Amikor a múltkor L.L. Junior "művész" „úrral” foglalkoztunk, volt, aki leugatott bennünket azért, amiért kötözködtünk vele, ahelyett, hogy azt értékelnénk, hogy legalább dolgozik (már ha ezt a „művészkedést” munkának lehet nevezni), és nem segílyeken élősködik és/vagy bűnöz.

Nos, nem kellett sokáig várnunk, hogy kiderüljön: kutyából nem lesz szalonna. L.L. Junior ugyanolyan bűnöző, mint a(z úgymond) világhírű hegedűművész, Mága Zoltán testvére, vagy a megasztáros Gáspár László öccse, esetleg az ismert modell, Dukai Regina bátyja. (Ezen utóbbi esetekről cikk ITT.) 

Az meg kifejezetten gané dolog volt L.L. Junior-tól, hogy egy, a biológiai órájának ketyegése miatt mindenáron férjet fogni akaró lányt fosztott ki azzal a dumával, hogy biztosan elveszi és gyereket csinál neki. Hát igen – ennyire szabad bízni a cigány férjjelöltekben, fehér nők! És még örülhet a teremtés, hogy „művész úr” nem gyilkolta meg – ami a cigányok körében igencsak elterjedt.

Az eredeti cikk:

Milliókkal tartozik L. L. Junior?

BUDAPEST — Bajba kerülhet a rapper L. L. Junior! Az énekes ugyanis közel két éve jelentős összeggel tartozik volt barátnőjének, aki eddig hiába várta, hogy exe kiegyenlítse tartozását - állítja a lány.


A fiatal lány nemrégiben ügyvédhez fordult, aki kilátásba helyezte: bíróság elé citálják Juniort, ha záros határidőn belül nem törleszti a kölcsönt volt szerelmének.

Szereti a feltűnést

– 2007 nyarán ismerkedtünk meg, ősszel már kért tőlem kölcsön több százezer forintot, azonban azt megadta – kezdte a történetet az inkognitást kérő lány, akinek elmondása szerint, a rapper közös jövővel, házassággal, gyerekekkel hitegette, ezért ő megbízott benne.

– 2008 őszén Junior nagyon el volt keseredve, azt mondta nekem, hogy nagy bajban van, pénz kell neki, amit majd megad. Nagyon féltettem, ezért felvettem a lakásomra 4,2 millió forint jelzáloghitelt. Azonban ez nem volt elég neki, így a szüleimtől még kértem további 1,1 milliót, hogy oda tudjam adni – folytatta a lány, akit állítása szerint azzal hitegetett Junior, hogy a májusban járó szerzői jogdíjából rendezi a tartozását. Azonban amikor eljött volna a fizetés ideje a lány szerint, a rapper azzal hárította el a teljesítést, hogy nem kapott annyi pénzt, amire számított.

L.L. Junior nem spórolt lakása berendezésén, a volt barátnő szerint azonban milliókkal tartozik
– Az igazi döbbenet akkor ért, amikor májusban megjelent egy magazinban egy riport Juniorral. Bemutatta barátnőjét, akivel már évek óta együtt van. A bökkenő csak az volt, hogy az nem én voltam – tette hozzá a lány. – Az bánt, hogy amíg ő éli az életét, én 20 évig nyöghetem a havi 50 ezer forintos jelzáloghitelt – sóhajtott Junior volt barátnője, aki nemrégiben ügyvédhez fordult.

– Ügyvédi felszólító levelet küldtünk a művész úrnak, valamint tájékoztattuk a menedzserét is, mert nem akarjuk kettétörni a karrierjét. Úgy véljük, hogy a közönség körében népszerű művész nem engedheti meg magának, hogy népszerűségével visszaélve, mást hátrányos helyzetbe keverjen – magyarázta dr. Magyar György, a lány jogi képviselője. Szerettük volna az ügyben megkérdezni L. L. Juniort is, aki lapzártánkig érdemben nem nyilatkozott.

Cs. K.
(Blikk)