Szokásos reggeli internetes böngészéseim során találtam rá arra az indexes cikkre, amely a Dezső András nevezetű, nagy tudású és lassan már A sátán kutyája szerzője, Conan Doyle képességeivel és látnoki tudásával rendelkező újságíró a múlt héten velem készített interjújának speciális magyarázó szöveggel ellátott változata.
Nos, ez az iromány életem családi szempontból is jelentős, egész valómat is minden bizonnyal meghatározó momentumaiból kreál egy családszociológiai összeesküvés-elméletet. Nem is annyira az azok a téves és félinformációk bosszantottak fel, amelyek átpolitizálnák személyes sorsomat, feleségemmel való több évtizedes kapcsolatomat, hanem az a tény, hogy ha már fogást nem találtak rajtam az állítólagos kémtevékenységemmel kapcsolatosan, és minden jelentősebb titkosszolgálati és a birodalmak belső rendszerét ismerő szakértő nevetségesnek és hiteltelennek tartotta azokat a vádakat, amelyeket az európai parlamenti képviselő-választás hajrájában ellenem megfogalmaztak, most a gyanúsítgatások új köntösben, más megközelítésben jönnek elő.
Látszik, hogy akik szénné égtek a vádaskodásban, képtelenek elismerni szakmai kudarcukat, és már misztikus horrorcsaládregény szintű háttérrel akarják bizonyítani és állítani a velem kapcsolatos megavalótlanságot, miszerint az orosz titkosszolgálat önzetlen támogatójaként pártomat, a Jobbikot a putyini rendszer kiszolgálójává akarom tenni. Természetesen befolyásoló ügynök vagyok a legújabb iromány szerint, aki szembeszállva az européer demokrácia vívmányaival és értékeivel, egy gonosz önkényuralmi rendszer csatlósaként tevékenykedem, hogy letérítsem hazámat arról az útról, amelyre az 1990-es változásokkor lépett. Vagyis a mindenki számára biztosított jólét, a kettős mérce nélküli közvélemény-formálás, a mindenki egyenlő és nincsenek egyenlőbbek elv gyakorlatba ültetése, a kolbászból lett kerítés valója mellett az egyedüli követendő társadalmi berendezkedési forma, a szegények, elesettek és kisemmizettek, az elnyomott kisebbségek érdekeit maximálisan védelmező, a kegyetlen és elfogadhatatlan múlttal leszámoló liberális demokrácia kerékkötője vagyok.
A személyes sorsomat, életem alakulását a legapróbb részletekig sajátos szemüvegen át bemutató „tanulmány” szerzői – mert szerintem az egész nem más, mint egy konspiratív tollbamondás, s nem pedig oknyomozói újságírói bravúr – szerint én, Kovács Béla, aki akár lehetne Ivan Ivanovics is, a valódi édesapám, a szovjet katonatiszt természetes fiaként egy Matahari-szintű orosz kémnő hálójában vergődve az orosz nagybirodalmi érdekeknek rendeltem alá minden tevékenységemet. Ráébredve etnikai hovatartozásomra, minden erőmmel arra törekszem, hogy Magyarországra ismét bejöhessenek a Záhonynál távozó egykori szovjet tankok, és a szovjet hírszerzők által irányított politikai rendszer üldözze a liberális másként gondolkodókat, a szabadság, a humánum, a tolerancia egyedüli magyarországi letéteményeseit.
Akit érdekel az Index írása, olvassa el nyugodtan, mert azzal kapcsolatosan nem gondolom, hogy családi viszonyaimat, emberi kapcsolatrendszeremet kelljen magyaráznom és védelmeznem, azt viszont tudom, hogy miről szól ismételten ez a történet. Azok, akik segítettek az indexes iromány létrehozásában, a legfontosabbat megint kifelejtik a sajátos összeesküvés-elméletükből, hiszen ezen műfaj felvirágzását éljük, s ezekre a megközelítésekre, állításokra egyre több ember kíváncsi. Legalábbis ezt tapasztaltam a liberális demokráciák természetrajzának megvilágítása során, s úgy látszik, most a „támadott oldal” is „előveszi” a szélsőséges nacionalisták és egyebek egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gondolati, filozófiai módszereit.
Az egészből az bosszant a legjobban, hogy képtelenek belátni egyes véleményvezérek a legalapvetőbb dolgokat is. Nevezetesen azt, hogy miért ne létezhetnének olyan emberek, akiknek más a véleménye, mint a világban uralkodó széljárás kívánja, és egyszerűen nem a világmédia által irányított sugallatokra érzékenyek. Hogy miért nem lehet elfogadni azt a nyilvánvaló tényt, miszerint lehetnek olyan emberek, akik reálpolitikusan gondolkodva a saját hazájuk érdekeit nézik, annak szentelik életüket, és úgy akarják bel- és külpolitikáját alakítani, hogy az a nemzet és ne a globális világhatalom számára legyen kedvező. Én ilyen embernek tartom magam, és semmilyen meghasonlás vagy törés nincs bennem a legújabb, most már más stílusú és köntösbe burkolt támadássorozat miatt sem. A magyar érdekeket akarom képviselni továbbra is, hazám érdekeit és azon szövetségi és kapcsolati rendszereket erősíteni, ahol a kölcsönösség és az elfogadás, a nem egyoldalú adok-kapok elv érvényesül, hanem a különböző politikai és gazdasági tranzakciókban a mellé- és az alárendeltségi viszony, az egyenrangú partnerség játszik fő szerepet. Azt hiszem, ez a fő bűnöm. Hogy azokkal kívánom a kapcsolatot erősíteni nemre, fajra, származásra és vallásra való tekintet nélkül, akik korrekt partnerként s nem leigázott gyarmatként tekintenek hazánkra.
Az életrajzi ferdítésekkel rendesen teletűzdelt indexes cikkben új minősítést is kaptam, már befolyásoló ügynök vagyok, aki a szó, a gondolat, a logika segítségével akarja megtéveszteni az embereket. Akik természetesen olyan együgyűek és alulinformáltak, hogy képtelenek felfogni, mi történik a világban. Bármilyen furcsán hangzik, de most nyugodtam meg igazán, és a sok nemtelen támadás miatt háborgó lelkem csónakja révbe ért. Szolgálom a magyar nemzeti érdekeket és ezt bizonyára jól teszem, mert ettől a vállalt szerepemtől akarnak eltántorítani. Ez eddig sem sikerült és ezután sem fog soha.
(Forrás: Kovács Béla Facebook-oldala)
Korábban írtuk: Egy gátlástalan titkosszolgálati manipuláció margójára - Kovács Béla közleménye
Újabb mocskos titkosszolgálati lejárató akciónak tartom az Indexen megjelent mai írást. A napnál is világosabb, hogy az újságírót és az Indexet titkosszolgálati dezinformációkkal manipulálták.
Már az újságcikk ezen alapállítása sem stimmel: „1960 telén C., a vidéken élő fiatal lány egészséges fiúgyermeket hozott a világra. A gyermek a lány eltitkolt kapcsolatából született, az édesapa, egy orosz katonatiszt, a falu szélén lévő szovjet laktanyában szolgált. Mindenkinek úgy volt a legjobb, ha a lány a fővárosban szüli meg a babát, a lány pedig a katona nyomására hozta meg a legfájdalmasabb döntést, amit egy anya meghozhat: a kórházból egyedül ment vissza a faluba, az újszülött állami gondozásba került.”
Édesanyám – akit 10 éve ismertem meg – viszont nem egy eltitkolt kapcsolat vagy románc következtében esett teherbe, hanem azért, mert megerőszakolták. Ráadásul nem egy orosz tiszt, hanem magyarul beszélő emberek, csoportosan.
Mindezek persze olyan magánjellegű, a legintimebb szférába tartozó titkok, amelyek normál esetben nem tartoznak senki másra a legszűkebb családi körömön kívül. Itt és most azonban kivételt kell tenni a titkosszolgálat és az Index gátlástalan manipulációja miatt, ahol a magánélet szentsége semmit sem számít. Az Indexnek tollba mondott cikk már ezen a ponton megbukott. Egyben példa nélküli, hogy egy titkosszolgálat ennyire pofátlan és aljas módon használjon fel médiumokat, újságírókat. A cikk alátámasztja azon 5 napja tett Facebook-bejegyzésemet, melyben megírtam, hogy családtagjaimat egy újságíró és a hatóságok vegzálják.
Természetesen megteszem a jogi lépéseket az Index hazug, manipulatív kijelentései és sugalmazásai miatt, amelyek „véletlenül” ismét egy választási kampány kellős közepén jelentek meg.
Kovács Béla,
a Jobbik európai parlamenti képviselője
Kapcsolódó: