2020. február 23., vasárnap, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:29 Temetésre jöttem09:02 Vármegyés lány üzenete: ne féljetek, mi vagyunk a normalitás!08:39 Újabb részletek Budaházyék koncepciós peréről: az áruló vissza akarta vonni vallomásait, de ekkor "valami történt"07:57 Kedden szavaznak a börtönben ülő bűnözők "kártérítéséről"07:44 Két olasz tartományban is karantént rendeltek el07:33 Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek06:58 A kétlépcsős azonosítás segíthet az internetes csalások ellen22:34 Nácik és fasiszták ellen készülnek tüntetni az antifák - pedig csak Horthy kormányzóvá választására emlékezik a Mi Hazánk22:07 Izrael visszairányít egy dél-koreai repülőgépet Szöulba21:13 Mára is jutott egy jobbikos csoda: ha az ő pártalapítványuk élén áll offshore-lovag, akkor az a cég nem is offshore20:52 Újabb török katona esett el Szíriában20:05 Tordai feljelenti Dúró Dórát, mert "apartheid rendszert akar bevezetni"19:39 A WHO szerint problémásak a "kapcsolat nélküli" koronavírusos betegek18:51 Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát kereste a rendőrség, feladta magát18:44 Energetikai technológia és energiapolitika
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle ::

Nemcsak nigger, muszlim is az amerikai jelölt

Reklám

Egyre több a női öngyilkos merénylő Irakban. A muszlim kulturális érzékenység miatt a nők ideális merénylők, mivel a férfi biztonsági őrök nem kutathatják át őket – írja a Military.com. Barack Obama a muszlim múltját rejtegeti? – ezt a kérdést feszegeti a NewsMax.

Military.com / Associated Press
Egyre több Irakban a női öngyilkos merénylő – írja az AP nyomán a Military.com. Egy amerikai katonai szóvivő szerint ez a kétségbeesés jele. Az AP adatai szerint 2005 májusa óta 667 öngyilkos merénylet közül 14-et nők követtek el, ami körülbelül 2 százaléknak felel meg. A 2065 áldozat közül 107-nek a haláláért voltak női terroristák felelősek, ami 5 százalékos aránynak felel meg. A muszlim kulturális érzékenység miatt a nők tökéletes öngyilkos merénylők, mivel a férfi biztonsági őrök nem kutathatják át őket. Így a bombával felszerelt női terroristák átvizsgálás nélkül tudnak átférkőzni fontos ellenőrző pontokon.
 
NewsMax
A jobboldali NewsMax hírportál azokkal a vádakkal foglalkozik, melyek szerint a Demokrata Párt elnökjelöléséért küzdő Barack Obama muszlim múltját rejtegeti. A vádak szerint Indonéziában töltött gyermekkora alatt gyakorolhatta a muszlim vallást a politikus. A történet gyanús eleme az – mutat rá a NewsMax –, hogy Obama szóvivője, Robert Gibbs először kijelentette: a szenátor sohasem volt muszlim, nem nevelték muszlimnak és elkötelezett keresztény. Nem sokkal később azonban a szóvivő visszakozott, mondván: Obama szenátor sosem volt „gyakorló” muszlim.
(MNO)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready