2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Extra ::

A hatalom lehidalt! Képek autós blokádolóinkról

Reklám

Amikor a hídzár ötletét meghallottam, azonnal arra gondoltam, hogy én, az erõszakmentesség gandhista követõje most végre tükröt tarthatok a hatalom elé: ilyenek vagytok, csak erõszakban, csalásban, gátlástalanságban tudtok gondolkodni. Azonnal jeleztem a Kuruc.infónak, hogy az ötlet jó, és a társadalom is emlékezni fog a taxisblokádra, sõt azonnal látni fogják, hogyan mûködik a magyar alibidemokráciában a kettõs mérce.


Nem csak a vízágyúk Mercedesek. Jobbról a Kossuth tériek leghangosabb skandálója, legnagyobb zászlónk közismert tartója, Dér Ervin kocsija látható, amint épp elemelni készülnek Szécsi Tibor ÁVH-kerettag utasítására (Fénykép: Lelkes Olvasó)

Reggel korán indultam, hiszen majd’ 200 kilométerre lakom a hídtól. Már messze leállt a forgalom, és csak araszolva haladt elõre. Így csak 9 óra után érkeztem a hídra, és a templom vonalánál nem is jutottam tovább, mert a rendõrség lezárta a forgalmat. Beleunva a várakozásba kiszálltam a kocsiból, és elindultam a hídon Buda felé. Bíztam benne, hogy a hatalom is tudja: a be nem jelentett tüntetés sem oszlatható addig, amíg az megõrzi békés jellegét. Bíztam abban is, hogy az emberek is megértik a párhuzamot, az egész országot lebénító taxisblokád és az egészségügyet, vasúthálózatot felszámoló „gyurcsányblokád” között. Fletó nép- és nemzetellenes blokádja (õ reformnak nevezi) sajnos nem csak az Erzsébet híd lebénítását, hanem - a Luganói Tanulmányban olvasható módon - az egész társadalom megritkítását, teljes kifosztását és rabszolgasorsba juttatását célozza, bármit színészkedjen is. A nemzetellenes, szocialista führer nem tud mit kezdeni a demokráciával. Az EU bevett joggyakorlatát sem veszi be a gyomra, s borzasztóan bosszantja, hogy nem lövethet, nem vitetheti az ellene tüntetõket Kistarcsára vagy Recskre.


Megjelent a második világháborús filmekből ismert kutyás SS-kommandó is (Fénykép: HVG)

Amire odaértem, a hídon már folyt a törvénytelen igazoltatás, minden a megfélemlítésrõl, erõfitogtatásról szólt. (Deja Vu érzés fogott el, hogy málenkij robotra visznek!) Ekkor éppen a rendõrsorfalnál álltam, majdnem a hídon lévõ 300 fõs tömeg mellett, amikor - visszanézve - láttam, hogy a kocsim mellett ismerõs autó áll meg, és kiszáll belõle Bene Gábor. Akkor még nem tudhattam, hogy mellészegõdve további élményeim lesznek.


Ha van még pár bátor hazafi, akkor a képen látható piros hetes nem tudta volna kikerülni Bene Gábor és az én kocsimat, s a teljes dugóban az autólopó se jutott volna a közelünkbe egykönnyen (Fénykép: MTI)

A forgalom persze gyorsan elindult, mert a rendõrök - talán a helikopterrõl érkezõ parancs következtében - forgalomirányító tevékenységbe kezdtek, és a budai oldalról megindultak a jól ismert „autólopók” is. Nekem sem kellett több, odasétáltam az autómhoz, és követtem az idõközben szintén meginduló Kossuth téri moderátort a híd közepe felé. Az öreg, fehér Fiat hátsó ajtaján felirat: „PEDOFIL STOP! Óvd a gyermekeidet az SZDSZ-tõl!”

Nem jutottunk messzire. A pesti hídfõtõl talán száz méterre rángatni kezdett Gábor autója, és leállt. Láttam, amint kiszáll a kocsiból, és fel kívánta nyitni a motorháztetõt, de amint alánézett a kocsinak, azonnal megérkeztek a rend szigorú, motoros õrei, s már integettek is nekünk, hogy haladjunk tovább. Csakhogy Gábor kocsija valóban beteg lehetett, mert ahogy elindult, egy nagy olajfolt éktelenkedett a megállásának helyszínén. Lassan és rángatózva haladt elõttem az autója, de egy többmilliós BMW mellényomult, és a kivörösödött fejû sofõrje a kocsiablakát leeresztve, ordított valamit neki (sajnos nem hallottam). Még a szemei is belevörösödtek, és az egyébként is gülüszemû ordítozónak sikerült a másik sávot is megállítani. (Köszönjük!) Szinte teljes volt a hídzár néhány pillanatig. (Az alábbi videón 2:13-tól a második megállás pillanatai látszanak - a szerk.)
Jöttek a motoros perzekutorok ismét. Gábor kocsiját félreállították a buszsávba, s én tovább haladtam, csak a visszapillantóból láttam, hogy két sávot is megállítottak a rendõrök, akik kiszállították a kocsijából és igazoltatták Gábort. Ügyes! A budai oldalon a fürdõnél parkoltam le, és megállapítottam, hihetetlen készültség volt, legalább 200 rohamrendõr, 4 autólopó és egy csomó civil ruhás zsaru is várakozott a budai hídfõ lábánál. Vajon mitõl féltek ezek ennyire?

Átsétáltam a híd alatt, és észrevettem, hogy a lekanyarodósávban egy bátor motoros iskolázza a rendõröket, mondván, hogy nincs Kresz-szabály arra, mennyivel kell haladnia. Még 10 km/h sebességgel sem ment, de tehetetlenek vele szemben, mert valakit közben igazoltattak, s nem hagyhatják abba. Visszasétáltam a fürdõ mellé, és gyalog próbáltam átmenni, de nem ment. Ha a hazafiak nem is, de a rendõrök ismét megcsinálták a hídzárat. Csak néhány becsületes autós vagy taxis kellett volna, s egész napra beállt volna a híd. De hiába mondtuk, hogy most vagy soha...


Egy másik hazafi kocsija. Az övé robbant le elsőként (Fénykép: Origo)


Korábban Gonda László próbálta megszerelni, miután eltolni sem bírták (Fénykép: Kuruc.info)

Egyszer arra figyeltem fel, hogy az autókat engedni kezdték a rendõrök. Gyorsan kifutok az úton álló kocsikhoz, s meglepetésemre már megint Bene Gábort látom ott várakozni. Bekéredzkedtem hozzá, hogy átjussak a pesti oldalra. A kocsi nem volt képes sebesen menni. „Valahol levegõsödés történhetett” - mondta a Kossuth térrõl jól ismert vezetõ. Lassan, nagyon lassan mentünk át a hídon, elõttünk hosszú lukat hagyva, de nem történt semmi különös. Néztük, ahogy az oszlatás kétfelé választva a tömeget, leszorítja õket részben Buda, részben Pest felé. Ahogy a pesti hídfõhöz értünk, láttam a tömegbõl kiemelkedve, a hídfõ korlátján Gonda Lacit, amint beszédes újságcímlapokat mutogat transzparensként az ottani tömegnek és rendõröknek.
 
A Váci utcánál lekanyarodtunk a hídról lassan és akadozva, az ott várakozó és állig felfegyverzett „csillagháborús” legények sorfala elõtt. Még hallottam, amint valaki beszólt nekik: „Ágyút is hoztatok, fiúk?” A parkolás után felszaladtunk a lépcsõn, Gábort szinte azonnal el is vitték a robotzsaruk. Ahogy én láttam, csak megkérdezte az éppen ott lévõket ütlegelõ és rángató rendõröktõl: „Ez az arányosság és szakszerûség?”

Ma Magyarországon ez is elegendõ egy elõállításhoz, mert a Gyurcsány-féle alibidemokrácia egyre jobban hasonlít a XX. század diktatúráihoz, és ehhez a nemzetellenes szocialisták vezérének már bajuszt sem kell növesztenie. 

Sobri Jóska 


Kevesen vagyunk bátrak, de így is eredményesek voltunk (Fénykép: olvasó)


Műveleti terület. A zsaruknak annyi eszük volt, hogy nem csak a mieinket, hanem mindenkit letereltek a hídról (Fénykép: olvasó)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready