Megint idős néni kirablással összekötött, hordában történő összeveréséről kell beszámolnunk, amely a „bátor”, „férfias” cigányságnak oly kedvenc szórakozása. (Pár hasonló, újabb hír ITT, ITT, ITT és ITT. A hétesi Solymosi néniről se feledkezzünk meg...) Persze életerős fiataloknak, pláne ha azok többen vannak, nem mernek nekimenni. Csak hordában, ill. az Interneten bátrak – lásd pl. a tőlük oly megszokott „megölünk minden korcs mongol magyart!” agymenéseiket pl. ITT, a központi gyülekező-blogjukban.

Többször megtettük már, de megint emlékeztetjük a Kedves Olvasót: ha Magyarországnak igazán normális, tökös kormánya lenne, akkor ilyenek nem történhetnének meg. Nem, nem azért, mert akkor minden falusi ház előtt rendőr posztolna. Egyszerűen csak bevarrnák évtizedekre kényszermunkatáborba vagy szigorított fegyházba az ilyeneket elkövetőket, lehetőleg gyorsított eljárásban, és ezen ítéleteknek jó nagy hírverést is csapnának a TV-ben, hadd jusson el a hír a legeldugottabb cigányputriba is. Menten nem mernének időst verni, gyilkolni a cigányok. Amíg ezt Orbán nem lépi meg, addig marad a cigányterror és Magyarország fokozatos tönkremenetele, ellehetetlenülése. Miközben minden más országban állami szinten folyik minimum az elkülönítésük, fallal történő elzárásuk (pl. Felvidék), a házaikat leromboló, felégető, őket elüldöző helyi magyarok-románok-szászok rendőrségi-bírósági támogatása (pl. Erdély), a sterilizálásuk (Csehország stb.), a táborokba zárásuk (pl. Olaszország), a komplett kiutasításuk, elüldözésük (Németország, Kanada, Dánia, Svédország, Franciaország stb.) A tűzparancsról nem is beszélve – hadd utaljunk arra, hogy pl. a tót vagy az amcsi rendőrök először (agyon)lőnek, ha cigánybűnözőt látnak, és csak azután kérdeznek. A magyar meg még akkor sem csinál semmit, ha rendőr-társától ezek a rongyok elveszik a fegyvert, és azzal próbálják őket lelőni – ahogy az Olaszliszkán is történt.
Hogy honnan tudjuk, ezek is cigányok voltak, mint 99,99%-ban mindig? Nem csupán az elkövetés körülményeiből. Abból is, hogy Hencida hírhedt a bűnözőcigányairól (lásd pl. EZT).

Az eredeti hír:

83 éves nőt vertek meg Hencidán

Két fiatalt vett őrizetbe a rendőrség kedden kora este, akik aznap egy 83 éves nőt támadtak meg, és bántalmaztak saját házában a Hajdú-Bihar megyei Hencidán, közölte a rendőrség.

A 17 és 21 éves fiatalemberek az udvaron támadták meg az idős asszonyt, de a házban is folytatták a bántalmazást, és pénzt követeltek tőle. Végül el is vittek pénzt a házból, még az arany fülbevalóit is kivették a füléből. Az asszony a szomszédoktól kért segítséget, jelenleg is kórházban ápolják.

A rendőrök öt óra alatt elfogták a két fiatalt, akik beismerték tettüket. Kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.
(MTI)