan a némileg szerteágazó ismeretségi köréből kifolyólag nem öt perces keresés eredményeképpen elérhetővé válik egyik tezsvére apjának fényképe, melyből egy részletet mellékelve küldök. A mérete pici ugyan, de elég magyarázattal szolgál arra, hogy az általatok állandóan csak cigányfajvédőként emlegetett álmagyar médiának miért annyira fontos ezt a témát éjjel-nappal mantrázni.  

Korábban írtuk: Frissítés (jan. 25. 19.36): Olvasó: Az esettel kapcsolatban csak egy furcsa dologra hívnám fel a figyelmet. Nem is olyan régen gyilkolta meg a roma Kozák Rajmund az egyik osztálytársát, illetve verték meg Könnyűt, ami provokáció (is) volt és nem lett semmi sem, de ha megtörténik, az milyen jól jött volna a médiának, bemutatandó, hogy a rászístá mádzsár veri szegín romákokat.

Aztán történik egy másik gyilkosság (Kiskunlacháza), az áldozatot megerőszakolják, aztán rögtön felfújnak egy gyerekek általi, gyakorlatilag ártatlan, “punci- és fütyivillantós” játékot hasonlóra. Azt sulykolják a médiumaikban (érdekes, azóta sem láttam sehol helyreigazítást – az ügyben amúgy nem igazán sáros Kuruc.info kivételével. Véletlen lenne?), hogy egy kilenc éves kislányt öten úgymond megerőszakolnak.

Nem nehéz kitalálni az egész értelmét és célját. Ezzel a “megerőszakolós” sztorival gyakorlatilag a cigányok által elkövetett bűncselekmények élét próbálják elvenni, azzal a felkiáltással, hogy “dehát a fehér kisgyerekek is megerőszakolják az osztálytársaikat!”. Ahogy írtátok is: azelőtt is voltak alsóban meg óvodában ilyen “puncivillantós” ügyek, mégsem fújták fel őket, és pláne nem lett rendőrségi ügy az egészből, most meg igen. Pont annál az esetnél, amit fehérek követnek el. Vajon mi ennek a célja?

Aztán itt van az időzítés: az eset nem a napokban, hanem hónapokkal ezelőtt történt. Nagyon érdekes, hogy most mentek rá egy szeptemberi esetre olyan szinten, hogy még a RTL híradóba is berakták.
Tényleg lehet mögötte az iskolák közötti konkurenciaharc, meg a halálra rémült szülők túlzásai - ez nem kétséges. De ez mégsem indokolna ekkora botrányt, ráadául ilyen - az RTL Klub Híradójáig, Aáry Tamásig vagy a rendőrségig felmenő - szinten.

Egyértelmű: az ilyen esetekkel “puhítják” a közvéleményt, hogy például a kiskunlacházi eset majdani kommunikálását (“igen, romák voltak, de mit ugattok, hiszen a fehérek is megerőszakoltak egy lányt, szóval kuss!”) elősegítsék?

Egyszóval felettébb furcsa ez, hogy egy szeptemberi ügyet most vernek nagydobra. Elég hihetetlen, hogy ennyi ideig titokban tudták tartani a média elől.

Persze az is benne van a pakliban, hogy csak véletlenül alakult így, mindenesetre találgatásokra ad okot, hogy az országos média egyből így rácsapott erre az erősen felfújt ügyre, míg más komoly, cigányok által elkövetett bűncselekményekről néha elég kelletlenül – illetve, általában, egyáltalán nem – tudósítanak.
 
Korábban írtuk: Frissítés (jan. 25. 0.31): most már a rendelkezésünkre áll annyi, szavahihető beszámoló (különösen a Vastagbőr hozzászólói, főképp Iron jóvoltából), hogy egyértelműen rekonstruálhassuk, mi történt.

A “támadók” között négy fehér és egy (örökbe fogadott) cigány volt. Semmiféle nemi közösülés nem volt, csak a megrémült szülők, a konkurens, a botrány miatt az iskolától elrémülő új beiratkozókat “elhalászni” kívánó iskolaigazgató és a sajtó (akiknek a cikkeit aztán mi is átvettük) “fújta fel” az ügyet. Gyakorlatilag annyi történt, hogy megmutatták egymásnak a gyerekek a nemi szerveiket, ami, valljuk be, éppenséggel eléggé gyakori – még jólszituált körökben is.
Nem véletlen, hogy már első cikkünkben jeleztük, furcsának tartjuk az esetet, hisz az iskola messze van a cigánytelep Cserepes sortól; a fehér kisgyerekekre meg aztán tényleg nem jellemző - nagy általánosságban - az, hogy megerőszakolnának másokat.

Ebből lett aztán a média, valamint a talán kicsit túlságosan is gyorsan reagáló rendőrség (!!!)  olvasatában “nemierőszak”. Ennek fényében már érthetők a Délmagyaron régebben tett nem túlságosan egyértelmű utalások is.
Kíváncsiak vagyunk, közölnek-e helyreigazítást a “szaftos” botrányt kipattantó médiumok. Mi igen – bár mi vagyunk a legkevésbé felelősek azért, amiket az eredeti forrásaink [híradó.hu, Délmagyar.hu stb.] írogattak.

Idézzük Iron (aki első kézből számol be a történtekről, mivel édesanyja az iskolaigazgató) kapcsolódó hozzászólásait (kicsit módosítva, hogy kontextus nélkül is “megálljanak”, ne legyen “fórumos stílusúak”):

F.A.S.Z.S.Á.G.!!!!

Nem történt semmi ilyesmi, szokásos médiahazugság, ill a kiscsaj szüleinek a bűne, amiért fölfújták az egészet. NEM TÖRTÉNT SEMMMILYEN ERŐSZAK, gyakorlatilag imitálták a csak dugást letolt gatyával, és kislány is teljesen benne volt a játékban, poénnak fogták föl az egészet. Azt tudni kell, hogy kicsit visszamaradott a lány (amúgy teljesen aranyos), és azért nem speciális suliba került, mert az ikertestvére is ide jár. Tehát nyilvánvaló, hogy nem volt tudatában ennek az egésznek, gondolom a fiúk is könnyebben beszéltek lukat a hasába. Kitudódott, elmondták a tanítónak, a szülők meg kivágták a hisztit. (Belsős infó.)

Tehát a szokásos álszent szemforgató baromság, amit csak az iskola és az ott dolgozók fognak megszívni. Mi speciel anno óvodában vetettük be az összes furfangunkat, hogy rádumáljuk a csoporttársnőket egy kis puncivillantásra, hol nem történt ilyen? Ez egy kicsit magasabb szint, de ilyesmi sztorikat is hallottam már. Ártatlan kiváncsiság az egész, amilyen dózist kapnak ilyenből a tévében, nem is csodálom.

Sok idióta médiarángatott barom. Édesanyám ott dolgozik. Ezzel gyakorlatilag tönkreteszik az iskolát.

Az öt fiúból 1 cigány származású, őt örökbefogadták, teljesen normális a családi háttere, ahogy a gyerek is, csak a bőre barnább. Amúgy a suli közelében levő játszótéren csinálták egy fa játszóházban. A tanítónő az izgatott suttogásra figyelt föl, mire odaért, azonnal abbahagyták, de aztán sikerült kiszedni belőlük, mi történt. (Jellemző, hogy az osztály többi tagja is ott volt, mindenki tudott a dologról, figyelték, hogy a tanítónéni ne legyen a közelben.) Utána szülőit tartottak az osztálynak, behívták a gyerekek szüleit, a kislányt egy családsegítő képviselte, ajánlották, hogy beszélgessenek el a gyerekekkel a fiú-lány dolgokról. Ez még októberben történt, a kislány ősei elvitték mindkét gyereküket a suliból, és ezt a nagy halom trágyát összehozták. Köszönjük nekik.

Véres, kegyetlen bűncselekmény történt, mint látható. A sok barom meg beszopja...

Anyám a suliigazgató. Igen, nekem is hazudik, mint a vízfolyás itthon a családban, ahogy a tanítónő meg neki.

A lány is benne volt a játékban, imitálták a szexet, ő is szórakozott rajta, pár perc múlva már nem is emlékezett rá. A szülők barmok, így nem lehet reagálni egy normális embernek.

Előzőleg írtuk:  Frissítés (jan. 24. 12.08): még mindig ellentmondó információkat írnak az emberek; talán a következő állhat legközelebb az igazsághoz:

50.  hozzászólás  madártej  2009.01.24. 10:17

Félcigány gyerekek szórakáztak egymással a játszó téri bokorban, oszt jónapot. Túl sok ilyen filmet néznek, csórikámék. A szomszéd ált.isk. nyugger korú igazgató bácsija meg rácsapott a témára, hogy az elsősöket inkább hozzá vigyék beíratni. Persze, a Weöresben is nyugger korú a diri néni, ő meg idegileg kivan, oszt jónapot.
Olvasóinktól is kaptunk egy levelet:

Üdv Nektek, Kurucok!
A szegedi suli, ahol az erőszakolás történt, elég erőteljesen cigányfertőzött. Nem messze lakok onnét albérletben, látom nap mint nap a kis mokkákat, ott bandáznak (cigiznek, szar zenéket hallgatnak max hangerővel a mobiljukon, énekelnek stb) a suli mellett.

Szebb Jövőt!
Egy lelkes olvasótok

Eredetileg írtuk: Kilenc éves kislányt erőszakoltak meg Szegeden
Szeged - A Magyar Televízió péntek esti híradójának információja szerint saját osztálytársai erőszakoltak meg egy kilencéves kislányt egy szegedi általános iskolában. Az elkövetők öten voltak, a legidősebb is csak tízéves.

Egy kilencéves kislányt saját osztálytársai erőszakoltak meg egy szegedi általános iskola napközis foglalkozása alatt. A fiúk öten voltak, és a legidősebb is csak tízéves. Mivel egyikük sem éri el a büntethetőség alsó korhatárát, nem lehet eljárást indítani ellenük.

Az esetről pénteken adott hírt a Magyar Televízió, amelynek Ficsor Karolina, a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálója úgy nyilatkozott, hogy az erőszakos közösülés ténye megvalósult, de mivel az elkövetők is gyermekkorúak, és 14 év alatt büntethetőséget kizáró ok fenn áll, ezért a rendőrségi eljárást a nyomozóhatóság megszüntette.

Szenti Szabolcs, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatban csak annyit tudott elmondani, hogy az eset több héttel ezelőtt történt. A gyámhatóságnak átadta az ügyet a rendőrség.

A Magyar Televízió tudósításában vágóképként a Weöres Sándor Általános Iskolát mutatta. Késő este megkerestük az iskola vezetőit, akik úgy döntöttek, hogy egyelőre nem nyilatkoznak az ügyről.
(delmagyar.hu)

Kuruc.info: eddig semmilyen információval nem rendelkezünk arról, hogy az elkövetők cigányok voltak-e. Az iskola messze van a hírhedt Cserepes-sortól (lásd a térképen ITT). Ez persze nem jelenti azt, hogy nem járhatnak az osztályba kisebbségiek – különösen annak fényében, hogy, ugyebár, a felszámolt Móra antiszociális, bűnöző purgyéit egyenletesen szétterítették a kényszer-integráció nevében, a többi szegedi általános iskola között. Vegyük hozzá azt is, hogy a fajvédők gyakran ismételgetik, “a romák biológiailag sokkal korábban érnek”, amikor védelmezik azt, hogy már 11-12 évesen vemhesek vagy szülnek az orkluvnyák. Erre az esetre pont passzol ez a visszájára fordult “védekezés” is…

A cikk forrásánál, a Délmagyaron, eddig (este 11-ig, 8 hozzászólásig) nem jelent meg használható kommentár (csupán szörnyülködés, valamint homályos “ne szóljatok bele”-utalgatások). Hasonlóan, az M1 ITT található híradásában sincs plusz információ vagy árulkodó “vágókép”.

Amennyiben mokkák az elkövetők, akkor érthető, hogy miért kussolnak ennyire a médiumok. Nem engedik, hogy kiderüljön, kik voltak – akárcsak Kiskunlacháza esetében. Az orkozó tanárbotrány után kiderüljön, hogy tényleg veszélyforrások ülnek a többség gyerekei közt, és hogy egy újabb deszegregációs “sikertörténettel” állunk szemben? Ugyan.

Mihelyst új információt tudunk meg, frissítjük cikkünket. Hasonlóan, amennyiben olvasóinknak bármi bennfentes infójuk van, kérjük, ne habozzanak közölni.